Etikettövriga-frågor
Läst 8697 ggr
JoHo
2013-02-06, 09:15

Terry Evans hotar Gesus

Skrivit på Humansitbloggen om hur Terry Evans ochhans svänggäng hotar Gesus. Håll i er:

http://humanistbloggen.blogspot.se/2013/02/pastadda-mediet-terry-evans-hotar.html

Läs HELA mailkonversationen mellan Gesus och Evans/Peratt/Sassersson här:

http://gesusbloggen.wordpress.com/2013/02/05/x-i-taket-2/

Ljus och kärlek minsann!

(Lägger INTE in detta på paranormalistforumen då de bara skyddar Terry Evans "verksamhet" med näbbar och klor och skulle radera posten på sekunden. Som test gjorde jag en korspost hit i denna tråd på ÖN. Hur många sekunder tror ni den finns kvar? Ljus och kärlek!).

JoHo
2013-02-06, 10:31
#1

Hahahaha!

"Lägger du en länk som test här?

Nästa gång du gör dig "rolig" över "oss" på andra sajter - är det skrivförbud som gäller här.

/Jennie"

Ljus och kärlek minsann. Klart att paranormalisterna måste hota för att kunna styra. makalöst roligt och visar dessa personers brist på objektivitet. Vilka påfåglar!

En annan kul kommentar var Navahowolf som skriver:

"Det är ju ombytta roller inte Terry som förföljer och hotar utan helt tvärtom skeptiker förföljer oss och då måste vi ju försvara vårt ellerhur

Kan inte se en tillstymmelse av hot från Terry i dessa mail du länkat oss till JH,allt jag ser är en feg bloggare under täckmantel som inte vågar visa och stå för vem h*n är"

Så indianvargen anser att det är OK att hota om man själv anser sig vara hotad? Gulligt, men det förklarar ju desperationen från dessa påfåglar.

Och indianvargen ser inte ens hotelserna. Det innebär att han/hon inte läst vad som skrivits (i alla fall inte ur objektiva ögon men vad kan man jkräva av biassökare).

Och OM indianvargen tagit sig en titt på hur Evans hejdukar förföljt, hotat, dragit in skeptikers familjer, ringt upp arbetsgivare tec, etc så hade denne fattat varför det ibland är viktigt att vara anonym när man diskuterar med uppenbara bedragare. Att då ha som ursäkt att "skeptiker förföljer" är inget annat än dålig retorik som inte håller. Och HUR kan det vara att förfölja någon om man ställer frågor och ifrågasäytter? Är det tilnämmelsevis lika vidrigt som de hot och förföljeser Peratt/Sassersson (som skyddar Evans) håller på med?

Påfåglar!

[Gesus]
2013-02-06, 11:44
#2

Visst är det lustigt att JAG är feg, och det för att jag bloggar "anonymt", vilket jag har rätt till. Och att just det ska vara så hemskt och fult med mera, och inte det jag skriver…

Men att bedragaren Terry inte vågar svara på om det han påstår sig kunna och gör är verkligen "på riktigt" eller bara underhållning, nja det är inga konstigheter…

Sen det med att jag är anonym, ingen, INGEN har någonsin frågat vem jag är. Jag bara bloggar under ett gammalt smeknamn.

Och vad skulle skillnaden vara om jag var Sven Jönsson istället för Gesus? Det är sån sjuk fokus på det från woo-woos, som om alla mina åsikter med mera skulle vara helt andra om jag inte var anonym.

Men det är det enda dom kan göra, smutskasta mig för det, för dom klarar inte att diskutera, allt jag tar upp och visar eller något. Där har dom tydligen INGET att komma med!

Lite extraroligt med det är väl att dom flesta här, som tex navhowolf, är anonyma själv!

[Gesus]
2013-02-06, 11:52
#3

#1 Visst är det lite med att woo-woosen hotar med avstängning som att hota en ateist med helvetet :-]

Navho ser inga "tillstymmelser" till hot…
- Du är iakttagen
- jag har tänkt driva ut dig
- Jag studerar även dig väldigt noga

och under rubriken "dolda" hot kanske
- För mig behöver du inte vara rädd
- Jag behöver inte göra någonting för att skada dig

Nu vet jag ju inte vad tillstymmelser betyder i hennes värld, men tja…

Visst är det konstigt, dom ser så mycket annat som INTE finns i verkligheten, men det som verkligen finns DET ser dom inte.

JoHo
2013-02-06, 12:01
#4

#4

> Visst är det lustigt att JAG är feg, och det för att jag bloggar "anonymt", vilket jag har rätt till. Och att just det ska vara så hemskt och fult med mera, och inte det jag skriver…

Mest för att den som skriver detta om dig SJÄLV är anonym. ROTFL

> Och vad skulle skillnaden vara om jag var Sven Jönsson istället för Gesus? Det är sån sjuk fokus på det från woo-woos, som om alla mina åsikter med mera skulle vara helt andra om jag inte var anonym.

Skillnaden är att om du inte är anonym kan woo-woos hota, dra in din familj, ringa din arbetsgivare och andra "Peratt-humnistiska" hämndåtgärder. 
Ungefär som de hot Sajtvärd Fjäril uttalade mot mig ovan.

Klart de vill smutskasta dig. Du är ju ett hot mot deras bedrägeriverksamhet och deras förvirrade verklighetsuppfattning.

> Lite extraroligt med det är väl att dom flesta här, som tex navhowolf, är anonyma själv!

PRECIIIIS! Men DET beror på att de är fega stackare bara och vet mycket väl om vad som EGENTLIGEN händer i woo-woovärlden

JoHo
2013-02-06, 12:03
#5

#3

De ser det inte för att det följer deras vrickade verklighetsuppfattning och de VET att det förekommer bedrägeri i branschen på högsta nivå.

[Starman]
2013-02-06, 12:48
#6

#3

"Visst är det konstigt, dom ser så mycket annat som INTE finns i verkligheten, men det som verkligen finns DET ser dom inte."

Bahaha, huvudet på spiken!

Zidizen
2013-02-06, 13:11
#7

Jag skulle tänka mig så här, för att vara öppensinnig…

Skulle du Gesus för några år sedan ställa samma fråga så hade nog Terry inte varit lika känslig som han nu verkade visa sig vara.

Varför? Jag kan tänka mig ett par orsaker

Terry är ofta trakasserad av "skeptiker" och vet således hur det kommer urarta sig. Men varför inte bara svara ett Ja på frågan undrar du? Vad skulle du Gesus ha frågat efter om Terry i mailet hade svarat ja på din fråga att kunna tala med de döda?

Jag misstänker att Terry hade en stor aning och möjligen erfarenhet om vad du därefter skulle leda dina nya frågor till.

Sedan ditt tjatande och att du faktiskt lade upp hela mailkonversationen på din blogg ser bara mer ut som om du söker uppmärksamhet och skaffa pluspoäng bland dina anhängare, men vad vet jag :)
Du hade en jätte chans till en intervju men nu sumpande du den tydligen … varför?

En fråga till dig, hade du faktiskt köpt en biljett till hans storseans?

[Starman]
2013-02-06, 13:13
#8

#7

Hallå, om du läser länkarna i #0 så framgår det att Gesus har varit på en av TEs storseanser och till och med spelat in denna; implicit innebär alltså detta att han även inskaffat en biljett.

Zidizen
2013-02-06, 13:20
#9

Starman

Men hallå tillbaka

Jag frågade inte om Gesus någongång tidigare har varit på Terrys storseanser.

[Gesus]
2013-02-06, 13:22
#10

Kom att tänka på att jag blir smutskastad (gillar inte det ordet egentligen, men har inget annat bra att använda för detta) för att jag skriver under mitt smeknamn. Jag är i deras ögon då anonym, fast jag inte nekat till att tala om vem jag är!

MEN, Terry Evans, vågar inte ens själv möta detta och skriva utan plockar in ANDRA som sköter det..!

Så vad är "sämst/värst" att skriva under "pseudonym" eller att helt andra skriver under sitt namn?

Zidizen
2013-02-06, 13:25
#11

Gesus

Vad menar du med… "eller att helt andra skriver under sitt namn" ?

Såg du mitt inlägg förresten, mest nyfiken på min sista fråga

JoHo
2013-02-06, 13:33
#12

#7

Nu kommer Gesus att svara också (förmodligen) men jag vill att du noterar ett och annat och gärna svarar på vissa frågor:

> Skulle du Gesus för några år sedan ställa samma fråga så hade nog Terry inte varit lika känslig som han nu verkade visa sig vara.

Nej för ett par år sedan var han hyfsat okänd och reste, då som nu, runt och gav "storseanser" (givetvis; har man en gåva, som han påstår, så hjälper man inte mänskligheten utan åker till Säffle och beraätar att "papa hade svårt att andas då han dog"…).

Nej, Terry är "känsligare" i dafg då han förstod att TV skulle ge honom fina extrainkomster och han skulle bli kändare och kunna sälja fler biljetter. Vad han missade var att han blev en ofentlig person i och med detta och får då, som alla offentliga personer, motta kritik då och då.

> Terry är ofta trakasserad av "skeptiker" och vet således hur det kommer urarta sig.

Kan du berätta och VISA var Terry blivit trakasserad av skeptiker? Visa länk, polisanmälan, videoklipp eller något liknande är du snäll. Man trakasserar INTE någon om man ifrågasätter och ställer frågor. I synnerhet inte till en offentlig person, vilket Terry tyvärr räknas som i dag.

> Men varför inte bara svara ett Ja på frågan undrar du? Vad skulle du Gesus ha frågat efter om Terry i mailet hade svarat ja på din fråga att kunna tala med de döda?

Terry KAN inte svara på denna fråga offentligt då han skulle lättare kunna bli ifrågasatt för bedrägeri. I dag säljs hans storseanser offentligt som "upplevelse" och "du får ta det för vad det är, jag säger varken till eller från". Detta för att skydda sig från åtal för bedrägeri.

> Jag misstänker att Terry hade en stor aning och möjligen erfarenhet om vad du därefter skulle leda dina nya frågor till.

Som jag skrev: Terry KAN inte svara ja på den frågan utan att riskera att få ett bedrägeriåtal på halsen- Så lämnge han är slirig som en ål klarar han sig.

> Sedan ditt tjatande och att du faktiskt lade upp hela mailkonversationen på din blogg ser bara mer ut som om du söker uppmärksamhet och skaffa pluspoäng bland dina anhängare, men vad vet jag :)

Onekligen vet du lite. Att lägga upp mailkonversationen är viktigt för att visa legitimitet i påståendena som gesus kommer med (VET att detta med bevis är lite svårt för woo-woos).

> Du hade en jätte chans till en intervju men nu sumpande du den tydligen … varför?

Jag varnade Gesus att för att det aldrig skulle bli enintervju. Det var så uppenbart att Evans/Sassersson/Peratt är ute efter Gesus identitet så att de kan tysta honom med hot mot Gesus, hans familj, vänner, arbetsgivare, arbetskamrater etc. Så som har skett tidigare när Peratt/Sassersson varit i farten. Du har väl inte missat detta?

> En fråga till dig, hade du faktiskt köpt en biljett till hans storseans?

Tänk att du kastar fram detta kortet. Visar att du INTE läst ett SKIT av vad Gesus skrivit utan är en sådan där påfågel som är utskickad för att skydda Evans till vilket pris som helst. Det verkar som om det NU handlar om att se om Gesus kommer dyka upp i Falkenberg på Evans seans och därför skickas "löpare" ut för att kontrollera detta.
Evans och hans svängäng är utan tvivel skakiga nu. Bra Gesus!

[Starman]
2013-02-06, 13:38
#13

#9

Har du problem med närminnet?
I #7 frågade du;

"En fråga till dig, hade du faktiskt köpt en biljett till hans storseans?"

Svaret finner du i länkarna som JH länkar i #0.

Och du refererar även till frågan i #11.

Sluta trolla.

[Gesus]
2013-02-06, 13:46
#14

#7 Du är helt ute och reser med att Terry skulle vara "känslig"

Han sa ja till en intervju med mig men ställde krav för det. Att jag skulle avslöja vem jag är. Vilket jag aldrig nekat till att göra.

När dom förstod, för jag tror tom du förstår att pellejönsarna Sasser o Peratt är inblandade, att dom inte skulle kunna använda min identitet "ärligt" mot mig även om Terry fick den

DÅ var det inte intressant med en intervju från Terrys sida längre. Trots att enligt honom så skulle en intervju ju vara fördelaktig för honom..!

Sluta vara öppensinnig och tänk istället!

JoHo
2013-02-06, 13:46
#15

#13

Tror att Zidizen är ute efter att om Gesus köpt biljett till storseansen i Falkenberg snart. Evans måste ju veta och vara på sin vakt.

Fasen, det skull evara kul att gå då Evans och hans svänggäng kommer vara oerhört stissiga på just denna seans. LOL!

[Gesus]
2013-02-06, 13:47
#16

#7 "Terry är ofta trakasserad av "skeptiker""

Kan du visa ett enda exempel på var Terry blir "trakasserad"?

Jag har i ungefär två år kollat runt på dessa bedragare och det har blivit mycket Terry. Jag har inte en enda gång sett honom bli trakasserad, ifrågasatt många gånger, men INTE trakasserad.

Däremot har jag sett många av dom som han lurar på pengar och sådana som du som får för er att han blir trakasserad bara för att han blir ifrågasatt!

Tänk så enkelt det varit, han hade visat att han kan vad han påstår sig kunna och gör varje deg. Han hade sluppit alla dessa elaka "skeptiker" och kunnat dra in ett par mijoner extra, som om han inte ville ha dom själv (för det handlar ju aldrig om pengar för dom, trots att dom aldrig gör något gratis) så kunde han skänkt dom till något bra..

Han tar betalt för och påstår att döda människor talar med honom, UTAN att kunna visa det minsta lilla som ens pekar på att det skulle vara sant. Prova att tänk till lite någongång..!

[Gesus]
2013-02-06, 14:05
#17

#7 Om du hänger med det minsta lilla istället för att bara få för dig saker, så hade du vetat att Terry har svarat på att han verkligen pratar med döda människor. MEN, han vågar inte svara Gesus på det, varför det tror du?

Läs här http://wp.me/pZ3jN-2za

Visst är det konstigt att dom/Terry svarar en "ung tjej" att så är det, men Gesus vågar han inte svara, hmmmm undrar varför..!

Men din förklaring för att INTE svara på en fråga, är alltså att om man svarar på en fråga så kommer det fler frågor, följdfrågor på det, så då är det bättre att INTE svara alls..!
Hmm, sådär wootänk…

Du misstänker att Terry hade en stor aning om allt detta. ÄNDÅ skriver han och skickar ett sådant mail med en massa "diagnoser" och annat helt sjuka grejer. Tror du det får honom att se "bra ut" i något läger, någonstans?

Och om han hade några som helst av sina påhittade förmågor och att hans påstådda andeteam kan se in i framitden, VARFÖR i hela h-e såg dom inte att om han skrev så sjukt korkade mail till mig, att jag skulle lägga ut dom.

Det borde tom du kunna räkna ut att det skulle ske, eller hur? Särskilt när jag har lagt ut all annan mailväxling med honom och andra.

Du tycker alltså Terrys mail är ett helt normalt agerande och svar på min fråga om hur han vill ha sina krav för att ställa upp på en intervju?

Allvarligt..?

Sen, du kan förvrida allt hur mycket du vill och skylla på mig med mera och påstå att jag söker upmärksamhet och annat trams. MEN JAG HAR INTE SAGT NEJ TILL ETT ENDA AV HANS KRAV FÖR ATT GÖRA INTERVJUN. DET ÄR INTE JAG SOM FICK KALLA FÖTTER!

PS Var får ni/du det ifrån att jag har "anhängare" Tydligen typiskt för woo-woos att tro det. Är det för att ni själv är som en skock får som bara helt utan att ifrågasätta tror på vadsomhelst som påstås för er och "följer" den som påstår det?

* med reservtion för vad jag skriver till dig, Zitizen, jag har ingen koll på hur woo du är med mera. Men du agerar som en här och det är därför jag svarar dig som att du är woo.

[Gesus]
2013-02-06, 14:18
#18

#0 Tänkte inte på det innan, men visst "hotar" Jennie dig med att om du gör dig rolig över dom PÅ ANDRA SITER, så får du skrivförbud DÄR!

Tja, man blir inte förvånad, jag är ju avstängd på livstid, trots att jag inte brutit mot någon regel eller fått någon varning eller förklaring, av både Jennie och Jane lyzell med flera. Jane har iofs vågat säga att det är för att jag inte visar "respekt" för dom när jag skriver på andra platser..!

Whoo-hooiioii-ooohh oooh..!

JoHo
2013-02-06, 14:25
#19

#18

> Tänkte inte på det innan, men visst "hotar" Jennie dig med att om du gör dig rolig över dom PÅ ANDRA SITER, så får du skrivförbud DÄR!

Jepp, det är så hotet från sajtvärden Fjäril/Jennie är utformat. Det är ljus och kärlek så det stänker om det ("säg inte emot, håll med och håll tyst ANNARS jävlar").

Fjärli har inte raderat min post ännu (kommer väl). Mest för att hon inser att hon skulle göra bort sig oerhört om hon gjorde det och sedan satte skrivförbud på mig. Det är humansim i Peratt-anda hon kör med. Lite gulligt.

Att du är avstängd på livstid är inte så konstigt. I fascistiska diktaturstater skjuts alla som säger emot eller höjer en kritisk röst. Här kan diktatorn bara stänga av så ingen annan kan höra kritiken och ifrågasättandet. Inte för inte att de har Börje Peratt som stor idol de kära påfåglarna.

[Gesus]
2013-02-06, 14:28
#20

#11 Tja igen, om du hade hängt med och läst vad det handlar om, så hade du sett att det inte är Terry själv som skriver.

Du fick inte en tankeställare om det ens, när det helt plötsligt var på flytande svenska, när Terry i vanliga fall snackar sämre svenska än en nordkorean som varit i Sverige i fjorton dagar?

Och återigen, om du hade orkat läsa, så hade du kunnat läsa att Gesus var intresserad av att få spela in storseansen i Falkenberg, vilket då kräver biljett.

Att det inte blev någon intervju inann ändrar ju inte det ;-]

[Gesus]
2013-02-06, 14:31
#21

#15 Ja ja, kan se hur dom nu letar igenom nästan tusen köpta biljetter från Helsingborg och Falkenberg för att försöka hitta mig, en som köpt biljett till bägge dom seanserna.

Ska också bli galet intressant att se om Terry kommer att göra något på seansen och kanske påstå att hans andeteam känner av mig där.

Eller om han känner av att det är jag om jag får möjlighet att ställa en fråga till honom på hans frågestund

Dom misstänker ju såklart att jag har inspelningutrustning då också…

Kommer det att påverka honom om vad han säger? Han kan ju tex inte köra med samma spöken som han gjorde i Helsingborg. Det kommer inte se/höras bra ut ju :-]

Tänk om tom Sassersson och Peratt dyker upp där, ha ha

[Gesus]
2013-02-06, 14:32
#22

Jennie är kanske lite purken nu när hon inte kan ta betalt för sina tjänster på nätet längre ;-]

JoHo
2013-02-06, 14:40
#23

#21

LOL! Ska vi gissa att just dessa storseanser inte kommer bli så bra (heller). Det är "negativa energier från skeptiker" i lokalen som "förstör för alla".

Det är i detta fallet man önskar att skeptikerrörelsen hade en "rörelse" som konspirationshjältarna Peratt och Sasser tror finns. TÄNK om man kunde mobilisera skeptiker i flertal och där alla spelar in. Önsketänkande då det nte finns någon direkt skeptikerrörelse i Sverige.

#22

Har Jennie slutat ta betalt? Visste jag inte. Vadan detta? Har hon fått ågren och förstått att hon bedrar eller är det något annat som stoppat henne?

Inte underligt att hon är sur. Jag har inte besökt deras forum sedan förra senhösten. Lägger en länk som ett test och hon hotar direkt. Känslig, känslig….

Zidizen
2013-02-06, 14:46
#24

Starman - sluta du nu och trolla istället. Kan du visa genom det blogginlägget att den biljetten Gesus påstod ha köpt var för tidigare storseanser och inte inför ett kommande? För det var en kommande storseans i Falkenberg hela mailkonversationen gällde.

[Starman]
2013-02-06, 14:51
#25

#24

Då förstår jag! Du var lite otydlig med vad du menade hela vägen fram till nu.
Bra.

JoHo
2013-02-06, 15:04
#26

Just nu är denna tråd läst av 302 personer. Läggas till Gesus blogg samt min post på Humanistbloggen samt alla korslänkningar på Facebook…

Hej Börje Peratt, Torbjörn Sassersson och Terry Evans. Vi vet alla att ni lurkar här och på Gesus blogg och läser. Ska bli spännande att se vad ni ska göra för att stoppa Gesus?

Kanske jag ska få en släng av sleven igen, Börje? Du har ju dragit in mig min familj förut och försökt smutskasta mig med ett och annat ihopljuget (mycket som du var man nog att radera senare) bland annat att JAG skulle vara Gesus. Fuck, vad dålig Sasser är på astralresor. Det borde han ju ha sett att jag inte är sedan länge herr konspirationsteoretiker.

JoHo
2013-02-06, 15:10
#27

Ojdå, Siar-Sixten är visst också "trakasserad"

robobengt
2013-02-06, 15:13
#28

#27 Är det dumt att erkänna att man inte kunde hålla sig för skratt åt innehållet? "Onödigt med intervju för jag känner på när du vill fråga något" indeed.

Zidizen
2013-02-06, 15:46
#29

Gesus

(#14) Du är helt ute och reser med att Terry skulle vara "känslig"

Så han är inte alls känslig menar du? Menar du att han skulle låta andra föra en sådan mailkonversation å hans vägnar om han inte vore känslig?

Han sa ja till din intervju först, ja. Men sen var du tvungen att tjöta och det fick väl honom att tydligen misstänka vad du var ute efter egentligen.

(#16) Kan du visa ett enda exempel på var Terry blir "trakasserad"?

Hur ska jag kunna visa och övertyga dig det hade du tänkt?
Ifrågasättning kan också ske i olika skepnader och uppfattas olika för person till person. T.ex. en mobbare tycker inte han mobbar en mobbad person, medan en mobbad person känner sig mobbad. Bara en neutral parti kan förmodligen hjälpa till att sätta gränsen.
Men att förfölja någon på flera olika sidor, även sidor som kanske inte är till för att ens ifrågasätta något (som är helt utanför ämnet, eller vad vet jag) tycker jag är en bra början på ett exempel av trakassering. Men du kanske tycker anorlunda?

"Tänk så enkelt det varit, han hade visat att han kan vad han påstår sig kunna och gör varje deg. Han hade sluppit alla dessa elaka "skeptiker""

Så allting handlar om att Terry ska övertyga dig som skeptiker på vad han sysslar med är sant eller inte? Och detta gör du en sådan stor besvär av? Jag vet inte men… Har du tänkt på en privat session, om han nu erbjuder en sådan?

"Du misstänker att Terry hade en stor aning om allt detta. ÄNDÅ skriver han och skickar ett sådant mail med en massa "diagnoser" och annat helt sjuka grejer. Tror du det får honom att se "bra ut" i något läger, någonstans?"

Nej, det tycker jag inte. Varför skulle jag tro det? Men jag kan däremot förstå frustationen. Vissa kan behärska den och vissa inte_.

_

"… VARFÖR i hela h-e såg dom inte att om han skrev så sjukt korkade mail till mig, att jag skulle lägga ut dom."

Det var väl det dem antog dig göra i slutet på sitt brev, om du visade dig vara en sådan person?

"Du tycker alltså Terrys mail är ett helt normalt agerande och svar på min fråga om hur han vill ha sina krav för att ställa upp på en intervju?"

Jag såg däremot att du hade chansen till en intervju men att du sedan sumpade det genom att tjöta vidare. Eller visste du inte hur det skulle sluta med ditt tjatande? Får mig att undra att du kanske inte ens ville göra intervjun över huvud taget?

_"PS Var får ni/du det ifrån att jag har "anhängare" Tydligen typiskt för woo-woos att tro det."
_

Det går väl lätt att se när andra uppmuntrar ditt verk? Räknas inte detta som anhängare tycker du?

* med reservtion för vad jag skriver till dig, Zitizen, jag har ingen koll på hur woo du är med mera. Men du agerar som en här och det är därför jag svarar dig som att du är woo.

Intressant, så du tycker det är ok att kalla mig för woo bara för att du tycker jag med mina frågor agerar som en sådan? Mycket intressant. Man får alltså inte ha egna åsikter och frågor utan att bli kallad för woo, enligt dig?

#20

#11 Tja igen, om du hade hängt med och läst vad det handlar om, så hade du sett att det inte är Terry själv som skriver.

Ok, nu fattar jag. Hade fattat snabbare om du hade först skrivit "att andra personer skriver under Terrys namn".
Kanske var det någon annan som bara dikterade Terry, vore det fortfarande fel i så fall?

"Och återigen, om du hade orkat läsa, så hade du kunnat läsa att Gesus var intresserad av att få spela in storseansen i Falkenberg, vilket då kräver biljett."

Varför nämner du dig själv som 3:e person? Eller är inte du samma Gesus om Gesus i den bloggen?
Ja, men min fråga var om du faktiskt har köpt biljetten eller var det något som du bara skrev? Trots efter dina 6 inlägg har du inte svarat på det.

[Gesus]
2013-02-06, 16:07
#30

#23 Här - från #21 - det där Jennie trodde hon skulle vara rolig och hoppa på "skeptikerna"
Man kan lugnt säga att hon sket i det blå skåpet då :-]

http://skepticism.ifokus.se/discussions/50718853d3b4fd01a3008521-bevisa-att-jag-har-fel

Kort: hon hade en webbplats där hon tog betalt för sitt hittepå + en annan webbplats ihop med några andra woo-woos där hon och dom också tog betalt för sitt hittepå.

Detta, av någon underlig anledning trodde inte Jennie att man kunde se trots att hon själv länkade till det i sin profil, och nekade såklart till det. Tills hon greppade att det fanns svart på vitt.

Henes #32 är obetalbart… 

Tror tom att Jennie förstod att hon gjort bort sig rejält och blivit tagen med brallorna nere, har inte sett henne härinne sen det (?)

Läs gärna tråden, mycket rolig, intressant och givande såg jag nu. Rekomenderas verkligen..!

#81 Skojar man inte bort om man heter Jennie/Fjäril

Och, sover Dolly Parton på rygg / kommer fåntratten Magicat och hoppar på mig mfl, och försvarar Jennie?

Det är påhittade förföljelser, ofredande och kränkande och i #99 kommer tom "hot" om att polisanmäla mig, i bästa Torbjörn Sasserssonstil :-]

#107 = :-]

[Gesus]
2013-02-06, 17:05
#31

#29 Men allvarligt…

"det fick väl honom att tydligen misstänka vad du var ute efter egentligen."

Vad tror du Terry trodde jag var ute efter först, som sen ska vara att han INTE ställer upp. Trots att han påstår att det ska vara fördelaktigt för honom.

Du ser INGEN koppling till att just när dom förstår att dom inte kan använda min identitet även om dom får den, DÅ är det inte intressant med en intervju längre?

Som sagt, jag har ingen koll på dig, och vet inte om du läst på min blogg. Men om du går in där och läser tex http://wp.me/pZ3jN-2yn och om Sassersson, Peratt och Terry Evans i tagmolnet, så tror jag du förstår att dom har nog koll på Gesus och visste vad det handlade om hela tiden.

Och om du läst där, så förstår du nog att jag också visste exakt vad det handlade om, för deras del hela tiden!

"Hur ska jag kunna visa och övertyga dig det hade du tänkt?"

Jag säger inte att du ska övertyga mig eller någon. Bara visa ett (1) enda, räcker med ett pyttepyttelitet något, där Terry Evans blir trakasserad!

Du kan väl även då visa var Terry blir "förföljd" som jag ser att du skriver han också blir.

"Så allting handlar om att Terry ska övertyga dig som skeptiker på vad han sysslar med är sant eller inte?"

NEJ, Terry har mer än väl övertygat mig med att han bara är en feg bedragare som inte kan vad han påstår sig kunna och gör. Det kan jag ta gift på!

Det handlar om att han VÄGRAR och/eller inte KLARAR att visa att han kan vad han påstår sig kunna och gör, vilket han tar betalt för, och då är det bedrägeri!

"Det var väl det dem antog dig göra i slutet på sitt brev, om du visade dig vara en sådan person?"

Du menar när dom (noterar här att du skriver DEM) skriver att om jag lägger ut detta så…

Du får inga tankar om att det är liksom ett försök att göra så att jag inte ska lägga ut det, för då är jag dum?

"Jag såg däremot att du hade chansen till en intervju men att du sedan sumpade det genom att tjöta vidare."

Ja du kan kalla det vad du vill. Men jag ville bara ha klart med hur Terrys KRAV var för att ställa upp på en intervju. Eller du tycker hans krav, "avslöja din identitet", ger helt fullständiga och uttömmande klara riktlinjer för en intervju?

"Räknas inte detta som anhängare tycker du?"

Nja jag ser det mer som jag har läsare. Jag läser ju tex Aftonbladet ibland, men ser mig inte som någon anhängare av Aftonbladet för det.

"Man får alltså inte ha egna åsikter och frågor utan att bli kallad för woo, enligt dig?"

Jodå, man får tro på alla möjliga stollighet och på precis vad man vill. Men försvarar man dom som du gör, helt enligt alla woo-woostandarder, så kallar jag dig woo!

Min * var mer än "ursäkt" till dig om du inte var woo… Som jag säger, jag har ingen koll på vem du är.

"Varför nämner du dig själv som 3:e person? Eller är inte du samma Gesus om Gesus i den bloggen?"

Tja mest för att det är roligt, men jag kanske har fått lite hybris, vem vet..? Men jo Gesus/jag är en ensam farbror som bloggar, vilket jag också sagt ett galet antal gånger, och som det står på min blogg.

Det är bara några konspirationsnojjiga woo-woos som fått för sig annat ;-]

"Ja, men min fråga var om du faktiskt har köpt biljetten"

Vet inte varför du fiskar efter det… Och av olika anledningar kan jag inte svara rakt på det nu.

Kanske efter seansen isåfall.

Zidizen
2013-02-06, 18:15
#32

Gesus

Jag såg bara att allt ditt tjöt fick dig att missa din exklusiva intervju med Terry Evans, frågor som du kunde ta det direkt med honom, på plats.

"Och om du läst där, så förstår du nog att jag också visste exakt vad det handlade om, för deras del hela tiden!"

Så du hade faktiskt ingen avsikt att gå vidare med intervjun? Varför i så fall?

"Jag säger inte att du ska övertyga mig eller någon. Bara visa ett (1) enda, räcker med ett pyttepyttelitet något, där Terry Evans blir trakasserad!" "Du kan väl även då visa var Terry blir "förföljd" som jag ser att du skriver han också blir."

Jag skrev inte att han faktiskt blir förföljd så skilj gärna på vad jag faktiskt skriver och på vad du påstår att jag skriver.
Men den där facebook sidan dyker upp i min tanke nu. Som du även nämnde i din länk. Var inte det någon trakassering eller förföljelse?

"Det handlar om att han VÄGRAR och/eller inte KLARAR att visa att han kan vad han påstår sig kunna och gör, vilket han tar betalt för, och då är det bedrägeri!"

Så varför står du inte bara utanför hans storseanser och delar ut flygblad med dina ståndpunkter? Borde inte det ha mer effekt än att försöka i åratal(?) få honom att erkänna?

"Förresten så intervjuade Aftonbladet honom förra året och där säger Terry bl.a.:"
– Jag har sett och upplevt ­saker som inte går att förklara, sedan är det upp till var och en att välja vad man vill tro på. Mitt syfte är inte att försöka frälsa eller övertyga någon.

Gesus, så för mig ser det uppenbart ut att du har redan valt vad du ska tro på, så varför måste du övertyga honom ?

Du får inga tankar om att det är liksom ett försök att göra så att jag inte ska lägga ut det, för då är jag dum?

Jag vet inte. Men din fråga var först varför de sade som de sa när de visste att du ändå kommer lägga ut det på din blogg. Så jag svarade hur jag uppfattade.
Men vad fick du själv för tankar när du valde att lägga ut det på din blogg?

"Ja du kan kalla det vad du vill. Men jag ville bara ha klart med hur Terrys KRAV var för att ställa upp på en intervju. Eller du tycker hans krav, "avslöja din identitet", ger helt fullständiga och uttömmande klara riktlinjer för en intervju?"

Ja, det är precis vad det ser ut som, att du medvetet sumpade din chans till en intervju, en filmad sådan till och med.Det tar inte många sekunder att fråga på plats vilka krav den intervjuande har. Som jag uppfattade det som ville han vara säker på att du förstod att du ska ta med dig någon ID handling, så du inte bara efteråt påstår något som du glömde ta med.

"Nja jag ser det mer som jag har läsare. Jag läser ju tex Aftonbladet ibland, men ser mig inte som någon anhängare av Aftonbladet för det."

Så du ser ingen skillnad mellan anhängare och läsare? Det är mig en väldans skillnad

"Jodå, man får tro på alla möjliga stollighet och på precis vad man vill. Men försvarar man dom som du gör, helt enligt alla woo-woostandarder, så kallar jag dig woo!"

Försvarar? Jag ställer bara några frågor till dig

"Vet inte varför du fiskar efter det… Och av olika anledningar kan jag inte svara rakt på det nu."

Så du kan inte svara på en liten enkel fråga om du faktiskt har köpt en biljett som du påstår ha gjort? Varför inte det? Av vilka anledningar? Varför vänta först efter seansen… kanske?

blombuketten
2013-02-06, 20:21
#33

Men jösses. Är det sasser eller Peratt som skrivit det där mailet? Det är ju knappast Evans själv i alla fall. Bara att sitta och ge en förbaskat massa psykiska diagnoser….tja, det säger väl mer om den som skrivit själva texten, än den som texten är riktad till.

JoHo
2013-02-06, 20:39
#34

#32

> Jag skrev inte att han faktiskt blir förföljd så skilj gärna på vad jag faktiskt skriver och på vad du påstår att jag skriver.

Du skrev i #7: "Terry är ofta trakasserad av "skeptiker".

Put up or shut up.
Kom med bevisen nu eller sluta vara så arrogant överlägsen och komma med påhopp på skeptiker som inte stämmer.

> Men den där facebook sidan dyker upp i min tanke nu. Som du även nämnde i din länk. Var inte det någon trakassering eller förföljelse?

Ja, och om du är påläst så skulle du veta att INGEN skeptiker var inne på den sidan förrän perosner på den ÖPPNA sidan gick ut och skrev vad de skulle göra med skeptiker och vad de ansåg om skeptiker.

På den sidan, som alltså var öppen för alla, blev t ex jag avstängd för att jag frågade om Terry Evans kanske hade lust att ställa upp i en intervju i Skeptikerpodden.
Vet verkligen inte i vilken värld en sådan fråga kan anses trakasserande eller, som Peratt senare skrev, att jag var en "antihumanist" för att jag skrev så. Jag var alltså en "Antihumanist" för att jag skulle ge Terry Evans möjligheten att tala till skeptikerna. Det är snarare humanistiskt och demokratiskt att låta en meningsmotståndare tala på detta sättet.

Inte så svårt kanske att förstå att Evans aldrig svarade och svarade heller inte på de mail jag skickade. Men han visste ju i o f s mitt namn då hjag alltid går ut med detta (vilket inte DU gör Zidizen så döm inte Gesus för att han vill vara anonym).

Läs på lite innan du kommer med felaktiga påståenden, tack.

Och nu vill vi alla se dina bevis för att skeptiker trakasserar Terry Evans. Gärna dessa "organiserade trakasserier av skeptiker" som Peratt snackar om. Ingen skull evara gladare än jag om skeptiker var organsiserade och hade en rörelse i Sverige.

blombuketten
2013-02-06, 20:42
#35

Och du zidizen, att ställa frågor, om än obekväma och/eller ifrågasätta riktigheten i påståenden är inte detsamma som att förfölja någon. Det är bara trams och, får jag känslan av, rädsla för att bli upptäckt, eller att någon slår hål på en fantasi, eller att ens tvärsäkra (utan evidens) påståenden blir pulveriserad.

Det kanske är lätt, om man har mycket att dölja, att känna sig förföljd när någon närmar sig sanningen. Det är väl det mailet handlar om, rädslan (osäkerhet) att gå miste om något som betalar sig bra. Att andra börjar dra egna slutsatser (för alla kan man inte hota bort) och den egna slutsatsen blir att det är något skumt på gång.

Den här typen av mail, där man liksom vill påskina ett slags förutsägande om allt lidande Gesus kommer att utstå….underförstått….om han inte slutar med sitt bloggande är (verkar det som) skrivet av en person som har mycket svårt att sära på verklighet och fantasi. Som lever i en värld där han kanske är van att hans dominerande sätt åtlyds och inte ifrågasätts. Den typen av person brukar gå långt över gränsen när någon verkligen vågar stå emot och inte låta sig hotas. Då blir det jobbigt. Och se, där gjorde jag också ett försök till analys. Hej och hå.

Ja ja, du kan väl alltid försöka visa på att Gesus (och andra skeptiskt tänkande) är en dröse taskiga personer som gör allt för att förfölja människor som påstår sig kunna prata med döda och de pratar tillbaka, som dessutom tar betalt för det, utan att kunna/vilja bevisa vad de kan. Inte ens vill de hjälpa världens befolkning med sin kunskap, utan väljer, att till ett visst pris, stå och hålla seanser för en liten klick av världens befolkning.

Jag kan inte fatta att så få av de som tror, inte tänker på det, utan istället gör allt vad de kan för att försvara något som är så uppenbart fel.

Zidizen
2013-02-06, 23:12
#36

JohnHoudi

Om du bara tänker markera ord och inte läsa helheten och förstå den, speciellt en rad innan så känns det ganska meningslöst att ens debattera med dig.

Du verkar också väldigt hård i dina ord och kallar mig redan för arrogant överlägsen som kommer med påhopp på skeptiker som inte stämmer.

Ingen aning vart du fick det ifrån men med den tonen du har och väljer att svara för andra med en arrogant ton undrar jag som sagt om det ens går att debattera med dig. Tvärt om i din skeptikerpodd så låter du väldigt trevlig med glatt skratt…. det kanske bara är en falsk fasad?

Det var en del personliga påhopp från dig förresten, jag har blivit varnad för mindre.

Blombuketten

läste du mitt inlägg #29
Jag citerar:
"Ifrågasättning kan också ske i olika skepnader och uppfattas olika för person till person. T.ex. en mobbare tycker inte han mobbar en mobbad person, medan en mobbad person känner sig mobbad. Bara en neutral parti kan förmodligen hjälpa till att sätta gränsen."

Jag tycker det stämmer väldigt bra, tycker inte du det?

Resten av ditt inlägg vet jag inte hur jag ska bemöta, det du skriver verkar vara något du själv tror väldigt starkt på.
Det mailet som du syftar på fick Gesus en chans, ett välkomnande till en intervju, men han sumpade det tack vare sitt envisna tjat.

---

Om t.ex. jag med mitt ifrågasättande får er att bli känsliga, får er att kalla mig för troll, så tycker ni det är konstigt att dem ni ifrågasätter känner sig likadant?

… mycket märkligt tycker jag

[Gesus]
2013-02-06, 23:20
#37

Sista försöket…

#32 "Jag såg bara att allt ditt tjöt fick dig att missa din exklusiva intervju"

Ja du, precis som alla andra woo-woos ser bara vad ni vill se och tolkar grejer som ni vill, så det ska passa ert hittepå. Inget nytt med det!

"Han sa ja till din intervju först, ja. Men sen var du tvungen att tjöta och det fick väl honom att tydligen misstänka vad du var ute efter egentligen."

Kan DU säga vad det var som gjorde att Terry inte vill gå med på en intervju längre, trots att intevjun skulle vara fördelaktig för honom enligt honom själv!

Du menar för att jag "tjötade" och frågade hur han vill ha sina krav, så..?

Alltså, VAD var det Terry "förstod jag var ute efter egentligen", för att jag ville ha klart för mig hans krav? Dvs "tjötade" enligt dig.

"Så du hade faktiskt ingen avsikt att gå vidare med intervjun? Varför i så fall?"

Jo, jag ville göra intervjun och precis som jag skrivt här så har JAG INTE sagt nej till intevjun, jag har gått med på alla deras krav utan. det var Terry som sa nej, och av en händelse precis när dom förstod att dom inte kunde använda min identitet trots dom fick reda på den. Vilket jag ALDRIG nekat till att ge honom!

"Jag skrev inte att han faktiskt blir förföljd så skilj gärna på vad jag faktiskt skriver och på vad du påstår att jag skriver."

Tja du skriver i #29 - "Men att förfölja någon på flera olika sidor, även sidor som kanske inte är till för att ens ifrågasätta något (som är helt utanför ämnet, eller vad vet jag) tycker jag är en bra början på ett exempel av trakassering."

Det skriver du när jag undrar om du vill (kan) visa något enda litet litet om där Terry blir trakasserad som du påstår att han blir. Du skriver då "att FÖRFÖLJA någon = trakassera" som exempel på att Terry blir trakasserad…

Ja, och att ta upp det med Terrys Facebooksida, du vet ju inte ens vad som hänt där, varför tar du upp det?

"Så varför står du inte bara utanför hans storseanser och delar ut flygblad med dina ståndpunkter? Borde inte det ha mer effekt än att försöka i åratal(?) få honom att erkänna?"

??? Var säger jag att vill få honom att erkänna?

Du får skärpa dig, du visar hela tiden att du inte har koll på och greppar vad det handlar om utan bara hittar på en massa eget. Det blir helt meningslöst att bemöta dig då…

"Gesus, så för mig ser det uppenbart ut att du har redan valt vad du ska tro på, så varför måste du övertyga honom ?"

No shit, du har alltså "räknat ut" "vad jag tror" Det borde inte vara så svårt, särskilt när jag tom här säger att jag kan ta gift på att Terry Evans är en bedragare!

MEN, var i helvet säger jag att jag ska "övertyga honom"?
Sluta hitta på eget, LÄS vad jag skriver!

"Så du ser ingen skillnad mellan anhängare och läsare? Det är mig en väldans skillnad"

??? Skojar du med mig??? - Läs för fan vad jag skriver!

Sist, tja först och främst har jag väl inget tvång på mig att jag MÅSTE svara på dina frågor! Men igen, du har INGEN koll på grejerna och det med biljetten övergår helt klart ditt förstånd.

Jag vet nu inte ens om jag påstår någonstans att jag köpt biljett och vad det skulle spela för roll. Men för att komma in på seansen så borde tom du kunna räkna ut att det underlättar med en biljett, eller..?

Jag har köpt, någon annan har köpt, spelar det någon roll..?

Är du intresserad av någon fortsatt "diskussion" med mig, så kan du börja med att visa belägg för ditt påstående om att Terry Evans är trakasserad och sluta hitta på grejer som jag ska ha sagt.

Jag är INTE intresserad av att lägga tid på sånt här trams och hålla på att "rätta" vad du får för dig jag skriver..!

[Gesus]
2013-02-07, 00:11
#38

Kanske dags att damma av denna :-]

blombuketten
2013-02-07, 02:06
#39

#36. "läste du mitt inlägg #29

Jag citerar:  "Ifrågasättning kan också ske i olika skepnader och uppfattas olika för person till person. T.ex. en mobbare tycker inte han mobbar en mobbad person, medan en mobbad person känner sig mobbad. Bara en neutral parti kan förmodligen hjälpa till att sätta gränsen.""

Du hade inte alls behövt anstränga dig med att citera vad du skrivit. Jag har för vana att läsa HELA trådar innan jag skriver något överhuvudtaget. 

Jag tycker det stämmer väldigt bra, tycker inte du det?

Nej, jag tycker inte alls det stämmer särskilt bra. En mobbad person är en mobbad person, den utsätts för fysisk och/eller psykisk misshandel. Att tala om för en person att den är ful, misslyckad, har fel kläder och att den är så gräslig, att den får skylla sig själv att man ger sig på den, har inget med att ställa frågor och/eller ifrågasätta ett påstående. Ett påstående som dessutom är så kontroversiellt som att man kan prata med döda och  att de pratar tillbaka.

 Att ifrågasätta vad någon påstår (utan det minsta evidens) har inget med mobbing att göra. Det tillhör en vanlig diskussion. Om alla kände sig mobbade då någon ställer frågor, även obekväma sådana och/eller ifrågasätter påståenden skulle världen bestå av en jäkla massa mobbare. För att inte prata om offer. Det skulle verkligen bli en dubbelbottnad värld. Å ena sekunden är man en mobbare och nästa är man ett offer. Helt beroende på om det är jag eller du som ställer frågan.

"Resten av ditt inlägg vet jag inte hur jag ska bemöta, det du skriver verkar vara något du själv tror väldigt starkt på."

Du får gärna förklara lite hur du tänker här? Vad är det jag tror starkt på? Jag skriver utifrån hur jag uppfattar mailet vad jag vet. Du kanske inte kan bemöta det helt enkelt.

Det mailet som du syftar på fick Gesus en chans, ett välkomnande till en intervju, men han sumpade det tack vare sitt envisna tjat.

Trams. Det mailet jag syftar på fick inte Gesus en chans till något alls. Det var en egenkomponerad diagnos på olika psykiska åkommor som Terry drog upp. Någon slags känsla han fick. Det var mycket fult skrivet vad du än säger. Kan man läsa innantill så förstår man hur illa det är skrivet. 

Gesus sumpade inte chansen till en intervju p g a tjat, han sumpade den p g a identitetstjat från Terry. Läser man hela mailkontakten ser man att Terry är välvilligt inställd fram till dess Gesus åberopar den "andliga tystnadsplikten" och säger till Terry att den enda som får veta hans identitet är Terry själv. Där förändras attityden och därifrån blir det ingen intervju.

Om du sen vill fortsätta hävda något annat så är det ju helt ok. MEN jag tror inte ett dugg på din version som för mig är väldigt krystad. 

Då jag inte tror att det är Terry själv som skrivit mailen, utan någon helt annan som ofta använder sig av den typen av självutnämnda diagnoser på sina motståndare, antar jag att intervjun aldrig var aktuell egentligen. Det var identiteten som var intressant.

blombuketten
2013-02-07, 02:26
#40

Och nu tillhör jag den skaran som inte har "äran" av att få vistas på ÖN. Tyvärr sparade jag inte det jag skrev, men det var väl inga direkta hemskheter utan….ja just det….frågor. 

Ja, det gör ju ingenting egentligen. Vistas inte där särskilt ofta. Gjorde det en gång i tiden, för flera år sedan, då jag sökte. Fast det sökandet tog de snabbt ur en på den sajten. Förstod rätt snabbt att ska man tillhöra den mediala världen, bör man hålla tyst och dunka rygg. Ställa frågor, vilket är naturligt att göra om man söker, var lika med….skeptiker. Hej och hå.

JoHo
2013-02-07, 07:48
#41

#36 > Om du bara tänker markera ord och inte läsa helheten och > förstå den, speciellt en rad innan så känns det ganska > meningslöst att ens debattera med dig. Att komma till ett skeptiskt forum och skrika ut att "skeptiker trakasserar Terry Evans" så handlar det INTE om att märka ord. Du har, som alla andra som beter sig som du, inget att komma med så därav den där tråkiga retoriken "känns det ganska meningslöst att ens debattera med dig". Det är ett klassiskt retoriskt grepp man för när man inte har kött på benen och känner sig pressad. Be hellre om utsäkt och säg att du inte har något att komma med gällande påståendet om trakasserier. > Du verkar också väldigt hård i dina ord och kallar mig redan för > arrogant överlägsen som kommer med påhopp på skeptiker > som inte stämmer. Det ÄR en artogant attityd du för i synnerhet mot Gesus och även när du kommer med påståenden du inte kan belägga. Däremot gick de visst bra att DU skriver att jag är arrigant: > Ingen aning vart du fick det ifrån men med den tonen du har och > väljer att svara för andra med en arrogant ton undrar jag som sagt > om det ens går att debattera med dig. Så är vi där igen med denna retorik. Att du är pressad och förstår att du inte har något att komma med. Och tagit vatten över huvudet är ju inte någon annans fel, eller hur? Arrogansen du har är ju den att du aldrig läser vad t ex Gesus skriver, säger att Gesus "tjötar" och annat. Läs på i stället och stå för det du skriver eller så ber du bara om ursäkt. > Tvärt om i din skeptikerpodd så låter du väldigt trevlig > med glatt skratt…. det kanske bara är en falsk fasad? Sådan här härskarteknik är bara patetisk. DU läser helt annat i det jag skriver då jag ifrågasätter dig och du vet att du har inget att komma med. Då kör du härskartekniker. Pinsamt. > Det var en del personliga påhopp från dig förresten, jag har blivit > varnad för mindre. Var då? Och är något av dessa i närheten av de personliga påhopp du gör på mig i det du skrev?

JoHo
2013-02-07, 12:47
#42

Och DÄR raderades min länk till denna tråd inne på ÖN som jag skrev om i#0 . Av Magi-kissen också, givetvis. Härligt att se att de håller upp skygglappar OCH, givetvis, inte missar chansen att ge ett extra knivstick för att berätta att jag minsann var avstängd en gång på deras sajt och på alla betänkliga vis smutskasta mig. Ljus och kärlek, minsann. Söta påfåglar de är. Dags att Magi-cat rensar sin egna kattlåda i stället för att stänga ute verkligheten. Det var bara en länk och inte ens den länken klarade kissen och de andra sektparanormalisterna på ÖN av. Att se att das guru Terry Evans gör bort sig var visst lite för magstarkt för woosingarna. Jisses vilka påfåglar.

vallhund
2013-02-07, 13:21
#43

# 42 Är du förvånad?

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 

JoHo
2013-02-07, 14:08
#44

#43 Inte det minsta. Det skrev jag ju i #0 Det är ju deras vanliga "demokratiska grepp" som de kör med.

jaerven
2013-02-07, 14:19
#45

#42

Har Magi-cat tagit bort något inlägg, eller är det i samma inlägg som hon talar om att länken är borttagen som hon "på alla betänkliga vis smutskastar" dig?

JoHo
2013-02-07, 15:16
#46

#45 ja, och ja. Men nu ska vi diskutera Terrys hotbrev och inte mig (ett ämne påfåglarna verkar hela tiden vilja återkomma till)… Det intressanta i sammanhanget är att Terry är en het potatis hos påfåglarna, vilket man kan läsa med all önskvärd tydlighet i länken i #0. Kritik mot Terry och woosarna går i taket och måste gå på skeptikers person i stället. Tragiskt.

Zidizen
2013-02-07, 15:36
#47

Gesus

Ok, jag erkänner mitt misstag, du har personligen inte sagt att Terry ska erkänna någonting, bara att han ska bevisa i så fall. Det var tydligen JohnHoudi som nämnde att Terry skulle erkänna.

Nu till ditt erkännande

"Jag vet nu inte ens om jag påstår någonstans att jag köpt biljett och vad det skulle spela för roll."

På din blogg skrev du:_
Jag vill verkligen veta det, så jag vet vad för sorts evenemang jag köpt biljett till._

Du skriver det två gånger t.o.m. Att du har glömt/missat det är mig en gåta, speciellt när du envist vägrar svara på min enkla fråga. Då börjar det ju bli lite misstänksamt om än också intressant varför du hela tiden undviker.

Ok, tillbaks till där du tjötade bort dig en chans till din exklusiva intervju…

Seriöst… Driver ni med mig? Det hela är så uppenbart hur du spårar ut först. Jag kan verkligen inte se det på något annat sätt som medhåller er synsätt. Ni hakar mest upp er på det sista svarsbrevet om "dina diagnoser". Så här ser jag hela situationen från din bloggpost….:

Du ställer en fråga och är så galet intresserad om du kan få till med intervjun. Jag citerer:

  • _

    "Undrar också om Terry skulle vara intresserad av en filmad intervju före eller efter seansen där jag ställer några frågor om hans ”arbete”, till min blogg?

    _

Här får du låta likt en ivrig brinnande student inom journalism som hoppas på en möjlighet till sin allra första riktiga intervju med en TV-profil.

Svaret du får är att inga som helst frågor kommer besvaras och hur välkommen du är med intervjun kl.16 före seansen.

Det är ju helt förståeligt, eftersom han ju en tid att passa och önskar inte få vilka orelevanta frågor som helst… bara ett kort tips från hans sida som antagligen baseras på erfarenheter från tidigare intervjuer.

Du svarar hur uppriktiga svar utan undanflykter du förväntar dig från intervjun och ber att få frågor nedskrivna som inte kommer besvaras (parodi på hög nivå här). Du upprepar dina tidigare frågor som du verkligen vill få svar på, om hans förmågor verkligen är sanna eller om det bara är en show.

---

Andra svaret du får är ett krav där det bara är du som får intervjua och inte från någon 3:e part. Du ska kunna visa ett ID.
Det svaras också att intervjun kommer visa sig vara fördelaktig för både dig, din blogg och honom om du på ett öppet uppriktigt sätt är beredd på att göra det.

Du svarar bl.a. hur du ska identifiera dig.

Allvarligt, vet du inte att något som enkelt som ett körkort eller ett pass kan identifiera dig? Du spelar verkligen efterblivet här. Du fick ett godkännande, tid och plats via ett privat mail som bara de inblandande vet om. Tacka och Ta emot!

---

Tredje svaret du får förklarar erfarenheter med tidigare intervjuer och svarar även på din fråga hur du skulle kunna identifiera dig. Notera att i svaret nämns att ett presskort etc. var ett sätt att identifiera journalisterna, men huvudsaken var att alla kunde identifiera sig.  Avslutade svaret med att du är välkommen med dina frågor på intervjun och förstår inte varför du vill upprepa dem.

Bara här var en vänlig och tålmodig gest att ens besvara hur du som en vuxen man ska kunna identifiera dig. Du är en vuxen man eller? Tacka och Ta emot!

Du svarar (här börjar du först spåra ur) med en frågeställande Professionellt? Du påpekar att du är en ensam bloggare utan passerkort och att du ändå kan visa din identitet. Du frågar hur dem tänker hur du ska visa att du är Gesus… (Är det verkligen så svårt?)
Du ifrågasätter också hur intervjun skulle vara fördelaktig för honom, detta tar du upp nu efter förra svaret.
Sedan nämner du igen att du har varit på en av hans storseanser tidigare och frågar igen vad för sorts evenemang du har köpt biljett till. Du avslutar med att du inte förstår varför han inte vågar svara på din fråga och antyder med typ - finns det inget att dölja så finns det inga problem.

Men jisses mäninska, varför köper du en biljett till ett evenemang du inte har 100% koll på, som är så väldigt viktigt för dig att veta, vilket du dessutom kräver ett svar av huvudaktören via e-post.
Redan före intervjun på e-post(!) hånar du också med varför dem inte vågar svara och du insinuerar på att de kan dölja något, om annat är det ju inga problem.

Hehe du är så parodisk skön Och varför envisas du med att upprepa dina frågor, för det låter som om du bara vill göra någon slags provocerande mailintervju. Glad

---

Fjärde svaret du får är kort att du har fått relevant information, du har fått en inbjudan till en öppen intervju där du kan ställa dina frågor

Gesus, acceptera budet istället för att tjöta vidare! 
… men vad gör du istället

Du svarar med ett försvarande tal bla bla bla. Din ton är mycket hårdare, många frågor, uppmaningar och några versaler.
Igen använder du ord som "vågar", "dölja". Du ifrågasätter hans öppenhet etc och blandar in om det kanske var Torbjörn istället som snackar om öppenhet etc. (… what?? Varför blandar du in honom?)

Inte konstigt att dem inte svarar direkt efter så som du betedde dig. Jo du betedde dig mer på ett ohyffsat sätt och inte alls likt ditt första brev där du fick låta som att vara en ivrig brinnande student inom journalism till att nu låta som en typisk skeptiker som bara vill tjöööta. Rena parodin är det att ni inte själva inser det för det är så tydligt.

Deras fjärde svar var som sagt en kort sådan med ett påpekande om att beslutet är hos dig om du vill acceptera intervjun…. men sen var du tvungen att fråga om tystnadsplikten var känsligt nu. Varför tog du ens upp det och varför skulle det vara känsligt nu efter deras fjärde svar. Hjälp mig gärna att förstå det här för jag fattar inte relevansen med det och intervjun som du ändå ska spela in till din blogg.

Du skickar ett nytt svar med en långt raljerande, fet text, versaler, massa frågor och uppmaningar. Antyder att dem bara snackar om att vara professionella, öppna, ärliga, uppriktiga. Igen drar du upp tystnadsplikten som du vill beskylla med en ledande fråga på att intervjun inte längre är intressant. Du avslutar ditt långa raljerande med att de har visat dig deras agenda ännu mer.

Här tycker jag det var precis det du har visat För du var faktiskt fortfarande välkommen till intervjun så sent som deras fjärde svar, bollen låg i dina händer - Det var bara att tacka och accepta och dyka upp på angiven tid och plats.

---

Sedan kom det sista svaret och det är den ni alla hänger er upp på.  Jag håller dock med, det var inte professionellt på något sätt med onödiga diagnoser, men det verkade som om han tyckte känna igen dig från tidigare händelser.
Notera det var efter det att Gesus började med allt för många frågor och uppmaningar, fet stil och versaler med ett par utmaningar som utspelet skedde rum… inte före.

I det här svaret nämns det att författaren (Terry Evans enligt signaturen) undrade när han skulle höra från dig (Gesus) igen.
Det var inte från din föregående fråga som du uppenbarligen trodde  som du först inte fick svar på, utan jag tror nog mer det var du som person som han förväntande sig komma tillbaka från tidigare händelser Före denna brevväxling.

Du svarar med ett sista brev som bara visar hur grälsjuk du är Glad och försöker bemöta "diagnoserna" du fick av honom.

Sammanfattning

Gesus sumpande sin chans till sin exklusiva intervju genom sitt envist tjatande påhopp. Jag kan fortfarande inte se att de bokstavligen har sagt att intervjun är avställd för den delen heller.

Tycker du fortfarande att du, Gesus, inte var tjatig och att det var deras fel till hela utspårningen? Dina mailkonversationer var inte provocerande, inte ens lite?

[Gesus]
2013-02-07, 15:52
#48

#47 Prova läs mitt #37 igen

"Är du intresserad av någon fortsatt "diskussion" med mig, så kan du börja med att visa belägg för ditt påstående om att Terry Evans är trakasserad…"

Börja där så ska jag se om jag orkar titta på ditt stolliga inlägg

Zidizen
2013-02-07, 15:59
#49

#42) JohnHoudi

"Att komma till ett skeptiskt forum och skrika ut att "skeptiker trakasserar Terry Evans" så handlar det INTE om att märka ord."

Skriker? Va? Nu är du alldeles för exalterad om du tycker det jag skriver är på något sätt skrikande.

Kan du vänligen läsa raden jag skriv före? Förstår du inte så läs den igen. förstår du fortfarande inte sammanhanget med nästkommande mening så kan du fråga så kanske jag kan hjälpa dig att förstå

#39) Blombuketten

Så du kan inte alls på något minsta sätt relatera mitt mobbing exempel med er "ifrågasättning".

Du skriver:
"Nej, jag tycker inte alls det stämmer särskilt bra. En mobbad person är en mobbad person, den utsätts för fysisk och/eller psykisk misshandel. Att tala om för en person att den är ful, misslyckad, har fel kläder och att den är så gräslig, att den får skylla sig själv att man ger sig på den, har inget med att ställa frågor och/eller ifrågasätta ett påstående."

Det jag just menar är att en mobbare inte känner av att denne mobbar en person som faktiskt känner sig mobbad. Mobbaren kanske bara känner sig lekfull och tycker det bara är kul, ställer kanske också några frågor varför personen ser ut som den gör, varför du är annorlunda medan vi är normala  etc etc…
Likt när någon som påstår sig bara ifrågasätta någon som inte alls känner sig uppriktig kritiserad utan mera som trakasserad.

Fattar du fortfarande inte relevansen? Mobbaren känner sig också oskyldig, precis som ni. Lägg märke till att jag inte påstår vem som har fel eller rätt, men ni vägrar ju totalt utvidga era vyer. Ni påstår ju typ att det är ni som är goda med era oskyldiga frågor, precis som mobbaren med sitt oskyldiga lek och sina eventuella oskyldiga frågor

"Trams. Det mailet jag syftar på fick inte Gesus en chans till något alls."

Jaså inte det? Jag kunde räkna till fyra chanser till en exklusiv intervju av Gesus, och fortfarande ser jag inget avslag.

"Gesus sumpade inte chansen till en intervju p g a tjat, han sumpade den p g a identitetstjat från Terry."

Identitetstjat? Tre gånger kunde jag räkna som var riktat till Gesus, den sista gången var på det sista svaret om paranoidatecken hos Gesus.
Men om Gesus måste fråga hur han ska identifiera sig så …. ja, det var väldigt parodiskt

Zidizen
2013-02-07, 16:18
#50

#48) Gesus

Ok, ska försöka klargöra det här med trakassera.

Du skriver i #37

""

"Jag skrev inte att han faktiskt blir förföljd så skilj gärna på vad jag faktiskt skriver och på vad du påstår att jag skriver."

Tja du skriver i #29 - "Men att förfölja någon på flera olika sidor, även sidor som kanske inte är till för att ens ifrågasätta något (som är helt utanför ämnet, eller vad vet jag) tycker jag är en bra början på ett exempel av trakassering."

Det skriver du när jag undrar om du vill (kan) visa något enda litet litet om där Terry blir trakasserad som du påstår att han blir. Du skriver då "att FÖRFÖLJA någon = trakassera" som exempel på att Terry blir trakasserad…

Ja, och att ta upp det med Terrys Facebooksida, du vet ju inte ens vad som hänt där, varför tar du upp det?

---

Varken du eller JohnHoudi verkar förstå den uppenbara meningen jag skrev precis före. Låt mig citera:

"Varför? Jag kan tänka mig ett par orsaker"

Sedan börjande jag skriva mina tänka orsaker om att Terry är ofta trakasserad av skeptiker och vet således hur det kommer urarta sig.

Vi kör en kort repris på det … "kan tänka mig ett par orsaker"
Alltså ett par orsaker som innefattar speciellt nästkommande mening.

Ok?
Något som Gesus och JohnHoudi kan hänga med på? Skillnaden mellan att påstå och att i tidigt skede nämna om ett par orsaker, likt sina åsikter på hur det kan ha varit?
Om inte så läs om igen. Fortfarande svårt att hänga med så fråga.

Nu till nästa om Terrys Facebooksida som jag sedan nämnde.
Har du Gesus varit inne på den facebooksidan?
JohnHoudi skriver att han ställde en fråga där inne.

JohnHoudi, Vad hette facebooksidan. Var du en av Terrys vänner?

Något mer jag missat som jag ska svara på?

[Gesus]
2013-02-07, 17:09
#51

#50 NEJ, du behöver inte försöka klargöra något! DU BEHÖVER VISA BELÄGG FÖR VAD DU PÅSTÅR!

Jag ska prova väldigt tydligt så att inte ens du kan missa att läsa det och/eller tolka det fel, dvs som du vill!

DU skriver i (ditt första inhopp här i tråden) #7 "Terry är ofta trakasserad av "skeptiker""

Detta är ett påstående från dig att Terry ofta är trakasserad av "skeptiker"

Jag mfl vill då gärna se belägg för tex, var hur och när, eller bara något av det, där Terry blir trakasserad av "skeptiker", som DU påstår att han blir.

Alltså, visa att det du påstår finns och/eller är sant!

Hur svårt kan det vara???

-

Varför svamlar du sen om Terrys Facebooksida när du helt uppenbart inte har en susning om vad som hänt där? (precis som du inte verkar ha om något annat av det du yrar om här heller för den delen…)

-

Sen #49 din j-a clown, kan du tala om hur någon kan identifiera sig som Gesus?

JoHo
2013-02-07, 18:43
#52

#47 Vad menar du med "Det var tydligen JohnHoudi som nämnde att Terry skulle erkänna"? Det har jag aldrig sagt. Ber om belägg igen eller en ursäkt. Troll

JoHo
2013-02-07, 18:47
#53

#49 > Kan du vänligen läsa raden jag skriv före? Förstår du inte > så läs den igen. förstår du fortfarande inte sammanhanget > med nästkommande mening så kan du fråga så kanske jag > kan hjälpa dig att förstå Du skrev ordagrant: > Jag kan tänka mig ett par orsaker >Terry är ofta trakasserad av "skeptiker….." Ganska solklart. Går inte misstolka. Hade du menat annat hade du skrivit "Terry anser sig vara…" Och inte komma med ett påstående som du gör. Du är ett troll som nu försöker trasa sönder denna diskussion. Förmodligen för att skydda Terry Evans.

Zidizen
2013-02-07, 19:15
#54

Gesus och JohnHoudi

Ni är alldeles för lustiga. Gulligt när ni försvar varandra också. Och ingen nämner något om Gesus påstådda biljettköp som han blånekar men som ändå tydligen har påstått inte bara en gång, utan två gånger.

Men precis JohnHoudi. Nu ser jag och kan bekräfta att du faktiskt har sett den raden ovanför i och med att du citerade den.

Men du verkar fortfarande inte fatta?
Jag skriver att jag kan tänka mig ett par orsaker, vilket ett är som jag nämner precis efter. Det är inget påstående utan det är orsak som jag kunde tänka mig.

Kan du inte fatta en sådan enkel sak, nu även när jag förklarar för andra gången så kommer det bli massa missförstånd mellan oss. Detta kunde jag redan ana efter ditt första inlägg riktad till mig.

Kanske hjälper det dig lättare om ordet "Att" skulle vara placerad mellan Orsaker och Terry. I så fall får jag rätta mig efter det bra för din skull.

edit:

Det var så jag menade, så jag menar nu och så kommer det förbli. Det hjälper inte att du/ni tjatar emot.

Jag frågade er en varsin specifik fråga om Terrys facebooksidan. Varför inte svarat?

edit2:

Gesus skriver:
"Sen #49 din j-a clown, kan du tala om hur någon kan identifiera sig som Gesus?"

Kallar du mig för clown nu också? Ännu mer personangrepp

Menar du på allvar att vet inga metoder hur du kan med din rätta identitet identifiera dig med namnet Gesus? Har du ingen fantasi?  Men visst måste du ha fantasi så mycket som du håller på och skriver samt alla frågor du ställer.

vallhund
2013-02-07, 19:43
#55

# 54

Ungefär lika gulligt som ditt rabiata försvar av din guru.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 

Zidizen
2013-02-07, 19:54
#56

Vallhund

Vad för försvar? Jag ville gärna se en intervju som Gesus hade möjlighet att genomföra. Jag påpekar vad ni andra verkar tydligt missa att Gesus sumpade chansen genom sitt envisna ifrågasättande med en provocerande attityd.

[Gesus]
2013-02-07, 19:57
#57

#54 "blånekar", till vad??? 

Jag trodde vi hade kommit överens om att du skulle sluta hitta på!

-Varför har du hängt upp dig så på vem som köpt biljetten? Spelar det någon som helst roll om JAG har köpt den eller om NÅGON ANNAN har köpt den?

Som jag säger så greppar du inte grejen med biljetten, (det heller) vad det handlar om och varför. Eller så är du ute efter och fiskar efter något om mig och biljetten som du inte har med att göra.

VAD är DU så kåt på att få veta om min biljett och VARFÖR?

VAD spelar det för roll vem som köpt biljetten? Vill du ha numret på den så du kan sladdra för Terry, eller vafan älter du om..?

Det är nästan jobbigt att se dig göra bort dig och visa hur korkad du tydligen är, om du inte spelar dum…

Så om du vill bli bemött, skärp dig, visa belägg för ditt hittepå och svara på frågorna + se #51, pajas..!

Eller för att citera John McEnroe 
"Answer the question, jerk!"

vallhund
2013-02-07, 20:04
#58

Fortfarande börjar mitt nick med en gemen, inte versal.

Du är uppenbart bara ute efter att djävlas o reta gallfeber på folk.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 

Zidizen
2013-02-07, 20:21
#59

Gesus

"blånekar", till vad???

Ja du blånekar, är det något jag hittar på säger du? Vet du inte ens var du skriver? Jag kan citera åt dig:

#37) "Jag vet nu inte ens om jag påstår någonstans att jag köpt biljett och vad det skulle spela för roll.

"VAD är DU så kåt på att få veta om min biljett och VARFÖR?"

På det sätt som du reagerar få mig att bli mer nyfiken på varför. Du har så svårt att svara på min enkla fråga huruvida om du faktiskt har köpt biljetten eller inte.

Zidizen
2013-02-07, 20:28
#60

vallhund

Var det bara det lilla som du störde dig på? I skolan fick jag lära mig att egennamn börjar med stooor bokstav, samt första bokstaven i påbörjad mening.

…. när du ändå frågade mig om jag inte lärde mig gemener och versaler i skolan.

Är det bättre nu, är du glad igen? Jag vill ju inte att folk ska må dåligt bara för en sådan liten bagatell.  :)

[Gesus]
2013-02-07, 20:38
#61

#59 så att jag skriver att jag INTE ens VET om jag skrivit det DET är att blåneka

Du verkar vara en riktigt sjuk människa

Se mitt #57 om du vill bli bemött i fortsättningen

JoHo
2013-02-07, 20:47
#62

Ingen tvekan att zidizen är ett troll. Ignorera zidizen. Troll ska inte matas.

Zidizen
2013-02-07, 21:24
#63

Gesus

Men du har ju själv skrivit bloggen och jag har ju frågat dig upprepande gånger och du har fortfarande inte svarat. Du hade inte ens någon tanke på att själv kolla ditt egna blogginlägg? Så spela inte dum och säg att du inte visste. Man undrar ju om det är något mer du inte vet om vad du har skrivit i din blogg… 

Ditt #57 inlägg har jag besvarat så vad tycker du nu om mitt inlägg #47?

JohnHoudi

Ännu mer personangrepp, men bra att du känner så ändå för jag har inte ens bett dig att skriva till mig. Du bara hoppar in och svarar för någon annan med arrogant ton.. detta klarar jag mig bra utan

Efter en närmare granskning på mailkonversationen så borde titeln på denna tråden faktiskt heta "Terry Evans hotar Gesus efter provocerande tjat"  :)

JoHo
2013-02-07, 21:59
#64

#63 > Ännu mer personangrepp, Nej, att visa upp ditt beteende är fakta och inget "personangrepp". Det är lustigt att du skriker personangrepp hela tiden och sedan, enligt din quota, gör du konstanta personangrepp. Ett troll är du och det är ett konstaterande och inte ett personangrepp. > Du bara hoppar in och svarar för någon annan med arrogant > ton.. detta klarar jag mig bra utan Jag svarar inte pr någon annan förutom när det är generaliseringar du kommer med. Generaliseringar och påståenden i massor utan belägg… Ett trollbeteende. Var är dina belägg? Nä, just ja. Du hittar inga. Inte svårt att gissa din relation till Evans och då varför du kör ditt trollbeteende.

JoHo
2013-02-07, 22:18
#65

För att strunta i trollen ett tag. På länken till ÖN i #0 skrev Magi-cat : >#48 > > Vi vill se till våra medlemmars bästa. Många har tagit illa > vid sig av vad som skrivs på en annan sajt. Varpå jag svarade: "Förstår att era medlemmar tar sig illa vid sig att läsa om hur Terry Evans beter sig. Bra att de tar illa vid sig av sådant beteende." Den posten röstades bort av påfåglarna på mindre än en halvtimme. Jag trodde, givetvis, att påfåglarna var illa berörda över Terrys sätt att skriva men det verkar som om påfåglarna i stället tar Terry i försvar. Det är verkligen ljus och kärlek i denna påfågelsbransch. De är verkligen pinsamma i sina försök att skydda bedragare.

blombuketten
2013-02-07, 22:28
#66

#49. "Det jag just menar är att en mobbare inte känner av att denne mobbar en person som faktiskt känner sig mobbad.

Du väljer alltså fortsätta med att jämställa en mobbare med någon som ställer frågor och/eller ifrågasätter ett påstående? Nu börjar det faktiskt bli en aning löjligt. 

"Mobbaren kanske bara känner sig lekfull och tycker det bara är kul, ställer kanske också några frågor varför personen ser ut som den gör, varför du är annorlunda medan vi är normala  etc etc…""

Är du på riktig? Jag börjar nästan undra. En mobbare känner sig lekfull och ställer några….snälla….frågor till den som mobbas. Jo tack du. Ta du ett snack med de som verkligen blivit mobbade, och då menar jag mobbade och inte att någon ställt frågor och/eller ifrågasatt ett påstående. Det är en sådan stor skllnad, och vet du, det tror jag att du vet.

"Likt när någon som påstår sig bara ifrågasätta någon som inte alls känner sig uppriktig kritiserad utan mera som trakasserad."

Vet du, att känna sig trakasserad p g a (för en själv) obekväma frågor och/eller av att någon ifrågasätter ens påståenden är inte mobbing. Den personen är mer rädd för att kanske vara tvungen att omvärdera sina ståndpunkter, just för att det visar sig inte hålla. Eller få sitt levebröd förstört för att omvärlden kan reagera på att det kanske inte alls går att prata med döda, som pratar tillbaka. (Tar det exemplet eftersom det ändå är Terry det handlar om). 

Att påstå sig vara trakasserad i tid och otid är inte detsamma som att man verkligen är det. Det är ett enkelt sätt att smita undan det obekväma. Orden trakasserier, förföljelser, mobbing har snart mist det alllvar innebörden av orden egentligen har. Bl a p g a sådana som dig, som tar till sådana ord där de inte alls hör hemma. 

"Fattar du fortfarande inte relevansen? Mobbaren känner sig också oskyldig, precis som ni."

Möjligt och troligt att mobbaren gör, MEN han/hon är inte oskyldig oavsett om han/hon känner Att ställa obekväma frågor till någon som påstår, som i det här fallet, kunna prata med döda som pratar tillbaka har inget med mobbing att göra vad du än säger. Och föresten….vilka ni? Du får så gärna kalla mig för du. Det är MINA åsikter du läst och svarat på och det är mig du adresserat till, så var hygglig och klistra inte på de andra det jag tycker.

 "Lägg märke till att jag inte påstår vem som har fel eller rätt, men ni vägrar ju totalt utvidga era vyer. Ni påstår ju typ att det är ni som är goda med era oskyldiga frågor,…."

Återigen, skriver du till mig så dra inte in samtliga (vilka de nu är). Det blir väldigt fel. Du behöver inte PÅSTÅ något om vem som har rätt eller fel. Det syns rätt tydligt ändå. 

Jag anser att mina vyer är bra mycket mer utvidgade än väldigt många "kärleksfulla" troende. Du kan givetvis anse motsatsen. Vilka är NI som "typ" påstår att de är goda? Jag har, mig veterligt, aldrig påstått att jag är det. 

Inte heller har jag någonsin påstått att just mina frågor skulle vara oskyldiga. Nej, något sådant kan jag inte påstå  då de frågor jag ställer till människor som påstår sig vara mediala inte alls är oskyldiga. De kan t o m vara rätt så obekväma. Det är för att jag vill få svar, inte ett enda mummel.

Kan även ifrågasätta sådana otroliga påståenden som att någon kan prata med döda, som pratar tillbaka. Allra helst som konversationen är otroligt vardaglig. Eller att det engelska kungahuset består av ödlor. Eller att "makteliten" består av ödlor från yttre rymden som vill oss illa. Eller att man absolut inte ska vaccinera sig? Eller att man helt plötsligt tycker det är ok att beväpna sig eftersom ödlorna annars kan attackera. Eller att man skriker sig hes för att motståndaren inte ska få en syl i vädret, samtidigt som man inte kan svara på den enklaste fråga, osv osv.

 "….precis som mobbaren med sitt oskyldiga lek och sina eventuella oskyldiga frågor""

Skitsnack. Det är inte, kommer aldrig att bli, varken då, nu eller framåt, en "oskyldig lek" som en mobbare håller på med. Det är allvarligt så lek inte med det ordet och gör en sådan otroligt dum jämförelse. Det, om något, är ett hån mot de som VERKLIGEN blivit och/eller blir mobbade.

blombuketten
2013-02-07, 22:41
#67

Nu kan jag komma in på ÖN igen . Det kanske var jag som förhastade mig. Kom att tänka på, efter att jag släckt ner för natten, att det kanske bara var själva tråden som var borta. Nu är den ju kvar, men tillfälligt kan den ju ha varit borttagen och då kan man ju inte läsa.

vallhund
2013-02-07, 23:32
#68

# 66

Ungefär som känner sig våldtagen, vi lattjade ju bara lite.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 

Zidizen
2013-02-08, 08:51
#69

#66) Blombuketten

Det är lite jobbigt när du ska stycka mina paragrafer och bemöta dem var för sig som om de är helt avsaknade från varandra.
Här delar du t.ex. upp mitt exempel om mobbare som jag ville försöka jämföra med de som tycker sig "bara" ifrågasätta personer. På dig låter det också som du tror jag står på mobbarens sida, är nonchalant om deraa ageranden och inte alls sympatiserar med den mobbande personen.
Helt fel.

När jag skrev till dig så använde jag begreppet "ni", löjligt att du tar åt dig så pass för vem mer än mig i denna tråden är det som ställer motfrågor till Gesus? Inte ens du, så därför faller du jättebra in i gruppen "ni".

Och du, Blombuketten, vill du så gärna ifrågasätta dem som tror på ödlor och liknande extremfall så kanske du borde njuta av att besöka olika psykhem. Där kan du tillbringa massa timmar med att ifrågasätta deras vyer och tyckanden… ett tips  ;)

Förresten, några synpunkter på det jag påpekade om ditt påpekande om identitettjat från Terry?

Du nämnde också att Terrys attityd förändrades efter Gesus krav på tystnadsplikten. Jag tycker mer Terrys attityd förändrades efter de två breven Gesus skickade i följd… väldans långt raljerande med en paranoidsnack om sin identitet…. trodde Gesus att han kunde göra intervjun helt anonymt eller vad tänkte han? Kanske du vet bättre än Gesus själv?

#64) JohnHoudi, vad är det mer som är oklart, faktafel eller något som saknar belägg av det jag har skrivet än det vi redan har klarat upp?
Är det något i ditt inlägg #52 som du är upprörande över? Det är bara att söka på nyckelorden i den rörande bloggen så hittar du. Svårt?

Förresten, jag har också lagt fram en del fakta om Piotrr t.ex. och lagt fram mina ordval därefter och ändå var det klassat som personangrepp. Att du är så benägen att kalla mig för ett troll är också ett personagrepp, plus mycket mer som jag kan hitta i dina texter.
Du påstår också att jag skriker? Lägg av  :)

Gesus… förresten, det där med anhängare igen kunde inte låta bli nu att ta upp det efter jag läste ditt inlägg #37. Tyckte det var väldigt komiskt när jag frågade om du inte kan skilja mellan anhängare och läsare, vilket för mig är en väldans skillnad.
Du svarade -_"??? Skojar du med mig??? - Läs för fan vad jag skriver!"
_Haha ja, du tyckte mer att du har läsare och jämförde med aftonbladet som du inte anser dig vara en anhängare hos, eftersom du läser det ibland….. är detta samma sak tycker du? Ju mer jag läser dina svar om detta så funderar jag mer och mer om du ens vet vad anhängare är?

chik
2013-02-08, 09:08
#70

Vet inte om detta är intressant.

Men det att förfölja.vad o vem.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=307113249310851&id=146780455344132

Lena.P är jag i verkliga livet.

JoHo
2013-02-08, 09:13
#71

#69

Ditt trollbeteende är osannolikt, Zidizen.

> vad är det mer som är oklart, faktafel eller något som saknar belägg av det jag har skrivet än det vi redan har klarat upp?

RUBBET! Du har inte svarat på var Terry Evans är trakasserad och din efterkonstruktion gällande "radetexten före" håller inte. Du kommer med påståenden du inte vill belägga och du lyssnar inte på vad andra skriver utan tutar på bara för att trasa sönder diskussionerna för att kunna skydda Terry Evans för Evans dråpliga miss. Pinsamt OCH ett solklart trollbeteende.

> Är det något i ditt inlägg #52 som du är upprörande över? Det är bara att söka på nyckelorden i den rörande bloggen så hittar du. Svårt?

Tydligen svårt för dig då du inte kan peka på något.

> Förresten, jag har också lagt fram en del fakta om Piotrr t.ex. och lagt fram mina ordval därefter och ändå var det klassat som personangrepp. 

Dina diskussioner med Piotrr är oerhört ointressant och har inget med vad vi diskuterar. Det är en rökridå av dig.

> Att du är så benägen att kalla mig för ett troll är också ett personagrepp, 

Nej, det är ett konstaterande som alla kan se. Så länge du inte ger belägg för dina påståenden, ignorerar vad andra skriver och bara försöker trasa sönder tråden för att skydda Terry Evans så ÄR du ett troll.

> plus mycket mer som jag kan hitta i dina texter.

Nu är vi där med att jag vill att du belägger dina påhopp.

ANTAR att du anser att du INTE gör personangrepp, eller?

> Du påstår också att jag skriker? Lägg av  :)

Du inte bara skriker. Du skriker desperat för att kunna trasa sönder, undvika att svara på påståenden och personliga påhopp och för att kunna hålla en rökridå över din älskling Terry Evans så inte Terrys vidriga mail diskuteras.

Vänta nu? Vad kallas sådant beteende igen? Jo: trollbeteende.

Du ÄR ett troll. Oseriös och oärlig i din debattstil, kör med härskarteknik. Det är uppenbart vad du är ute efter att skydda med detta anonyma trollbeteende.

Du kallar ifrågasättande för "mobbing och trakasserier" och du påstår att alla som ifrågasätter dig och önskar belägg "gör personangrepp" på dig.

Men du gläder påfåglarna på ÖN som glatt klickar på "bra inlägg" så ditt trollande är uppskattat av påfåglarna och det är ju dem du vill imponera på. För annars hade du försökt debattera seriöst och inte oseriöst och oärligt.

JoHo
2013-02-08, 09:17
#72

#70

Föga intressant att ge en länk till en diskussion där alla meningsmotståndares svar är borttagna och Börje Peratt härskar.

Läs i stället det här som visar mer om Börje Peratt och hans "humanism"

http://humanistbloggen.blogspot.se/2012/03/borje-peratts-trovardighet.html

olaka
2013-02-08, 09:32
#73

#70

Usch, varje gång jag ser något Peratt skriver får jag högt blodtryck. Kalla meningsmotståndare råttor?! Sen är ju angreppet mot Anneli Nenzén är ju rena rama sexuella trakaserierna.

Vidrig är ju bara förnamnet.

Medarbetare på Skepticism.

Finns på Twitter som @Ola_i_Lyckan. Medlem i VoF, Vänsterpartiet samt GAST Spelförening.

Klass
2013-02-08, 09:40
#74

#72 JohnHoudi

Å andra sidan visar det väldigt tydligt ett av Peratts ofog - att radera jobbiga frågor och kommentarer men låta sina egna svar på dessa få stå kvar, där han utan belägg kan ge andra hittepåegenskaper och påstå deras agendor o.s.v.

JoHo
2013-02-08, 09:41
#75

#73

Men….? Börje Peratt som är ordförande för Humanism & Kunskap och värnar om humanismen och beskyddar Terry Evans… Inte kan väl HAN uttala sig så? Fattas bara att han  skulle hata Humanisterna och VoF och hota och förfölja skeptiker också… #ironi

JoHo
2013-02-08, 09:42
#76

#74

Det är ju precis det jag menar. Jag var lite oklar ser jag.

Zidizen
2013-02-08, 09:43
#77

JohnHoudi

Vad menar du exakt med detta?

"Du kallar ifrågasättande för "mobbing och trakasserier" och du påstår att alla som ifrågasätter dig och önskar belägg "gör personangrepp" på dig."

Hur har du fått fram det av det jag har skrivit? Misstolkar du som vanligt igen? Vet du inte ens vad du själv skriver? Du vet ju inte ens att du har nämnt att Terry skulle erkänna… Även fast jag gav dig enkla riktlinjer så är det svårt för dig att ens försöka hitta.
Precis som Gesus skrev så är det jobbigt att hela tiden behöva rätta sig efter massa hittepå, och det är precis det vad du gör.
Är inte det ett trollbeteende?

Jag ifrågasätter, jag skriker inte. Hur mycket du än upprepar att jag skriker och trasar sönder denna tråden så gör ditt påstående inte mer sann. Men övertala dig själv till sanning kan du däremot göra.

Jag har också frågat dig som har varit inne på facebooksidan Terrys vänner om du anser dig vara en av Terrys vänner.

Jag har också frågat Gesus… även han utan svar

Anledningen till att jag tog upp mig och piotrr var för att visa att det tydligen spelar roll vem som gör "personattacken". Tydligen när du personattackerar mig så är det av en god sak för enligt dig så är det ingen personattack , medan när någon som jag med andra synpunkter än era gör ungefär likadant så är det verkligen personangrepp, mina inlägg raderas och jag kommer bli varnad.
Skulle jag bemöta dina inlägg med likadan tonart som du bemöter mina så skulle inte du bara bli mer kinkig, utan mina inlägg skulle också raderas med en trolig utfärdad varning som bonus. Därför var det intressant att jag nämnde det för dig att veta

JoHo
2013-02-08, 10:12
#78

#77

Hej troll. Får väl försöka svara dig men det är väl, siom vanligt, lönlöst:

>Hur har du fått fram det av det jag har skrivit? Misstolkar du som vanligt igen? 

Nej, det är ganska solklart

> Vet du inte ens vad du själv skriver? 

Jepp, det vet jag.

> Du vet ju inte ens att du har nämnt att Terry skulle erkänna… Även fast jag gav dig enkla riktlinjer så är det svårt för dig att ens försöka hitta.

DU hittar ju inte det. PEKA nu på VAR jag sagt att Terry Evans ska erkänna att han inte har övernaturliga krafter som gör att han kan prata med döda och de döda pratar tillbaka.

> Precis som Gesus skrev så är det jobbigt att hela tiden behöva rätta sig efter massa hittepå, och det är precis det vad du gör.  Är inte det ett trollbeteende?

Nu är du ute och cyklar. Om det är NÅGON som rättar sig efter hittepå så tror jag nog att det är du. Du verkar påstå att du inte själv vet om att ditt beteende är klassat som trollbeteende. 

>Jag ifrågasätter, jag skriker inte. Hur mycket du än upprepar att jag skriker och trasar sönder denna tråden så gör ditt påstående inte mer sann. Men övertala dig själv till sanning kan du däremot göra.

Jo, du både skriker och är frustrerad. Problemet för dig är att det är uppenbart för alla medan du inte hittar ett enda belägg för dina personliga påhopp på mig och andra.

> Jag har också frågat dig som har varit inne på facebooksidan Terrys vänner om du anser dig vara en av Terrys vänner.

Det kommer jag inte ihåg att du gjort, förvisso var jag moderator hela dagen i går på en konferens i Umeå. Men jag ska visa dig hur enbkelt det är att svara på frågor så kanske du lär dig hur man gör:

Tror att det är få som är på den sidan som kan räkna sig som vänner till Terry Evans direkt. Vill du påstå att alla som är där och hejar på Terry är personliga vänner till Terry? Du är bar befängd och naiv och söker billiga poäng. Det var en ÖPPEN FB-sida och jag gick dit för att kunna nå Evans då han inte svarade på mail där jag bjöd in honom att han skulle få berätta sin sida av storyn i Skeptikerpodden.

Motfråga: Detta är ett skeptiskt forum. Är du skeptiker? ANser du att du har rätt att vara på ett skeptiskt, öppet forum? Ett forum som du förvisso måste trycka på "gå med" för att kunna skriva. Alltså LIIITE mer låst än vad Terry Evans Vänners FB-sida var på Facebook.

> Jag har också frågat Gesus… även han utan svar

Då et du hur det känns att ställa frågor och nte få svar. Så som de frågor vi ställer till dig som du ignorerar.

Anledningen till att jag tog upp mig och piotrr var för att visa att det tydligen spelar roll vem som gör "personattacken". Tydligen när du personattackerar mig så är det av en god sak för enligt dig så är det ingen personattack , medan när någon som jag med andra synpunkter än era gör ungefär likadant så är det verkligen personangrepp, mina inlägg raderas och jag kommer bli varnad.

Bullshit. Jag har inte gjort något personangrepp på dig mer än kallat dig troll. Det är knappast att göra personangrepp. Inte heller att kalla dig arrogant. Du ÄR ett troll och du ÄR arrogant. Yagga ner lite, va? Detär inte synd om dig.

Hur jämför du då hot med avstängning på ÖN om man skriver kritiskt på ett annat forum om ÖN?

> Skulle jag bemöta dina inlägg med likadan tonart som du bemöter mina så skulle inte du bara bli mer kinkig, utan mina inlägg skulle också raderas med en trolig utfärdad varning som bonus. Därför var det intressant att jag nämnde det för dig att veta.

Nja, skulle du bemöta mig som jag bemöter dig hade du inga problem. Däremot att du bemöter andra med ett trollbeteende, är arrogant, listande, kör med härskarteknik och gör allt för att trasa sönder tråden för att skydda Terry Evans… DET är en annan sak.

Återigen; det ÄR inte synd om dig och med tanke på din arroganta attityd, ditt trollbeteende och vägran att komma med belägg skulle lätt ha genererat en avstängning för länge sedan på ÖN eller Spiritualism eller annan påfågelsajt. Här ligger dina poster kvar som ett monument över hur woos gör allt för att skydda Terry Evans

olaka
2013-02-08, 10:47
#79

[Nu tar vi och slutar med personagrepp och andra epitet.

Debatten kan föras även utan den/Medhjälpar-Ola]

Medarbetare på Skepticism.

Finns på Twitter som @Ola_i_Lyckan. Medlem i VoF, Vänsterpartiet samt GAST Spelförening.

Zidizen
2013-02-08, 10:56
#80

Fy fasen va du är jobbig JohnHoudi, [Modererat / Per]

Du skriver: "DU hittar ju inte det. PEKA nu på VAR jag sagt att Terry Evans ska erkänna att han inte har övernaturliga krafter som gör att han kan prata med döda och de döda pratar tillbaka."

Först och främst… Nu ska jag skrika så du äntligen kan märka skillnaden och förhoppningsvis ska texten nedan fastna i din hjärna och skapa ett oändligt ekande.

------------START skrik-----------------

Jag har INTE skrivit ATT DU HAR SAGT att Terry SKA ERKÄNNA (din efterföljande text-) att han inte har övernaturliga krafter som gör att han kan prata med döda och de döda pratar tillbaka.

OK!

Under konversationen med Gesus skrev jag ATT DU NÄMNDE att Terry SKULLE ERKÄNNA. (PUNKT!)

Citerar din kommentar på Gesus bloggsida. Här får du adressen också IFALL DU har GLÖMT den.
http://gesusbloggen.wordpress.com/2013/02/05/x-i-taket-2/

"Fast; Evans kommer aldrig prata med dig och svara på din fråga. Han är hal som en ål och vet att så länge han inte påstår OFFENTLIGT att det är ärkta klarar han sig från att bli klassad som bedragare. Om han skulle erkänna att han inte kan prata med döda (och de döda pratar tillbaka) skulle hela hans affärsidé rämna och om han skulle offentligt säga att han kan prata med döda så skulle bedrägeriroteln garanterat ha en del att säga."

Min feting på vad jag **NÄMNDE ATT DU SKREV.
**

!FATTA! "NÄMNDE" ATT DU SKREV

SKA jag HJÄLPA DIG att hitta din egna kommentar vart jag tog ditt citat ifrån från sidan du själv har länkat till??!! Om du tänker på ett JA så läs HÄR

--start HÄR-- - Den allra översta kommentaren på sidan (som jag också länkande i detta inlägg). DU SKREV kommentaren 5 februari 2013 at 19:28. Här är ADRESSEN IGEN http://gesusbloggen.wordpress.com/2013/02/05/x-i-taket-2/
--slut HÄR--

------------SLUT skrik-----------------

Puh… det var jobbigt att skrika kände jag. Notera dock att jag inte var frustrerad, vilket du också tycker att jag är….
Märkte du nu ens någon skillnad när jag "skrek" i detta inlägg jämfört med mina andra inlägg som du påstår att jag skriker i? Eller uppfattar du sektionen i detta inlägg som jag markerade att "nu kommer jag skrika" är samma skrik som i mina andra inlägg?

Fråga efter belägg kan du göra flera gånger men du kunde inte ens unna dig några sekunder att själv efterkolla detta. Du var tvungen att missuppfatta och kräva på belägg. Kalla mig för troll osv osv…

Grattis till din trollbefordran, du förtjänade den.

Nu tar jag lite paus från dig. puzz o kjam

JoHo
2013-02-08, 11:03
#81

#79

Bra. olaka! Trött på dribbla om annat ovidkommande än vad tråden handlar om. Seriösa debatter om trådens ämne är välkomna, som sagt.

Åter till att diskutera Terry Evans hot mot Gesus utan att försöka kväsa detta i rökridåer.

Någon som är förvånad att det är så tyst från Evans/Peratt/Sassersson-lägret? Tror (eller; kan GARANTERA) att de är oerhört frustrerade över att de dribblade bort chansen att kunna ta reda på Gesus identitet.

Gesus är verkligen en vagel i ögat hos paranormalisterna och med tanke på censuren på bl a ÖN så fort kritik mot Terry Evans tas upp så är det uppenbart att de flesta vet vad som sker och att de skyddar Terry. OM de trodde att Terry hade övernaturliga krafter; tror ni att påfåglarna hade skyddat Terry så mycket då? 

De flesta i paranormalistbranschen är helt klart övertygade med vad de håller på med och är oerhört rädda att bli avslöjade som bedragare.

JoHo
2013-02-08, 11:17
#82

#80

Personliga påhopp var det slut med, Zidizen, om du läser olakas post ovan. Så jag förstår inte att du fortsätter försöka göra taffliga personliga påhopp på mig?

Bra att du försöker förklara, men det pinsamma för dig är ju att när du (äntligen) försöker belägga det du säger så misslyckas du och det blir ÄNNU mer klart och tydligt hur oärlig du är i debatter. 

Med ditt "belägg" gör du bara bort dig och visar bara på din oärlighet när du försöker förvränga mitt min text "Om han skulle erkänna…" - som är ett påstående och ett scenario - som inte är i närheten av ditt  "Det var tydligen JohnHoudi som nämnde att Terry skulle erkänna" som du ville skulle tolkas som något helt annat. Fult och oärligt att ens försöka.

Och belägg för att skeptiker "trakasserat" Terry Evans kan du inte heller uppvisa, men käften går.

Du för en oärlig och ful debatt. Glad för din skull att du smiter iväg med svansen mellan benen när dina "belägg" visar hur oärligt du för diskussioner. Du är pinsam och gör bort dig och för DET tycker jag lite synd om dig.

---

Så, då har trollet försvunnit så då kan vi återgå till en seriös diskussion om tråden igen.

olaka
2013-02-08, 11:27
#83

#82

olaga

Thats me!

Medarbetare på Skepticism.

Finns på Twitter som @Ola_i_Lyckan. Medlem i VoF, Vänsterpartiet samt GAST Spelförening.

JoHo
2013-02-08, 11:29
#84

#83

Oooops! Rättat.

[Gesus]
2013-02-08, 11:43
#85

Såg att knallhatten Sassersson är inne på Flashback och skriver under "anonymt" nick, startar trådar och raggar sektmedlemmar. 

Visst är det lustigt, men föga förvånande, att den pajasen gör det samtidigt som han och hans verklighetsfrämmande woo-wookompisar i H&K bölar över att jag är "anonym"!

Så klart kör han en "flera olika nick" och skriver som en annan också, till och och lovordar sig själv som någon sort hjälte inom tex altenatvimedicin.

Det korkade, men igen föga förvånande är att han skriver så att det utan tvekan går att se/läsa att det är han.

Smaka på tex. "Ur ett nutida perspektiv" Jag tror tom att om man googlar på det , så kommer Sassersson upp ;-]

och ett av hans favorit citat från Gandhi, som han brukar använda…

Ja fy för Gesus som skriver under pseudonym ;-]

Tråden här, Sasserssson = Hyperspect" och om inte det snöar i helvetet också minst "Genomskinlighet"

https://www.flashback.org/t2064141

[Gesus]
2013-02-08, 11:54
#86

Javisst är det underligt att det inte reagerats något alls om att jag påstår att Sassersson och Peratt är inblandade och tom skriver mailen

Inte en enda kommentar om det från "Terry" i mailen och att dom inte har hoppat på någonstans och försöker vända det, hmmm  something is rotten in Denmark..

JoHo
2013-02-08, 11:58
#87

#86

Var lugn. Känner jag herrarna rätt mobiliserar de allt de kan just nu och kommer att slå till när vi minst anar det. 

Antar att de i "humanismens namn" kartlägger, som tidigare, hur vår familjer ut, var de jobbar, var barnen går i skola och liknande "journalistiska och humanistiska" grepp. De är ju "journalister". ROTFL!

[Gesus]
2013-02-08, 12:40
#88

Jag ser nästan fram emot när jag inte är "anonym" längre Det finns såååå mycket grejer jag kan göra då, som jag inte kan idag ;-]

Det är bara en sak, ska jag "outa" mig själv för att "förhindra" att "dom" gör det och då antagligen slår sig för bröstet att dom "avslöjat" Gesus och vem det är

För allvarligt ser jag inga större svårigheter att leta rätt på vem jag är om man vill, jag "gömmer" mig inte så särskilt (jag hade lätt hittat mig) Och underligt att dessa så sjukligt duktiga grävande journalister inte klarar det… Men iofs, dom klarar inte ens att skicka ett mail eller kontakta mig på Fejjan och bara fråga vem jag är, så vi kanske inte ska hoppas på förmycket…

Men jag kan nästan "lova" mer om detta, och det kommer att bli ROLIGT ;-]

JoHo
2013-02-08, 12:53
#89

#88

Glöm inte att dessa "journalister" efter långt grävande kom fram till snilleblixten att jag var du…. I say no more.

Men ta i beaktande att OM du går ut med ditt riktiga namn att din arbetsgic´vare kommer att få telefonsamtal från "humanisten" Peratt och att du och din familj/släkt/vänner kommer att dras in. Ej att förglömma de hot om polisanmälan för "förtal" etc som de kommer hota med.

Jösses, de klarar fortfarande inte av att veta vem Garvarn är (givetvis trodde "journalisterna" att det var jag som var Garvarn också).

Notera alla: Både Peratt och Sassersson kallar sig "journalister", och det är med all rätt. Det är nämligen så att vem som helst kan kalla sig journalist (vilket Peratt/Sasser visar med all önskvärd tydlighet).

ru4real
2013-02-08, 13:07
#90

Bra att ni står på er, Gesus och Houdi.

Och som råd t Gesus, fortsätt vara anonym, du vill verkligen inte ha hr. debatt efter dig. Om du iofs inte vill polisanmäla honom för förtal och olaga hot osv.

JoHo
2013-02-08, 16:19
#91

Allvarligt: läs slutet på tråden om Terry Evans på ÖN. Makalöst skyddande av helgon Evans och ett makalöst censurerarnde för "att skydda medlemmarna". Jane Lyzell tycker Evans/Gesus är sandlåda, men tyvärr tar Evans sista mail över från att vara sandlåda till riktigt allvarliga och otrevliga syftningar.

Läs påfåglarnas kamp för att hålla tyst, täcka över pinsamheter Evans gjort, hylla Evans som manisk församling, rensa upp, censurera, stoppa kritik, styra över medlemmar, leverera bara vad Sajtvärd anser medlemmarna ska få se (frihet my ass) och mycket mer. Fascinerande att se hur sajtvärdar och Medarbetare håller kvar sina medlemmar och andra paranormalister i medeltiden.

Ljus och kärlek? Beror på hur man ser det…

VARNING för enorm många facepalm bara!

http://overnaturligt.ifokus.se/discussions/50fd92f3d3b4fd0ead003862-terry-evans-fran-det-okanda?discussions-1

[pengt]
2013-02-08, 16:26
#92

#91 Haha mitt inlägg försvann fortare än en avlöning och då hade jag inte skrivit något märkvärdigt ens, utan typ att folk vill veta sanningen m.m och att det inte är att förfölja någon bara för att man ifrågasätter.

Helt j-a sjukt!

[pengt]
2013-02-08, 16:34
#93

Jag var inne i fel tråd 

 den fanns kvar…

[Gesus]
2013-02-08, 18:38
#94

Tanterna där kan inte må bra…

Tänk att lägga så mycket tid och energi på att sopa så mycket under mattan hela tiden alltid bara för att deras hittepå ska kunna verka lite lite vettigt..!

JoHo
2013-02-08, 19:54
#95

#94 Sant. Det är ganska uppenbart att de vet själva att det är bedrägeri de håller på med. Men de får sina lilla 15 minuter inom sekten och "är något".

jaerven
2013-02-08, 21:09
#96

Inte lika mycket energi som vissa här lägger på att få det att verka ovettigt.

JoHo
2013-02-08, 23:42
#97

#96

Inte tillnärmelsevis. 

På ÖN censureras, raderas, hotas oliktänkande vad de än skriver. 

Inte här.

Man jobbar aktivt på ÖN för att dölja sann information om bedrägeri, charlatanverksamhet och hot som påstådda medium lägger ut mot oliktänkande och är väldigt medvetna om att de döljer bedragares verksamhet.

Jag tycker det är en stor skillnad.

JoHo
2013-02-08, 23:46
#98

Hahahaha! Påfåglarna på ÖN har nu en ny taktik:

Vad jag än skriver på beundrartråden om Terry Evans så röstar påfåglarna bort det illa kvickt. Spelar ingen roll vad som skrivs. Senast undrade jag bara "Vad anses som "onödiga inlägg" per din definition?" när sajtvärden skrev att "onödiga inlägg ska tas bort".

Nu skrev jag "Det är ganska fascinerande att se, eller höra, Terry Evans i aktion". Ska bli intressant att se hur många minuter det tar innan den posten röstas bort av påfåglarna. 

Ljus och kärlek och framför allt ÖPPENHET!

http://overnaturligt.ifokus.se/discussions/50fd92f3d3b4fd0ead003862-terry-evans-fran-det-okanda?discussions-1

J-Artur-K
2013-02-09, 01:13
#99

Just nu skrattar jag åt er är så härligt att läsa era inlägg

Ny dag nya möjligheter

jaerven
2013-02-09, 01:16
#100

#97

Det verkar som eggebaroth och blombuketten räknas som troende i så fall. Annars är det väl mest sånt som är emot deras regler som raderas, tror jag. (svårt att veta, då jag varken är medlem eller läser särskilt mycket där, så att jag kan veta vad som stått i de raderade.)

Vad gäller hoten så är de väl lite luddiga. Jag antar att det är de hot som står i #3. "Du är iakttagen", och "Jag studerar även dig väldigt noga", är väl inte särskilt hotfulla när det riktas till en anonym bloggare. Det enda som kan iakttas och studeras är väl inlägg i blogg och forum, och det är väl själva avsikten med inläggen. Att dom skall iakttas och studeras.

JoHo
2013-02-09, 01:27
#101

#100 Ja, eller så läser du de raderade posterna jag skrivit i citaten ovan. Är de emot reglerna? Knappast. Om du läst tråden hade du också sett vad som skrivits om Terrys öppna och förtäckta hot (för det är det utan tvivel). Läs tråden och återkom för jag och andra har ju redan gått igenom detta tidigare.

[mia-38]
2013-02-09, 08:43
#102

Tänk att det kan vara så roligt att hålla koll på vad som skrivs och inte skrivs på ÖN.
Jag har hoppat av sajten som medis men tycker att Fjäril, amandla och Magi-cat gör ett bra jobb.
Tänk om vi/de skulle sitta och skriva så här om er på SiF….hur ni skriver, vad ni gör, vad ni inte gör. Det skulle bli ett himla hallå.
Så det verkar som om vad de än gör på ÖN är det fel.
Och värd och medisarna verkar för att medlemmarna ska våga komma till tals.
Därför tas en del olämpliga inlägg bort. Men vissa begriper ju inte det utan bara tragglar och tragglar.
Och jag tycker det är ganska roligt att läsa era inlägg om hur ni vinklar allt till ÖN och dess moderatorer.

Som brukligt kommer nu Gesus och hans anhängare här inne att skriva ner mitt inlägg…men det bjuder jag på. Håll till godo.

Ha en bra dag alla.

JoHo
2013-02-09, 09:04
#103

#102 Du förstår inte varför "det är så kul", som du kallar det. Eller som vi kallar det: bevis för att Sajtvärd och Medarbetare på ÖN mycket väl vet att Terry och andra påstådda medium är 100% bedragare och gör allt för att skydda dem från ifrågasättande genom censur, avstängningar och hot. De kallar sig "öppna" men är de mest stängda personer som finns. I detta fallet är ju detta en tråd om Terry Evans hot mot en skeptiker. På ÖN är det en tråd som hyllar Terry Evans. Evans har sådan makt över sektparanormalisterna att INGENTING negativt får sägas om honom och allt måste göras för att skydda honom och andra sektmedlemmar från att höra sanningen om honom. Nu är de så rädda på ÖN för att sanningen om Evans ska komma. Ut att de tar bort allt som vissa skeptiker skriver. ÄVEN om det är positiva saker som skrivs. Berättade i #98 att jag som test skrev kl 23:38 i går kväll följande: "Det är ganska fascinerande att se, eller höra, Terry Evans i aktion" Inte ens detta klarar de av på ÖN då det är full beredskap för att skydda Evans. Nu på morgonen försvann den posten. Är detta öppenhet? Nej, det är ren och skär rädsla att fler ska få upp ögonen för Evans och därför genomförs odemokratiska censurer av oliktänkande. Det är det som är poängen, Mia, men då du är styrd av din bias och vilja att tro på allt paranormalt så ser du bara inte det. Eller; jag tror att även du ser det men du måste låtsas att du inte ser det för att skydda världsbilden och er idol Evans till vilket pris som helst.

[mia-38]
2013-02-09, 09:11
#104

"Det är det som är poängen, Mia, men då du är styrd av din bias och vilja att tro på allt paranormalt så ser du bara inte det. Eller; jag tror att även du ser det men du måste låtsas att du inte ser det för att skydda världsbilden och er idol Evans till vilket pris som helst"

Ditt antagande att jag skulle vara styrd eller inte vill låtsas se….
Kan säga att det inte stämmer. Varför skulle jag då skriva här inne om jag nu skulle vara så styrd. Då skulle jag inte ens våga.

Det som det handlar om egentligen varför inlägg tas bort som till och med verkar vara snälla just från dej är att de/vi vet att det ligger en ironisk ton bakom det hela. (ber om ursäkt nu om det inte skulle vara så). Det känns liksom inte äkta det du skriver i din välmening eftersom vi vet vad du tycker om "påstådda" medium.
Och utefter vad som skrivs här inne så ser man ju att mycket är inte välmenat.

Ha nu en bra dag…jag ska gå över till nåt trevligare.

JoHo
2013-02-09, 11:14
#105

#104 Så du vill säga att även om man inte bryter mot forumets regler så får inte meningsmotståndare yppa sig utan ska tystas och censuras? Det är ju inte bara censur det handlar om utan fascism, förföljelse av meningsmotståndare, antidemokrati och åsiktsregistrering. Du inser att du berättar, och erkänner, hur du då tänkte och sajtvärd/medhjälpare tänker nu på ÖN? Du vet vad sådant kallas för? Vill du verkligen stå för detta som enligt lag faktiskt är förbjjudet i Sverige att utöva över oliktänkande? Men tack för att du visar att jag har rätt i mina påståenden. Det är alltså uppenbart att Terry Evans ska skyddas med vilka medel som helst och innebär att du och nuvarande sajtvärd/medarbetare mycket väl känner till bedrägerierna men stoppar alla diskussioner om dett. Ljus och kärlek och öppet sinne, my ass.

[mia-38]
2013-02-09, 11:36
#106

De flesta kan se vad som skrivs här inne också JohnH.
Hur det skrivs om hur ÖN sköts osv.
Det är inte förbjudet att ta bort inlägg som är direkt otrevliga och inte tillför sajten något. Det handlar inte om allt som du nämner i ditt inlägg här ovan.
Värden anser vad som är bäst för sin sajt. Likväl som ni modererar bort sånt här inne som ni inte vill ha.

Det som jag förundras över i allt detta är i hur en tråd som denna om Terry Evans helt plötsligt kommer att handla om ÖN.

Som jag skrev innan i mitt inlägg….det syns hur ni skriver ut saker om ÖN. Och vad ni tycker om "påstådda" medium.
Därför tas inte "de snälla" inläggen på allvar av er inne på ÖN.
Och tas därmed bort.
Och det handlar INTE om allt som du nämner.

Jag vill INTE förbjuda oliktänkande.
Och jag skyddar INTE Terry Evans.

jaerven
2013-02-09, 11:38
#107

#105

Eller kan det vara så att det skrivförbud du har på ÖN, men som av tekniska orsaker försvunnit, återaktiverats eller uppehålls manuellt?

JoHo
2013-02-09, 11:53
#108

#106 > De flesta kan se vad som skrivs här inne också JohnH. Men sajtvärdar och moderatorer gör att alla lönkar hit tas bort ögonaböj. Skygglappar på. > Hur det skrivs om hur ÖN sköts osv. Nej, ingen diskuterar hur ÖN sköts för sina medlemmar. Vi diskuterar här hur en del förföljs, hotas, censureras för att de har en avvikande åsikt. Att sajtvärd/medarbetare sätter skygglappar för sina medlemmar är väl upp till dem. Däremot är det intressant och viktigt att notera hur de försöker sopa saker under mattan då de är högst medvetna själv om bedrägeriet. >Det är inte förbjudet att ta bort inlägg som är direkt otrevliga och >inte tillför sajten något. Nej, men trevliga poster samt de som tillför något tas bort. > Värden anser vad som är bäst för sin sajt. Likväl som ni > modererar bort sånt här inne som ni inte vill ha. Givetvis. Men det beror ju på ärlighet och hur öppen man vill vara. Det går knappast att jämföra poster som tagits bort här och på ÖN gällande "trevlighet" om man säger så. Du är inte blind och detta vet du mycket väl. > Det som jag förundras över i allt detta är i hur en tråd som > denna om Terry Evans helt plötsligt kommer att handla om ÖN. Det som maska förundras över är att du inte inser att vi i denna tråd (som handlar om Terry Evans) diskuterar en annan tråd gällande Terry Evans. Inser du verkligen inte detta? > Som jag skrev innan i mitt inlägg….det syns hur ni skriver ut > saker om ÖN. Och vad ni tycker om "påstådda" medium. > Därför tas inte "de snälla" inläggen på allvar av er inne på ÖN. > Och tas därmed bort. > Och det handlar INTE om allt som du nämner. Nu bekräftar du det igen. Det har alltså ingentin med det man skriver på ÖN utan hur sajtvärd/moderator bestämmer sig för hur oliktänkande är? Det är ju en skrämmande människosyn! > Jag vill INTE förbjuda oliktänkande. Troligen inte eftersom du slutat på ÖN. Men de på ÖN vill VERKLIGEN utan tvivel förbjuda oliktänkande som kan avslöja bedragare. > Och jag skyddar INTE Terry Evans. Det låter toppen

JoHo
2013-02-09, 12:00
#109

#107 > Eller kan det vara så att det skrivförbud du har på ÖN, men > som av tekniska orsaker försvunnit, återaktiverats eller > uppehålls manuellt? Så är det. Taktiken nu har varit att anmäla allt vad jag skriver så att jag ska få automatiskt skrivförbud (vilket jag nu fått). Då slipper Sajtvärd smutsa ner sina fingrar. Notera att det där skrivförbudet jag tidigare hade var så vagt att Sajtvärd inte skulle kunna fortsätta med det pga dess vaghet. Annars inser väl du också att de satt skrivförbud på mig direkt för att tysta ifrågasättandet (INGEN på ÖN är intresserad av en seriös diskussion oparanormalism). Sajtvärden kunde bara inte upprätthålla det och visade, hör och häpna, etik (mycket för att jag kunde visa att jag blev avstängd första gången pga personlig vendetta genom de PM jag fått… Kanske skulle publicera dessa PM så alla får se hur sajtvärdar/medarbetare på ÖN behandlar oliktänkande? Det är inte vackert kan jag säga…). Har inga problem med att ha skrivförbud på ÖN. De jag ville nå via ÖN har jag nått för länge sedan. De som är kvar är bara sektparanormalister som är livrädda för minsta ruckande av sin vrickade världsbild så de är inte intressanta för mina undersökningar… Förutom som markör över hur de maniskt skyddar Terry Evans då.

[mia-38]
2013-02-09, 12:00
#110

Men sajtvärdar och moderatorer gör att alla lönkar hit tas bort ögonaböj. Skygglappar på.

Det handlar inte om skygglappar på. Det handlar om att de/vi inne på ÖN inte vill ha länkar till denna sajten som pratar ner ÖN och "påstådda" medium.

Nej, ingen diskuterar hur ÖN sköts för sina medlemmar. Vi diskuterar här hur en del förföljs, hotas, censureras för att de har en avvikande åsikt. Att sajtvärd/medarbetare sätter skygglappar för sina medlemmar är väl upp till dem. Däremot är det intressant och viktigt att notera hur de försöker sopa saker under mattan då de är högst medvetna själv om bedrägeriet.

Vilka förföljs? Vilka hotas? Kan du ge ett exempel?
Man får visst har en avvikande åsikt. Det finns de som har det inne i tråden på ÖN om Terry. Har du missat de?
Skriver någon av oss att vi känner oss förföljda av er blir det ett himla hallå från er. Hur kan du då själv sitta och skriva så? Ser du inte att det är samma sak?

Jag ville inte förbjuda oliktänkande även när jag jobbade på ÖN.
Du antar mycket för att veta så lite.

piotrr
2013-02-09, 12:14
#111

#102, Mia,

> "Tänk om vi/de skulle sitta och skriva så här om er på SiF….hur ni skriver, vad ni gör, vad ni inte gör. Det skulle bli ett himla hallå."

Vaddå, gör de inte så längre? Det gjorde ju du på din tid, men du ville helst inte låtsas om det så man var tvungen att leta reda på de gamla trådarna varje gång du ljög om att det aldrig förekom.

/ Per

Sajtvärd för Skepticism

[mia-38]
2013-02-09, 12:17
#112

Piotrr

Har jag ljugit???? Kan du bevisa vart jag ska ha ljugit om det?
Du skrev nåt om mej för ett tag sedan som jag frågade dej om i ett PM. Du vägrade svara på det. Tror det var något antagande jag skulle ha skrivit som du påstod men du kunde inte visa upp något när jag ville ha bevis för det. Du vägrade till slut svara på PM från mej om detta.
Vad visar det?

Fast allt detta handlar ju egentligen inte om vad tråden egentligen ska handla om. Hur Terry hotar Gesus.

JoHo
2013-02-09, 12:22
#113

#110 > Det handlar inte om skygglappar på. Det handlar om att de/vi inne > på ÖN inte vill ha länkar till denna sajten som pratar ner ÖN > och "påstådda" medium. Hahaha. Detta är ju URDEFINITIONEN av skygglappar. Tysta kritik innan de når sektens medlemmar… > Vilka förföljs? Vilka hotas? Kan du ge ett exempel? Du nämner ju själv att det inte spelar någon roll vad en meningsmotståndare skriver. Bara sajtvärd/medarbetare beslutar hur meningsmotståndaren är och tror denne vill uttrycka sig. Det är alltså de som bestämmer hur en text ska tolkas, ofta då baserat på personliga vendettor Sedan förföljs folk och hotas med avstängning om de yppar något negativt om forumet på helt andra platser än på forumet själv. En sådan regel är befängd och borde egentligen vara olaglig i ett öppet och demokratiskt land. > Man får visst har en avvikande åsikt. Det finns de som har det inne i tråden på ÖN om Terry. Har du missat de? Nej, jag ser det. Det är "kritik under kontroll", om man säger så. Det är alltså av personer som inte sajtvärd/medarbetare har någon personlig agenda mot och som är "mentalt godkända" av dessa flickor. Men ärligt så läste jag knappt något i den tråden då jag började kräkas lite i min mun när jag läser hur påfåglar höjer Evans till skyarna när man vet hur han mailar till Gesus. Otroligt att de kan ha den sektgudsuppfattning om Evans efter detta? > Skriver någon av oss att vi känner oss förföljda av er blir det ett > himla hallå från er. Hur kan du då själv sitta och skriva så? Ser > du inte att det är samma sak? Nej, det är inte samma sak. Ingen här sitter och "känner av hur postarens mentala inställning är" och därigenom raderar och censurerar. Det är ju diskussion vi vill ha men ÖN-folket stoppar alla vidare diskussioner (nu är det inte så mycket man kadiskutera med sektparanormalister ändå, men du förstår vad jag menar). > Jag ville inte förbjuda oliktänkande även när jag jobbade på ÖN. > Du antar mycket för att veta så lite. Onekligen gör du det då du vidimerar era arbetsmetoder mot oliktänkande i tidigare poster här.

JoHo
2013-02-09, 12:28
#114

Nåväl. Uppdraget slutfört. Terry Evans har visat sitt riktiga ansikte. Före detta Sajtvärd på paranormalistforum berättar om medvetna strategin och censuren de använder sig av mot meningsmotståndare på sitt forum. Flera byxor neddragna på bara kort stund efter att jag tagit paus från iFokus ett bra tag. Det är för enkelt när påfåglarna drar ner byxorna på sig själva. Nu ska jag ta lite paus igen från tramsande påfåglar med skygglappar i högsta hugg.

[mia-38]
2013-02-09, 12:28
#115

Jag kan nog iallafall säga som så att jag har skrivit ganska nedlåtande om er här inne. (men ingen rök utan eld, så att säga) Men jag har iallafall INTE skapat hela trådar som enbart handlar om SiF.
Jag sitter och funderar i hur allt detta började. Måste vart för flera år sedan när jag inte ens fanns på ÖN.
Och jag kan då inte tänka mej att vi mediala rotat fram någon skeptiker som vi kunnat klanka ner på.
När jag kollat tillbaka på ÖN flera år…så visar det att de sk skeptikerna då var inne på ÖN och bråkade ganska bra.
Och det handlade då rakt inte om att förklara att andar inte finns.
Flera av dessa skeptiker skapade då andra nick och kom tillbaka i annat namn. Detta genomskådades och de fick skrivförbud. Och sedan var det igång. 

Vi mediala anklagas för att förfölja, cencurera, förbjuda oliktänkande.
Men så är det inte.
Allt beror på hur man som skribent uttrycker sej på en sajt. Det genererar i varningar och fortsätter man då så åker man ju ut. Detta händer på många sajter här inne på iFokus.
Att vi skulle försvara Terry Evans rakt av bara för att han är medium, stämmer inte. Gör någon fel eller fuskar så vill man ju inte stötta denna person.
Vi inne på ÖN har säkert gjort felbedömningar ibland. Det kan hända alla. Men då har vi bett om ursäkt också.

Bara lite funderingar från mej i allt detta.

[mia-38]
2013-02-09, 12:32
#116

Hahaha..Du är ganska rolig JH.

Byxorna nere?

Ta du lite paus…du behöver nog det.

J-Artur-K
2013-02-09, 12:47
#117

#115 Klockrent skrivet , , Jag håller fullständigt med

Ny dag nya möjligheter

JoHo
2013-02-09, 12:50
#118

#115

> Jag kan nog iallafall säga som så att jag har skrivit ganska nedlåtande om er här inne. (men ingen rök utan eld, så att säga) 

Det ROLIGA i er påfåglars retorik är ju detta med att ni anser er ha någon jäkla RÄTT att bete er illa för att ni tror att skeptiker betett sig illa mot er? Makalös smådagismentalitet. Ni skriver att Terry är trakasserad, men INGA belägg för detta hittas. Ni skriker om att "medium förföljs och mobbas" och INGA belägg kan läggas fram. Ni säger att ni blir personligt påhoppade, och inga belägg kan hittas. Men ni ska ha era fantasier om meningsmotståndare som en vidimering av era fula retorikknep. Vidrigt.

> Men jag har iallafall INTE skapat hela trådar som enbart handlar om SiF. 

Och ingen kan väl anse att denna tråd är en "hel tråd om ÖN". Läs lite. Rubriken berättar något annat.

Och sedan detta med att inte lyssna; jag har ju förklarat kopplingen mellan denna Terry-tråd med Terry-tråden på ÖN. Du vill inte fatta. Antingen för att du verkligen inte förstår eller, hoppas jag (för annars är det illa ställt med dig) du fullkomligt ignorerar vad andra skriver och lever bara i din fantasivärld.

> När jag kollat tillbaka på ÖN flera år…så visar det att de sk skeptikerna då var inne på ÖN och bråkade ganska bra. 

Hur definierar du "bråka"? Diskussion och ifrågasättande ÄR inte att bråka ÄVEN om ni känner så. Att NI känner så är ju för att ni vet mycket väl vad ni håller på med och är livrädda att någon utomstående ska spräcka bubblan.

> Vi mediala anklagas för att förfölja, cencurera, förbjuda oliktänkande. Men så är det inte. 

Oh, yes it is. Utan tvivel. Skygglappar på och skydda hittepået.

> Att vi skulle försvara Terry Evans rakt av bara för att han är medium, stämmer inte. Gör någon fel eller fuskar så vill man ju inte stötta denna person. 

ONEKLIGEN anser ni att Terrys vidriga mail till Gesus är helt ok?

JoHo
2013-02-09, 12:58
#119

#116

Jodå, ni står där med byxorna nere mer än ni anar. Givetvis så ser inte du och dina sektparanormalister och övriga påfåglar detta. Ni är för cementerade i ert hittepå för det. Men det är roligt att påfåglar ändå kommer hit och läser och trycker på "Bra inlägg" så fort någon annan påfågel har skrivit något här. Eller sådana där "klapp i ryggen tjohej" som  man kan se #117 skriva. Det är ju sådant ni lever för. Skygglapp på, gå på då ni har "rätten på er sida" efter en förvillande "öga för öga-retorik" som hör dagis till.

Men så länge ni får ert lilla "klick" i "Bra inläg" och ett "tjoho" från en sektparanormalistkollega så är ni nöjda och tror att ni har hängslen till era byxor. Grejen är att hängslen är kvar men byxorna ligger nere vid fotknölarna och ni märkte inte själva att ni knäppte upp hängslen. Du vet, det där med att se kejsarens nya kläder….

Men tack för att du IGEN tappar byxorna och att du IGEN i ren rustration måste klämma ur dig en "Ta du lite paus…du behöver nog det" som SÄKERT kommer generera många klick på "bra inlägg" av dina skygglappeförsedda påfågelsvänner.

MEN ingen kan säga att ni inte lyckats i att vända en kritisk tråd om Terry Evans till något helt annat. Som vanligt.

Hoppa bara at ni en dag vaknar upp och ser att kejsaren verkligen inte har några kläder.

[mia-38]
2013-02-09, 13:02
#120

Det ROLIGA i er påfågöars retorik är ju detta med att ni anser er ha någon jäkla RÄTT att bete er illa för att ni tror att skeptiker betett sig illa mot er?

Det ROLIGA i det uttalandet är att "ni tror  er ha rätt att bete er illa för ni tror att skeptikerna beter sej illa emot er."
Vart har du fått det ifrån??
Påfåglar är ett nytt uttryck som ska ältas och ältas…istället för woo-woos eller foliehattar?
Bra fantasi.

[Borttaget]
[Borttaget] 
2013-02-09, 13:06
#121

Inlägget är borttaget

JoHo
2013-02-09, 13:15
#122

#120

Sådär, nu har DU också drabbats av läsförståelseproblem:

> Bra att du erkänner att skeptikerna beter sej illa. 

Men snälla människa vad du försöker förvränga. Jag skrev ordagrant "att bete er illa för att ni tror att skeptiker betett sig illa mot er?". Så att du KANSKE ska förstå så strök jag under det som visar att du läser fel medvetet eller omedvetet och försöker förvränga det jag sa och försöka göra ett billigt retoriskt grepp som INTE höll.

> Men att vi ska ha rätt i att bete oss lika illa….vart har du fått det ifrån??

Har aldrig skrivit att "ni ska ha rätt att" utan jag skrev, återigen ordagrant, "Det ROLIGA i er påfåglars retorik är ju detta med att ni anser er ha någon jäkla RÄTT att bete er illa för att ni tror att skeptiker betett sig illa mot er?".

Dina försök att förvränga vad som skrivs är taffligt och avslöjat. Försök inte vara så oärlig i diskussioner är du snäll, det blir så hiskeligt låg nivå när du gör så.

[Borttaget]
[Borttaget] 
2013-02-09, 13:17
#123

Inlägget är borttaget

[Borttaget]
[Borttaget] 
2013-02-09, 13:19
#124

Inlägget är borttaget

[Borttaget]
[Borttaget] 
2013-02-09, 13:20
#125

Inlägget är borttaget

JoHo
2013-02-09, 13:23
#126

#124

Ursäkt godtagen.

[Tog bort hänvisning till borttagna inlägg. / Per]

[Borttaget]
[Borttaget] 
2013-02-09, 13:25
#127

Inlägget är borttaget

J-Artur-K
2013-02-09, 13:50
#128

#119  Jag ville bara skratta för mig själv ett tag innan jag skriver något för tycker ni är så underbart roliga

Om ni lever erat egna liv och inte lägger i andras liv vad dom tror på så hade man inte behövt vara oartig mot er heller om ni tycker vi har varit det. Är ju ni själva som skapat det i min åsikt. Ni har i min åsikt provocera fram det med eran attityd. Ni har inte visat någon respekt i andras tro. Ni vill vända allt i min åsikt som vi säger till något negativt. När ni gör så går det ju inte samtala med er. I min åsikt är det att kasta bort energie att förklara för en person som redan bestämt sin ställning i en diskussion. Jag tror att ni gör detta för att ni inte har något bättre för er än att leta fram saker för att smuts kasta något ni inte tro på. Istället för att vara mogna människor och acceptera att alla inte tro lika dant och acceptera det. Ni kör hård still för det är enda sättet för er att få ett överläge för att ni inte kan acceptera att ni kan ha fel. Det kommer inte spela någon roll vad vi skulle vissa er eller säga till er så skulle ni hitta på något att det är fejk eller vända på det på något sätt. Innerst inne vet ni att det skulle ni göra på grund av att ni kan inte acceptera att ni kan ha fel. Ni har ju i min åsikt redan bestämt er för att ni har rätt. (Inte alla men ni förstår vad jag menar om ni inte vill vända på allt jag säger till något jag inte menar)

Jag själv har hjälpt över 100 människor och jag har aldrig i hela mitt liv tagit betalt för något jag har gjort (NU kommer ni säkert säga jaha vart har du bevisen för det , du kan ju bara ljuga för oss). Ni säger att vi lurar folk på pengar. Men hur menar du att jag lurar folk på pengar om jag gör det gratis på grund av att jag tycker glädjen är nog betalt för mig att bara kunna hjälpa till ? Men detta är något jag gör på min fritid. Men om man gör det inom jobbet måste man ju ta betalt för att kunna leva ? Det ni säger är vilseledande från sanningen i min åsikt. Ni har bestämt er i min åsikt att vad vi än säger och liknande så tror ni att vi ljuger eller att det är fejkat. PÅ grund av att ni har fått tunnelseende

Du/Ni behöver ju inte anklaga folk om saker ni inte förstår er på och tror på. Detta är lite kortfattat men ni kommer ändå vända på allt så är ju bara dumt att sända länken när ni ändå har bestämt er ställning. Och kommer fortsätta skriva er ner låtande ton mot oss.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Andlighet

Ha en härlig dag

Mvh / Joakim

Ny dag nya möjligheter

JoHo
2013-02-09, 14:09
#129

#127

>Näpp…de sitter uppe som de ska.  Sen om du har dina nere runt fotlederna är upp till dej. 

Sådärja, så var dagisretoriken i klass med "min pappa är mycket starkare än din" man kunde höra på småbarnsdagis. Är detta allt du har att komma med? 

Sorgligt.

[mia-38]
2013-02-09, 14:14
#130

#129

Va???
Jag skrev att om du har dina där nere så är det upp till dej. Hur du sen får det till att "min pappa är starkare än din" vete tusan.

Men att skriva: "Nu ska jag ta lite paus igen från tramsande påfåglar med skygglappar i högsta hugg."

tycker du att det är vidare moget av dej?

Allt du gör är att försöka skylla över allt på alla andra så att du själv kommer i god dager.

Har inte tid med denna tråden längre och tackar för mej.
ha en bra kväll.

[Gesus]
2013-02-09, 14:43
#131

Mia - Varför kommer du in här och bölar för att det skrivs att det raderas precis allt som inte passar ert hittepå på "era" forum, när det helt bevisligen gör det. Det finns massor av webcitat och dumpar som visar det.

Det är underligt med er, för ni tror på en massa trams som det inte finns det minsta lilla "bevis" på. Men det som det finns klara tydliga bevis, svart på vitt, DET förnekar ni..?

Om ni nu tar bort onödiga inlägg som ni säger, skulle ni då inte ta bort hela ert forum ;-]

Med "era" metoder hade alla dina inlägg här tagits bort utan att blinka om det varit motsvarande på ÖN

OCH, visst begriper ni att ni raderar allt och är fega och falska, annars hade du inte varit här och så sjukt panikartat försökt bortförklara det.

JoHo
2013-02-09, 14:46
#132

#128

Milky88, nu ska vi se vad du skriver så ska vi ta allt i små portioner:

> Om ni lever erat egna liv och inte lägger i andras liv vad dom tror på så hade man inte behövt vara oartig mot er heller om ni tycker vi har varit det. 

DU får gärna tro på precis vad du vill men när ANDRA, oskyldiga drabbas och utnyttjas så är det varje människas plikt att slå näven i bordet

> Är ju ni själva som skapat det i min åsikt. Ni har i min åsikt provocera fram det med eran attityd. Ni har inte visat någon respekt i andras tro. 

Att "tro" på osynliga spöken av anhöriga som är döda och som talar tillbaka är, och kommer förhoppningsvis, aldrig kunna jämföras med en religiös tro som bygger på historia och traditioner.

Nu är du tillbaka till den där "öga-för-öga-retoriken" där ni anser att ni ska få hålla på med att lura folk i sorg med ert hittepå och sedan försöka skydda er bakom någon villfarelse att ni har någon religiös tro? Befängt. 

Problemet vi har i Sverige är att svenskan är så fåordig. I engelska språket finns två olika ord för tro och det är "faith" och "belief", vilket klassas som två skilda sätt att se på det.

Att tro på heliga andar och osynliga andar är alltså två olika saker. Den ena en religion och den andra en villfarelse (även om båda rent generellt bör klassas som villfarelse).

> Ni vill vända allt i min åsikt som vi säger till något negativt. När ni gör så går det ju inte samtala med er. 

Då missuppfattar du. Du får tro på precis vad 17 du vill, så länge ingen annan skadas av det, utnyttjas eller liknande eller det kostar skattepengar som t ex vård pga psykisk ohälsa eller om du skadar dig på något sätt när du för glas eller får ett paper cut av dina tarotkort. Troligen känner du så för att du är själv så medveten om att det du gör är bedrägeri och känner dig hotad av att bli avslöjad. Så beter sig alla som är i den sitsen.

Vad skeptiker frågar om är ju bara belägg för era påståenden: Visa att man kan prata med döda (och de döda pratar tillbaka). Det borde ju vara hur enkelt som helst. Visa det så ändrar sig alla skeptiker. 

Det krävs faktiskt bara ETT fenomen som klassas som paranormalt för att detta ska ske.

> I min åsikt är det att kasta bort energie att förklara för en person som redan bestämt sin ställning i en diskussion. 

Det är ju det du inte förstår att skeptiker inte HAR bestämt sig. Däremot avslöjas påstått medium om och om igen som bedragare och som för en ljusskygg verksamhet. 

Hade jag varit dig hade jag bara överbevisat skeptikerna så hade det varit klart. Men DU GÖR JU INTE DET! Varför? Jo, för att du är medveten om att det du gör är bedrägeri eller självbedrägeri och vet att man inte kan testa det.

> Jag tror att ni gör detta för att ni inte har något bättre för er än att leta fram saker för att smuts kasta något ni inte tro på. 

Tvärt om. Vi VILL ju bli överbevisade. Men när vi ser att påstådda medium gör mediokra seanser som kan förklaras med tekniker som redan finns och INTE är paranormalt så är det väl självklart att skeptiker ser på det…skeptiskt.

> Istället för att vara mogna människor och acceptera att alla inte tro lika dant och acceptera det. 

Tror oerhört få skeptiker som inte accepterar att folk får tro vad de vill. Däremot finns det många skeptiker som anser att bedrägeri ska stoppas, vilket t om ni kan tycka i vissa fall (Anders Åkesson t ex).

> Ni kör hård still för det är enda sättet för er att få ett överläge för att ni inte kan acceptera att ni kan ha fel. 

Men snälla människa. Det är ju falsifierning som vetenskap går ut på. Vetenskapen går framåt så fort man ser fel och kan ändra på den. LÄS vad vetenskap är så att du förstår att vetenskap är inte er fiende utan er vän

> Det kommer inte spela någon roll vad vi skulle vissa er eller säga till er så skulle ni hitta på något att det är fejk eller vända på det på något sätt. 

Nej, så är det faktiskt INTE. Tvärt om. Däremot svider det givetvis för er när ni testas och hela tiden fallerar. KANSKE det beror på att det inte finns några paranormala fenomen

> Innerst inne vet ni att det skulle ni göra på grund av att ni kan inte acceptera att ni kan ha fel. Ni har ju i min åsikt redan bestämt er för att ni har rätt. (Inte alla men ni förstår vad jag menar om ni inte vill vända på allt jag säger till något jag inte menar)

Det där är en halmgubbe av stora mått och en oerhört ful retorik. Dessutom stämmer det inte en sekund. DÄREMOT så kanske det inte är så konstigt att man misstror er då ni går runt med skygglappar, sopar allt under mattan, håller fingrarna i öronen och ropar "Wowowowowowo" så att ni inte ska höra verkligheten.

> Jag själv har hjälpt över 100 människor och jag har aldrig i hela mitt liv tagit betalt för något jag har gjort 

..//..

_Ni säger att vi lurar folk på pengar. Men hur menar du att jag lurar folk på pengar om jag gör det gratis på grund av att jag tycker glädjen är nog betalt för mig att bara kunna hjälpa till ?  _

Vad spelar det för roll? Du blir inte mindre bedräglig för det. Om du är påstått medium har du "hjälpt" människor att inte släppa taget över de döda och gå vidare. Dina "pengar" är inte sedlar utan förmodligen ett sätt för dig att synas, att vara speciell och få beundrare. ELLER, som du skriver, att DU får glädjen. Givetvis tar du inte emot "gåvor" heller, eller hur? 

Det pris de betalar är att du bedrar dem eller hjälper dem att bedra sig själva och kan i många fall förlänga sorg.

> (NU kommer ni säkert säga jaha vart har du bevisen för det , du kan ju bara ljuga för oss). 

Klart du ljuger. Annars hade du visat upp det du kan och fått alla skeptiker att byta åsikt.

> Men detta är något jag gör på min fritid. Men om man gör det inom jobbet måste man ju ta betalt för att kunna leva ? 

Så dina moraliska regler skulle sättas på ända om du nte hade ett jobb? Då skulle du utan tvivel ta betalt, eller?

> Det ni säger är vilseledande från sanningen i min åsikt. Ni har bestämt er i min åsikt att vad vi än säger och liknande så tror ni att vi ljuger eller att det är fejkat. PÅ grund av att ni har fått tunnelseende 

Men om du tror det så överbevisa oss. Förstår du vad du skulle kunna hjälpa till i världen med alla de priser (Nobelspriser och liknande) du skulle få? Tänk om DU var den som skulle skriva om vetenskapen från grunden i vissa fall. Det skulle f´vara fantastiskt. Och du skulle kunna hjälpa så många fler än någon som kommer till dig och får höra att deras dölda man hade svårt att andas när han dog?

> Du/Ni behöver ju inte anklaga folk om saker ni inte förstår er på och tror på. 

Ingen anklagas. Visa vad du påstår bara. Däremot är bedrägeri bedrägeri i lagboken. Tänk på det.

> Detta är lite kortfattat men ni kommer ändå vända på allt så är ju bara dumt att sända länken när ni ändå har bestämt er ställning. Och kommer fortsätta skriva er ner låtande ton mot oss.

Fin brasklapp du kommer med: "Jag säger vad jag tycker och om ni ifrågasätter är ni elaka. Lyd mig och tro på mig BLINT så blir allt så bra så".

Har du förresten läst länken till Wikipedia om andlighet du la ut? Om du hade gjort det så står det klart och tydligt:

"Religion kan innehålla andlighet men andlighet är inte religion."

Och:

"Vissa former av sådan nyandlighet betraktas inom kristenheten som irrläror."

Nuff said

[mia-38]
2013-02-09, 14:47
#133

OCH, visst begriper ni att ni raderar allt och är fega och falska, annars hade du inte varit här och så sjukt panikartat försökt bortförklara det.

Sjukt och panikartat försök till bortförklaring…?
Hahahah…ja du har ju med humor Gesus. Du fattar visst inte.

Men som sagt…nu kan jag inte svara er mer här inne.

[Gesus]
2013-02-09, 14:53
#134

Och mia-38, hade det inte varit intressant om du "diskuterat" sakfrågan/trådämnet någon gång istället för att bara gnälla på vad du påstår "skeptiker" gör. Här tex, inte ett enda ord från dig om trådämnet, bara helt OT rabiat försvar för ert fega beteende, fantastiskt.

Vad tycker du om Terrys senaste mail till mig tex?

#102 Jaha, här har jag "anhängare" igen, fan jag har ingen koll på hur "stor" jag är tydligen… Visst är det skoj hur woo-woos alltid tror andra har eller är anhängare till någon. Är det för att dom själv utan att ifrågasätta tror på någon som hittar på något vadsom helst, och sen själv blir "anhängare" till den och försvara den med allt vad dom kan..?

Jag får hålla med Houdi. Det är imponerande att ni klarar att dra ner brallorna på er själva HELA tiden, alltid utan undantag. OCH, att ni inte själv greppar att/när ni gör det. Bara det är ju ett nästan övernaturligt :-]

#103 Nej, "kul" vet jag inte om det är, men man blir så förvånad (trots att man inte borde bli det) att "dom" kan hålla på så fegt och ohederligt på "sina" forum och ändå låtsas som det inte görs, snacka om självförnekelse eller vad det heter

#102 Här går du alltså in och skriver något som är helt OT för denna tråd, och gnäller på att "vi" tar upp att inlägg raderas med påståendet att dom är OT (fast dom inte är det)

Jag vet inte hur du får ihop det, att göra det som det påstås göras i den tråden, för att försvara det som görs där..?

JoHo
2013-02-09, 14:54
#135

#130

> Jag skrev att om du har dina där nere så är det upp till dej. Hur du sen får det till att "min pappa är starkare än din" vete tusan. 

Läs, så förstår du retoriken. Du fortsätter med dagisnivån. Sorgligt.

_> Allt du gör är att försöka skylla över allt på alla andra så att du själv kommer i god dager.  _

Inte alls. Jag har inte den agenda som du verkar utgår ifrån själv. Jag vill ha fakta och verklighet. Vad vill du?

> Har inte tid med denna tråden längre och tackar för mej.  ha en bra kväll. 

Åh, du är snart tillbaka…

JoHo
2013-02-09, 14:54
#136

#131

Bravo Gesus. Spot on!

#133

Men, Mia, du skrev ju nyss "Har inte tid med denna tråden längre och tackar för mej". Vad var det jag sa? LOL

[Gesus]
2013-02-09, 15:13
#137

#133 Tja, om det inte är det, vad är det du håller på med här då?

Javisst och helt enligt standard woo-wooagerande, så är det dag att fegt pipa iväg (som jag läste att du gjort typ tre gånger redan i tråden, men helt enligt woo-woostandard, kommer du tillbaka och tjafsar)

Uttala dig gärna om trådämnet NÅGON GÅNG..!

jaerven
2013-02-09, 15:14
#138

#134

#102 Här går du alltså in och skriver något som är helt OT för denna tråd.

Det kan väl inte vara OT. Det står ju om ÖN:s raderingar i #0, och det är väl första inlägget i en tråd som bestämmer ämnet.

[Gesus]
2013-02-09, 15:14
#139

#100 Här är ett TYPISKT inlägg som är "woo", du skriver - "tror jag" och "svårt att veta"

Ändå tar du ställning för att det inte raderas där, när det i istället är bevisat precis tvärtom. Det raderas hejvillt ALLT som är bara det allra minsta lite besvärligt" och visar på att alla inte tror på hittepået. Det behöver inte ens vara sådant som visar på att det bara är trams, det räcker att det viskas om det eller att den som skriver inte tror.

Jag kan GARANTERA dig att så är det! Så slipper du tro att det inte är så. Utan då VET du nu!

Och om du inte litar på mig, vilket du såklart inte ska, trots att jag är Gesus och har alla mina anhängare, mina hyenor, mina horder av spektiker mm. Så tror jag nog det kan fixas fram ett par tusen skärmdumpar som visar det!

[Gesus]
2013-02-09, 15:20
#140

#100 Sen hurih-te kan man bara försöka trixa till "Terrys" senaste mail till mig och börja snacka om att det bara är "luddigt"!

Jag bryr mig inte om ifall det går som hot eller vad, men det mailet kan inte vara OK att skicka till NÅGON, det är sjukt att skriva så till vem som.

Jag har blivit beskylld massor av massor för att förfölja, mobba, kränka, häxjakta med mera av woo-woos, fast jag bara kikar på och skriver om en offentlig person. Jag skriver inte ens något "negativt" eller falskt om honom, bara att enligt mig är han en bedragare och jag har hur mycket belägg för det som jag visar upp.

Men så fort man skriver om att det inte finns det minsta lilla som ens pekar på att allt detta hittepået, någonstans, någon gång ever, DÅ är det genast att man förföljer, mobbar med mera med mera dom som tror på det.

Men att skriva som Terry gör här till mig:

"du är socialt och känslomässigt inkompetent – du visar tydliga tecken på paranoia – rädsla för konspiration – En liten pojke som desperat ville bli hörd och sedd – Detta är enda sättet för dig att nära dina narcissitiska drag – Genom detta beteende förnekar du ilskan, bitterheten – hör … kacklet från din inre demon – Jag ger verkligen din existens mening – Den inre demonen som styr så stor del av ditt liv kommer en dag att förgöra dig – Den besatthet som du har av mig är osund och extrem. – Det är tydligt att denna besatthet har börjat ta dig över en gräns av normal och förnuftig rationalitet – Till slut kommer du att implodera och få ett slags nervöst sammanbrott eller till och med gå in i psykos – Detta kommer i slutändan ha en traumatisk effekt på din familj – Stegvis kommer människor börja lämna ditt liv – Jag behöver inte göra någonting för att skada dig – din strävan efter att bli ökänd – Vilka planer du och din flock av hyenor än har, när ni nu samlas – visar än en gång din arrogans och din brist på respekt. – anständiga människors reaktioner mot dig Människor från alla samhällsskikt. – Du är iakttagen – För mig behöver du inte vara rädd – mitt syfte är inte att förödmjuka dig eller att använda smutsiga metoder. – Du är ett internetspöke och jag har tänkt driva ut dig – Jag studerar även dig väldigt noga – du är moraliskt korrumperad och inte går att lita på."

DET, det är bra lite luddigt..?

Hur "luddiga", tycker du dessa uttalanden är:

- Du är iakttagen

- jag har tänkt driva ut dig

- Jag studerar även dig väldigt noga

och

- För mig behöver du inte vara rädd

- Jag behöver inte göra någonting för att skada dig 

Det är helt otroligt vilka sjuka förvrängda metoder ni tar till för att försvara denna bedragare och ert hittepå. 

Jag förstår inte riktigt varför, är det för att om ni inte kan fortsätta undvika att se att han bara är en bedragare, (för det måste vara galet svårt om man inte anstränger sig ordentligt) så är ni lurade, hela er fantasivärld rasar och det vill ni inte vara med om, eller varför försvarar ni honom så rabiat vad han än gör?

Det är möjligt ni klarar lura er själv och några andra woo-woos, men knappast någon som tänker till lite…

[Gesus]
2013-02-09, 15:25
#141

#100 Tänk om jag trott på att Terry har dessa förmågor som han påstår, tycker du det är OK att "hota" med tex "Den inre demonen som styr så stor del av ditt liv kommer en dag att förgöra dig"

Terry Evans påstår att han kan på riktigt, bl.a se in i framtiden och säger att jag ska -

"få ett slags nervöst sammanbrott eller till och med gå in i psykos - ha en traumatisk effekt på din familj - Stegvis kommer människor börja lämna ditt liv – Jag behöver inte göra någonting för att skada dig"

Är det verkligen OK att säga till någon, när man samtidigt helt allvarligt påstår att man kan se och veta sådant?

Om han som han påstår har dessa unika förmågor och kan det han påstår, är det verkligen bara lite "luddigt" sagt..?

Vänligen utveckla det..!

[Gesus]
2013-02-09, 15:29
#142

Men vad Terry gör i mailet, det är att bita sig själv i arslet igen och visar att han inte har dessa påstådda förmågor. 

För absolut inget av det han säger om mig stämmer, det är faktiskt precis tvärtom, han har FEL igen, i det som han påstår han kan och gör!

Han och hans andeteam "kände inte av" att jag var i Helsingborg, fast han påstår att han/dom kan. Jag satt långt fram rakt framför honom utan någon framför mig, så hade han kunnat det, så borde det varit hur enkelt som helst.

Vi får väl se om Terry och hans ideelt arbetande andeteam i andevärlden kan känna av Gesus i Falkenberg nu då, ska bli intressant ;-]

[Gesus]
2013-02-09, 15:34
#143

#138 Så du utläser att denna tråden handlar om att det raderas inlägg på ÖN, pga "noteringen" som skrivits inom parenteser?

Fantastiskt att någon woo klickat "bra inlägg2 på #138 också, visar ju nivån..!

[Gesus]
2013-02-09, 16:06
#144

#128 Bra val att börja med att håna folk, som du tydligen vill diskutera med..!

Grattis!

Du får tro på vilka stolligheter du vill, håll dom för dig själv, om du inte vill att folk ifrågasätter dom, och då såklart inte respekterar dom enligt dig.

Var kommer din så säkra inställning ifrån att "vi" aldrig kommer ändra oss?

Visa du bara belägg för hittepået, så har jag jallafall inga problem att ändra mig..!

Jag kan visa dig hur mycket som helst som visar att det bara är bedrägeri, kan DU ändra dig?

Jag vet inte var du ser i tråden att någon säger att "ni" lurar folk på pengar. Men att ta betalt för något som inte är vad det påstås vara, det är bedrägeri helt enkelt!

Så ska vi säga så, att du visar fram något som visar på att tex döda människor pratar med Terry evans, eller vemsom egentligen, dig kanske, så ska jag visa dig att jag kan ändra mig.

För det kan inte vara svårt, att visa att man kan det man påstår sig kunna och gör varje dag, eller..?

Deal?

Jag är fö synsk själv, jag kan förutsäga exakt vad Terry Evans kommer att säga i nästa avsnitt av Det okända och vilka spöken han kommer att hitta på. De du, kan du det..?

olaka
2013-02-09, 16:17
#145

#144

Jag är fö synsk själv, jag kan förutsäga exakt vad Terry Evans kommer att säga i nästa avsnitt av Det okända och vilka spöken han kommer att hitta på. De du, kan du det..?

WOW, kan du förutsäga i vilket väderstreck solen går över horisonten i morgon så är jag såld!

Medarbetare på Skepticism.

Finns på Twitter som @Ola_i_Lyckan. Medlem i VoF, Vänsterpartiet samt GAST Spelförening.

JoHo
2013-02-09, 16:20
#146

Tycker Gesus på ett förträffligt sätt beskriver påfåglarnas retorik.

Att de inte SKÄMS att vara i samma bransch som någon som häver ur sig det som Terry Evans gjorde mot Gesus. INGEN woo har sagt att det är för djävligt utan snarare tvärt om, de hejar på Terry att fortsätta(!) Vad ÄR det för jäkla sätt egentligen?

Ingen av er påfåglar som har mage att slå näven i bordet och säga att så där skriver man banne mig inte till en annan människa.

Nej, i stället fogar ni in er i massan och håller käft i ljus och kärleks tecken.

Och ni ska komma med att det är så synd om ER för att NI blir "trakasserade".

Fy fan rent ut.

JoHo
2013-02-09, 16:22
#147

#145

Jag kan ett klassiskt Evans-citat som han kör med: "Din "paapaa" hade svårt att andas när han dog"…

DÄREMOT skulle jag inte kunna författa ett lika vidrigt brev som Evans skrev till Gesus (ni vet; ett sådant vidrigt brev som påfåglarna försvarar Evans för). Där vinner Evans överlägset.

J-Artur-K
2013-02-09, 16:50
#148

#144 Vi har ju olika åsikter. Jag tycker ni skrattar och hånar oss som blir oskyldigt anklagade (Självklart finns det ju falska människor i detta ämne med de förnekar jag inte) Det är ju inte konstig med om man själv vill skratta åt er då. Alla människor har ju olika synvinklar och uppfattning när man läser hur folk skriver. Tänk dig själv i våran situation att det faktisk är sant att andevärlden finns och att medium kan få kontakt med dom döda. Tycker du verkligen att det är konstigt om jag retas lite med er då ?

Det ända jag kan säga är ju vad jag själv har varit med om i mitt liv. Och det kan man inte använda som bevis. När jag har skrev att jag har hjälpt över 100 människor antog JohnHoudi  att det var som Medium jag pratade om. Jag sysslar mest med Healing  men har även varit medium är inget jag förnekar. Men som
JohnHoudi skrev. Så anser jag i min åsikt att han vill fram häva mig som en bedragare. Men Healing som jag mest håller på med är till för att göra människor friska och jag har inte fått något negativ bemöttande fast jag har gjort till över 100 människor. Dom har varit nöjda och till och med dom jag har gjort på som inte tror på sådant har erkänt att dom blivit friska efter healingen. Bedrägeri är om man vill vilseleda en människa men är ju inte det jag vill. Och jag har inte fått några klagomål vad jag kan minas (Sedan kan det ju vara någon som inte varit nöjd men inte sagt de till mig såklart)

> Men detta är något jag gör på min fritid. Men om man gör det inom jobbet måste man ju ta betalt för att kunna leva ? 

JohnHoudi skrev:

Så dina moraliska regler skulle sättas på ända om du nte hade ett jobb? Då skulle du utan tvivel ta betalt, eller?

Svar på det:  I december avslutade jag studier jag har innan det studera. Och de förstår du nog att du har man inte inkomst. Jag levde på lån. Nu är jag helt arbeslös har ingen inkomst alls. Har inte ens soialbidrag just nu. I November 2012 brann mitt studentrum upp och jag var inte försäkrad där. Du kan ju tänka dig vad jag har för ekonomi nu och är arbetslös ingen inkomst. Men jag gör ändå allt gratis. Så tror de där svarar på din fråga ganska bra var jag står om du ine påstår att jag ljuger?

Jag kan skriva vad jag har varit med om under livet om detta ämne och erbjuda distans healing. Så kan ni kanske få en inblick ur min synvinkel. Jag förstår såklart varför ni kan vara skeptiska. Det är inte det som jag blir irriterad över. Det är själva tonen ni använder brist för respekt till andra människor. Tänk dig själv om du är helt pank , du har skulder , du är tvungen att bo hos din egen mor på grund av det. Men ändå hjälper du folk helt gratis som exempel healing och dom du hjälper blir glada och har fått bort smärta som dom har haft under lång tid. Sedan läser man det ni skriver. Att om det inte är pengar jag vill ha så är det glädje över att lura dom. Inre glädje. Men är tvärt emott vad JohnHoudi påstår. Är ju för att jag vill hjälpa dom att bli friska. Jag är arbetslös , jag har inte ens råd med mat. Jag har skulder på grund av branden när allt jag ägde nästan försvann. Om det skulle vara sant det jag säger. Kan ni inte tänka er in i min situation vad sårad man blir att få sådana anklagelser mot sig? I min åsikt är det anklagelser. 

**Som jag sade : Jag kan skriva vad jag har varit med om under livet om detta ämne och erbjuda distans healing. Så kan ni kanske få en inblick ur min synvinkel
**

Mvh / Joakim

Ny dag nya möjligheter

[Gesus]
2013-02-09, 16:54
#149

#145 Jag kan säga somså, jag är nog mer säker på vad bedragaren Terry Evans kommer att säga i nästa avsnitt av Det okända eller på nästa storseans, än vad jag är är att solen och hela vårt solsystem snurrar på som vanligt imorgon…

En mycket bra sammanfattning av detta är:

#146 Fy fan rent ut.

Inte en enda "woo" har vågat säga att det Terry skriver är "inte så bra" ens, men tvärtom försökt få det till att vara OK, helt fantastiskt!

Jag säger som Hitchens:

Shame on you, SHAME…

[Gesus]
2013-02-09, 17:09
#150

#148 Du kör med standard wooteknik, svarar/bemöter INTE frågorna till dig, utan fortsätter med massor annat ovidkommande, anekdoter med mera…

Kan vi inte hålla detta kort:

Visa du belägg att hittepået fungerar, så har jag inga problem att ändra mig..!

Jag kan visa dig hur mycket som helst som visar att det bara är bedrägeri, kan DU ändra dig?

Vi provar där till att börja med…

Och helt galet intressant ju, om du är ett medium, kan du inte då svara på varför spöken inte kan säga just sitt namn och vem dom är/var, men galet mycket annat..?

INGEN annan kan svara på det!

jaerven
2013-02-09, 17:41
#151

#140

Självklart är det sista mailet från Terry till dig en vidrig soppa av förvirrade diagnoser och otäcka förutsägelser. Det vill jag på inget sätt försvara eller förneka. Att sedan flera säger att det troligen är skriven av någon annan är inte mycket till försvar om det är undertecknat av Terry och skickat från hans mail. Sånt är man skyldig att ha ordning på. Han har väl heller inte bett om ursäkt för det?

#141

Hoten han uttalar: "Du är iakttagen" och "Jag studerar även dig väldigt noga" kan ju bara syfta på att han läser vad du skriver, ock för en bloggare kan väl det knappast vara hotfullt. "Jag har tänkt driva ut dig" som internetspöke. Hur då? Få dig att sluta skriva på internet? Och hans "förutsägelser" om "inre demon" och "psykos". Jag har aldrig hört att Evans gjort anspråk på att vara varken siare eller psykiatriker.

Men det är naturligtvis inte Ok att vräka ur sig sådana saker till någon.

#143

Jag har alltid utgått från att det är det första inlägget i en tråd som bestämmer vad tråden ska handla om. Hela första inlägget i mycket högre grad än rubriken.

J-Artur-K
2013-02-09, 18:17
#152

#150 Jag har aldrig sagt att jag är ett medium bara att jag ställt upp på det när någon har frågat. Jag kan inte kalla mig medium när jag inte har gått utbildning i det. Jag har bara ställt upp om dom frågat och jag har varit ärlig och sagt att det inte är något jag sysslar med egentligen. Men jag har stält upp på det är inget jag förnekar. Har aldrig tagit betalt i något jag har gjort.

Jag kan besvara frågorna imorn om ni är mer sansade och har bättre attityd är inte för stora krav från min sida med tanke på att är ni som vill ha svar och då vill jag såklart inte bli behandlad så här , du vet att jag har ett liv utanför dator världen så man kanske har tänkt besvara dom men du kan ju inte ställa krav att man måste göra det exakt samma dag? Varför ska vi bara lyssna på det ni kräver att vi ska besvara. När ni blir irriterade om man inte besvarar på en gång?  Ni är ju oartiga och har brist på respekt. Man kanske inte tycker att ni förtjänar svar på en gång på alla frågar när ni har denna attityd också. Man får det man ger. Är ni oartiga så har man inte lika stor lust at ge snabba svar heler och inte svara alls när ni är oförskämda och inte visar någon respekt. Ni tar i min åsikt för hastade slutsatser. Bara för att jag inte har givit ett svar på frågorna som kom för ca 3-4 timmar sedan betyder det ju inte att jag inte tänkt svara på dom. Det jag menar nu är ju som jag sagt att jag tycker ni har tunnelseende och vill vinkla allt till våran naktdel. 

#148 Du kör med standard wooteknik, svarar/bemöter INTE frågorna till dig, utan fortsätter med massor annat ovidkommande, anekdoter med mera…

Ursäkta att jag inte svarat på frågorna som kom för ca 3-4 timmar sedan. Men jag tänkte faktiskt inte på att det är så viktigt att ni har dom inom 3-4 timmar. Jag har ett liv utanför dator värden så det passade mig bättre att besvara era frågor imorgon om ni hädan efter är mer artiga, annars kanske det blir i övermorgon eller en annan dag eller inte alls.

Man får det man ger , ni vill ha svar jag vill ha ödmjukhet i hur ni skriver som. Jag har ingen skyldighet att besvara era frågor. Det enda jag kräver är att ni respektera mig för den jag är och är mer ödmjuka hur ni skriver. Så får ni min respekt och ödmjukhet tillbaka och jag svarar på era frågor och hjälper med det jag kan.

Vill man ha svar på saker får man det inte på sättet ni gör det som. Med tanke på att ni inte har funnit något bevis eller bra förklaringar kanske är för att ni använder fel attityd och handlingar för att få fram det.

En enkel synvinkel som kanske kan hjälpa er

Mvh / Joakim

Ny dag nya möjligheter

[Starman]
2013-02-09, 18:20
#153

#152

"Jag kan inte kalla mig medium när jag inte har gått utbildning i det."

Fel, du kan kalla dig medium hur mycket du vill. Det är ingen skyddad yrkestitel och alla som vill får kalla sig det.

[Starman]
2013-02-09, 18:21
#154

Förresten, varför skulle vi visa dig respekt när det första du gör är att skratta åt oss? Respekt är något man förtjänar, du kan inte bara komma in hit och kräva den, särskilt inte efter att själv ha betett dig "oartigt".

J-Artur-K
2013-02-09, 18:49
#155

#153 Fel o fel , , Om jag själv anser att jag inte kan kalla mig för medium på grund av att jag inte har utbildning i det. Och man kan kalla sig för medium utan utbilning så har jag ju ett val. Och mit val är att jag inte kan kala mig för medium på grund av att jag inte har utbildning i det. Så då har jag egentligen inte sagt något fel. För i min åsikt kan inte jag själv kalla mig medium om jag inte har utbilning och diplom för det. Men det är vad jag själv tycker jag ska behöva för att kalla mig för det. Så är ju egentligen inte fel i så fall , sedan om andra kan det dom gör och inte har diplom och kallar sig medium tycker jag inte är fel om dom kan det. Men jag själv vill ha ett diplom för att kalla mig för det.

Sedan måste du förstå att man kanske inte tänker som ni gör alltid att man kan råka skriva otydligt vad man menar när man skriver. Det måste väll du också råka ut för ibland? Om min åsikt är att jag inte kan kalla mig för medium är det inte konstigt med att jag skrev som jag gjorde. Jag tänkte inte att jag måste förklara allt jag tänker lika noggrant som det är ett barn jag skriver till för att ni ska förstå mig. (Menar inte att du är det men du fattar vad jag menar hoppas jag menar inte vara oartig)

#154 Men om ni redan har varit oartiga i början i denna tråd åt detta och hoppat in i våra trådar bettet er respektlös. Så får ni smaka på samma sätt själva. Man får det man ger ? Jag kan ju erkänna att jag inte var artig men det är för att jag sett hur ni håller på och ville visa samma sak tillbaka är inget jag förnekar. Jag har ju get er ett erbjudande att vi kan börja om på ny bana med ödmjukhet och respekt åt varandra.

Sedan är bollen hos er om ni vill ha svar eller inte är erat vall.

Men ni kan ju inte bete er på detta sätt måste ni fatta? och tro att ni får allt serverat på ett silverfatt , att vi slänger oss fram med allt ni vill?

Man får det man ger 

Mvh / Joakim

Ny dag nya möjligheter

J-Artur-K
2013-02-09, 18:59
#156

Här kan ni läsa lite mera om vetenskaplig bevis men ni kommer ju som vanligt förklara bort att det är skit snack o liknande

http://www.wellnessguide.se/Nyheter/medvetandet-grunden-for-allt?Comment=True

Mvh / Joakim

Ny dag nya möjligheter

[Starman]
2013-02-09, 19:12
#157

#155

Jag ville mest bara påpeka att din uppfattning är felaktig; man får kalla sig för medium oavsett om man fått ett diplom av ett annat medium eller inte. Att du skulle känna att det var fel att kalla dig för detta då du inte har någon "utbildning" är ju en helt annan femma, som du ju också själv nästan påpekar. Du kan utfärda ett diplom till dig själv, om du vill!
För ett diplom betyder ungefär lika mycket som ett körkort man hittar i ett Kellog's Cornflakespaket. Det säger egentligen ingenting alls om ifall personen som fått det kan det den påstår eller inte. Det är ingen garanti för att ett medium är äkta, att detta har ett diplom.

Och du. På vilket sätt är det respektlöst mot "er" att delge information angående Terry Evan's inhumana förfaranden? O___o

[pengt]
2013-02-09, 20:00
#158

För det första milky så är det ju faktist Du som kommer in här och "skrattar" #99 och #128, är otrevlig i min mening, du kräver respekt men visar ingen respekt själv för fem öre. Du är väl också en ljusbringare? I ljus och kärle etc. men tycker ändå att man ska ge igen så att säga. 

Jag tycker du skriver väldigt konstigt, #155 du är inget medium för att du har ingen utbildning eller diplom, #148 "Jag sysslar mest med Healing men har även varit medium ingenting jag förnekar". 

Alltså du har verkat som ett medium kan du då inte svara på exempelvis varför anden inte säger sitt namn på en gång? Jag kan börja där, har fler frågor också. 

Sist det är verkligen vidervärdigt det Terry har skrivit i mailen! Fattar inte heller hur folk kan försvara detta.. och även vända på steken.. hm..helt j-a rubbat!

J-Artur-K
2013-02-09, 20:42
#159

#157 Det har inte heller sagt att en med Diplom är bättre än en med utan Diplom. Men för en själv kanske det känns bättre att ha ett?

Är ju inte bara Terry Evans ni har pratat om här och ni respekerar inte det vi tror på. på våran sida ex övernaturligt och om du inte fattar det så behöver jag inte ens besvara frågan måste du väll förstå själv att ni kan inte bette er hur som hellst och tro att vi alltid ska vara vänliga tillbaks? Du skriver**.
**

**Och du. På vilket sätt är det respektlöst mot "er" att delge information angående Terry Evan's inhumana förfaranden? O___o
**

för att ni ska verka oskyldiga. Du har ju själv varit och startat en tråd i övernaturligt i fokus och låtsas kunna vara medium för djur om jag inte mins fel? Om jag har fel ber jag såklart om ursäkt för det 

Genom att ni inte respekterar det vi tror på och skapar dålig stämning i våra trådar och kommer in och håller på som ni gör så tycker jag inte att jag varit oartig genom att komma in och skratta åt er. Gör som ni gör men i en annan form? Man får det man ger

Säg vad ni vill men i min åsikt har jag betätt mig som ni har gjort. Ni är inte så oskyldiga som ni vill värka vara. ni är ju i var ända forum och gör dålig stämning. Ingen Respekt För Andra -

Om ni håller på i forumen jag varit i utan vissat respekt varför är det dålig still av det jag gjort här då?

Ni verka inte bry er om hur ni har betätt er , ni får göra vad ni vill men om vi öppnar våran mun så är det fel. Var det vi som började skriva i erat forum  i första början o var oartiga? Vi har ju bet er att visa respekt flera gånger ändå har ni fortsatt. Du får ni ju förstå om jag kommer och skrattar åt er oartigt på grund av att ni inte har respekterat oss. 

Jag har sedan erbjudit att vi ska börja en ny dialog med respekt för varandra och visa ödmjukhet men ni verka redan bestämt er att ni bara vill ha kalla handen, ingen vänlighet , då får ni skylla er själva om ni inte får hjälp med svar på era frågor från min synvinkel av det.

#158
Jag har aldrig sagt att jag är en ljusbringare , men i min åsikt har ni hållit på under en lång tid med detta i våra forum. Och personer har tidigare bett er att respektera det. men ni har inte lyssnat. Då anser jag att ni har gått över gränsen och att jag inte gör något fel med att jag var oartig i början. Det finns alltid riktlinjer i beteende för vara artig men sedan finns det ju alltid en gräns där jag tycker ni gått över så att jag hade rätt att skriva det jag skrev i början. Jag sänkte mig till eran nivå. Sedan om ni tycker det var fel ber jag såklart om ursäkt för det. Men av det jag läst av det ni skriver har ni inte så mycket respekt och vänlighet varför skulle jag förvänta mig det då ? Hoppa in och vara vänlig som inte har vissat någon respekt alls tidigare , varit oartiga , hånat , skämtat om oss ? Ni måste väll fatta att man inte blir sugen på att vara artig då?

Fast om att det är min riktlinje att man ska vara artig och vissa respekt och det jag vill att vi ska vara mot varandra

Men som jag tror så har ni bestämt er för att inte visa någon respekt eller vänlighet av det jag har sätt. Och då får ni inga svar från min sida heller. På grund av att jag behöver inte bevisa något för er när jag vet att jag inte har gjort något fel. Och ni har varit oartiga respektlösa och då förtjänar ni inte att jag besvarar några av era frågor när ni har sådant beteende.

Respekt och artighet är inget som är för mycket begärt. Det kan en vettig människa förstå. Och tycker ni jag inte hade någon befogenhet att skriva det jag gjorde i början ber jag om ursäkt för det men punkterar att jag inte håller med i så fall. Men ber om ursäkt i alla fall.

Mvh / Joakim

Ny dag nya möjligheter

[Gesus]
2013-02-09, 23:25
#160

jaerven

#151 "Jag har aldrig hört att Evans gjort anspråk på att vara varken siare eller psykiatriker."

Då ser du inte på honom i Det okända då…

Där berättar han framtiden och ställer "diagnoser" på dom medverkande i stort sett varje avsnitt

"ock för en bloggare kan väl det knappast vara hotfullt" 

Ehhh, hur skiljer du på vilka hot som är hotfulla för olika personer?

Om du har lite koll på Terry Evans och har läst vad detta handlar om, så vet du (om du inte totalvägrar ta in det) vad Börje Peratt och Sassersson sysslar med.

Om inte rekommenderar jag dig och alla andra med för den delen, att klicka på Perattt + Sassersson i tagmolnet på min blogg.

Finns mycket intressant där från "nyhumanisterna" och hur dom agerar, inte mycket ljus och kärlek där inte…

Det är då tydligen OK att helt öppet "hota" mig, en bloggare utan anledning. Men det är inte OK att säga att något som påstås utan minsta lilla belägg för påståendet är hittepå. DET är då förföljelser, mobbing, kränkningar och allt annat som det alltid kommer upp då..?

Se tex Fjäril som påstod att jag förföljde henne med mera, för att jag klickade på en länk som hon själv lagt upp och frågade henne en fråga..!

"Ni" har ju en egen sjuklig förmåga att vända på allting så det ska passa ert hittepå och dom ni tror på, men att säga "Du är iakttagen" - "Jag studerar även dig väldigt noga" och "Jag har tänkt driva ut dig". Hur i h-te kan du förminska och bortförklara det och försöka få det till att han BARA LÄSER min blogg?

Jag vet inte om du undviker att svara på - tänk om jag trott att Terry haft dessa förmågor han påstår, att han verkligen kan vad han påstår, och han säger detta till mig. Eller bara ponera han sagt detta till någon av sina "följare", är det inte över alla möjliga gränser då?

Att på allvar säga att man kan se vad som kommer hända med någon i framtiden, och sen säga att det är detta som kommer att hända…

Det är helt galet att du försvarar det Terry gjort, helt j-a galet…

[Gesus]
2013-02-09, 23:31
#161

milky88

#152 "Jag har aldrig sagt att jag är ett medium"

Tja, du skriver själv i #148 "Jag sysslar mest med Healing men har även varit medium är inget jag förnekar."

"om ni är mer sansade och har bättre attityd är inte för stora krav från min sida" 

vem är inte sansad här och har attityd?

"då vill jag såklart inte bli behandlad så här" 

DU börjar med att håna och skratta åt "oss" i två inlägg innan du sen påstår saker som du såklart inte kan visa belägg för. Hur vill DU inte bli behandlad menar du?

"Ursäkta att jag inte svarat på frågorna som kom för ca 3-4 timmar sedan." 

Det är ingen som kräver att någon ska svara, och inte på någon tid heller. Igen är du där med woo-woosnack.

Jag gav dig "frågor" i #144 - Du är sen här och skriver #148, men svarar INTE på mina frågor. Därav mitt #150 till dig, det är väl inga frågor du behöver googla eller leta svaret på, så dom borde du nog kunna svarat på när du var här och skrev då, eller..?

Jag kan prova igen:

Visa du belägg att hittepået fungerar, så har jag inga problem att ändra mig..!

Jag kan visa dig hur mycket som helst som visar att det bara är bedrägeri, kan DU ändra dig?

+ en bonus - varför kan spöken inte säga just sitt namn och vem dom är/var, men galet mycket annat..?

Ta din tid, inga problem…

[Gesus]
2013-02-09, 23:32
#162

#152 "Det enda jag kräver är att ni respektera mig för den jag är och är mer ödmjuka"

på tal om trådämnet, vad tycker du Terrys mail till mig innehåller det du kräver här?

Jag håller fö med Starman, respekt är inget man kan begära - det får man förtjäna…

Du skriver också i #148 du "blir oskyldigt anklagade"

vem har anklagat dig för något här och vad?

[Gesus]
2013-02-09, 23:36
#163

#155 Är inte ett medium någon som påstår att döda människor pratar med dom?

Måste man gå en utbildning för att höra dom då eller..?

Om en kille kör motorcykel, så kan man väl säga att han är motorcyklist, ÄVEN om han inte har körkort, eller?

Och om du nu skulle försöka bemöta mina frågor istället för att babbla om en massa annat som inte ha med saken att göra.

Jag förstår att du är lite ny här och inte har så bra koll, (verkar vara en ung snäll oskyldig kille?) men jag tror dom flesta här har bättre koll på grejerna än du och har läst det mesta om ämnet, och du behöver absolut inte länka till sidor som andra woo-woos har skrivit.

Försök nu att bemöta vad jag frågat dig. 2 - 3 "frågor" i #150, det kan väl inte vara så svårt..?

Och igen är du där med woo-woosnack. Du tycker "vi" är elaka, så ska/kan du också vara det. 2 fel blir aldrig 1 rätt! Och vad är det som du tycker "vi" gör fel då, att när du gör det, då är det inte "fel" att göra det längre..?

[Gesus]
2013-02-09, 23:39
#164

Milky88 - Sist

Om du nu vill ha respekt, visa belägg för dina påståenden, svårare är det inte.

Du får det knappast genom att var här inne, tjafsa och böla om att någon skrivit att dom inte tror på tramset inne på ÖN.

Neutralis
2013-02-09, 23:49
#165

#128 Milky

Oj, du skriver en herrans massa text… Men för att börja någonstans så anser jag att bara för att vissa inläggs skrivs här på SIF med tydlig inriktning och kanske i ett nedlåtande uttryck, så innebär det inte med automatik att det är "VI". Så vad menar du egentligen med "vi"?

Vi är många här på forumet som troligtvis har lite skilda uppfattningar om saker och ting. Jag personligen har en gedigen erfarenhet av både mediumskap, healing, tidigare liv och det mesta andra som ingår. Jag har professionellt jobbat som medium, healer och djurpratare m.m. 

Dit jag vill komma är att likt denna sida tillsammans med övrig ifrågasättande verksamheter, är enligt mig helt avgörande för mänsklighetens framåtsträvande.  Med min erfarenhet i den andliga sfären, så är det en självklarhet att skeptiska personer ifrågasätter vad det är som vanliga människor ibland tutas i. I demokratisk anda så borde väl ändå lurendrejeri rensas ut?

Nu svarade jag med en herrans massa text själv tyvärr, ber om ursäkt för det. Är det något du funderar över gällande mediumskap, healing m.m… Tänkte på min trovärdighet och min erfarenhet jag skrivit om, så fråga på, jag har "upplevt" det mesta, så inga frågor som jag tror att jag har problem med.

Neutralis
2013-02-10, 01:16
#166

#115 Mia

Först av allt vill jag säga att jag tror att du är sanningsenlig efter dina egna ramar. Jag tror att du inte har någon speciell erfarenhet av några områden i den andliga sfären, men kan ha fel. Det jag vill komma till är att jag efter ha läst flertalet av dina inlägg om både monster under sängen och ett protesterande över att Illuminati i fokus inte skulle läggas ner bl.a. gör att jag helt enkelt tror att du är alldeles för naiv. Men trots det så gillar jag ändå dig som en framstående ödmjuk människa… men kan alltså inte beblandas med i mitt fall, ett ifrågasättande. Vi har haft våra duster via PM så det räcker till.

Jag kan nog iallafall säga som så att jag har skrivit ganska nedlåtande om er här inne. (men ingen rök utan eld, så att säga) Men jag har iallafall INTE skapat hela trådar som enbart handlar om SiF. 

Detta uttalande från dig är just… ganska talande i sig. Varför skulle troende människor vända sig till en skeptisk sida om det inte vore för vissa tvivel? Och varför skulle s.k skeptiker vända sig till sidor som handlar om övernaturliga ting?… 

Jo, det är nog så enkelt att många av oss har varit naiva och köpt många av de övernaturliga berättelserna en gång i tiden, men kanske inte vill att andra medmänniskor ska behöva genomlida samma resa… Du vet, evolutionens resa.

Och jag kan då inte tänka mej att vi mediala rotat fram någon skeptiker som vi kunnat klanka ner på.

Tänk efter lite är du snäll. Varför i herrans namn skulle "mediala" personer söka upp skeptiker? Vanligtvis enligt min erfarenhet, så är det det precis tvärtom… D.v.s. att de som tvivlar genom upplevd erfarenhet eller annat, ifrågasätter berörda parter… Snarare än att övernaturliga utövare skulle klanka ner på vetenskapliga fakta.

Det som blir kontentan av sidor som ÖN m.m, är att tvivlande och ifrågasättande människor uteblir p.g.a. naiva och branchskyddande medisar och värdar. Det uppstår helt enkelt aldrig en ärlig och rak debatt. Är man i molnen och letar efter guider och änglar, så är man inte enligt min erfarenhet vidare öppen för någon som helst kritik.

Vi inne på ÖN har säkert gjort felbedömningar ibland. Det kan hända alla. Men då har vi bett om ursäkt också. 

Nej, det har du i alla fall inte gjort gällande mina kommentarer i en gammal tråd på ÖN(se PM), som handlade om att Walkinbuiti behandlade underåriga med sina "övernaturliga" förmågor. Där visade du att det inte ska ifrågasättas alls, hur knasigt det än är. 

Det blir likt en självuppfyllande profetisia, att hela tiden utesluta ifrågasättande uppfattningar som i förlängningen skulle innebära en knäck för de andliga verksamheterna.

Som sagt, jag har inget emot dig trots att jag tyckte att jag behandlades som skit av bl.a. dig i samband med ovan händelse. Jag kommer ihåg det men gillar dig som den person du verkar vara, trots din naivitet(enligt mig).

vallhund
2013-02-10, 06:06
#167

# 140

Snacka om hot!

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 

JoHo
2013-02-10, 15:31
#168

#148

Jag anser healing vara värre. Att påstå att man kan läka och bota med placebo är ett vidrigt sätt att lura sina medmänniskor med. Finns INGA belägg för att healing fungerar. Det är precis som homeopati: bara placeboeffekten. Lika bra att du säger till folk som är förkylda att "dricka en kopp kaffe så blir de friska på en vecka".

jaerven
2013-02-10, 15:53
#169

#168

Så om folk inte blir friska på av Huodi godkända metoder så ska dom förbli sjuka. Att bota med placebo är vidrigt.

Hur skall man göra med pat. i kontrollgrupper som blir bättre av placebo? Skjuta dom?

J-Artur-K
2013-02-10, 16:09
#170

#165 Jag har nämnt att tidigare har flera medlemmar från denna sida inte accepterat att visa respekt på våra sidor exempel Övernaturligt detta har hänt upprepande gånger jag har aldrig menat att alla av er gjort det men när jag sägt ni menade jag till dom som gjort det och tänkte att dom lär känna säga träffade ändå sedan om det är någon som illa upp som inte är någon av dom ber jag om ursäkt för det, Dom har inte accepterat det vi tror på vi som är på sidan i min åsikt. Man är ju inte medlem där om man inte tror eller tror att att det är möjligt på den sidan. Är ju gjort för man ska vara där i trygg miljö och  inte  att man är där men absolut inte tror på det i min åsikt och då vill man ha en lugn miljö för att alla ska trivas där. När flera medlemmar från skepticism gör oartiga inlägg och liknande blir det ju inte en lugn miljö som dom flesta vill ha där. Sedan om jag nu varit oartig ber jag om ursäkt för det såklart men det är ju för att jag vill att vi ska acceptera varandras åsikter och tro i min mening för att vi alla ska ha det bra. NI har det bra här och vi har det bra i våran tråd. Jag tycker inte det är för mycket begärt av vi tar hänsyn till varandra. Är själva attityden visa medlemmar har haft i våra trådar som gör att man blir trött på detta och en vuxen människa ska ju ändå acceptera att man inte har samma åsikter i vissa saker, jag acceptera era åsikter. Det ända jag vill är ju att ni ska acceptera att medlemmar som i tex överntaurligt har andra åsikter och tro i saker. Är det jag vill skapa att vi accepterar varandra för dom vi är. Och att vi inte behöver tjafsa om detta i varandras sidor. Vi är där vi är och ni kan vara där ni är om vi inte kan ha lugnare toner till varandra och bättre attityd och ordföråd till varandra. Skepticism sidan är ju till för skeptiker då kan ju diskuttera skepticism här och göra det på våra sidor där man är för att man tror det man tror på och vill utveckla sig kanske och likande. Man vill ju ha en trygg miljö.

Sedan har jag nu gjort det jag inte vill att vi ska göra, göra intrång eller vad man ska kalla det för på er sida nu med dålig attidyd men jag gjorde det med gott syfte att försöka få fram mitt budskap att vi kan acceptera varandra för dom vi är. Jag själv kommer inte ändra min tro på grund av diskussionerna och är bara oartigt att inte acceptera andras åsikter och göra så folk blir otrygga i en miljö dom vill vara i som dom valt alldeles själv. Jag själv gick med i övernaturligt tror det var 2008. Det var mitt egna vall och är något jag är väldigt glad över. Men jag var medial långt innan dess.

Men om det är av någon anledning ni vill föra en dialog eller liknande kan ni skapa en speciell tråd här där vi har dialog emellan så vi undviker detta otrevligheter. Men detta är en ide jag tänker på. Jag vill bara att Ni och Vi ska ha det bra för allas bästa.

Sedan kan jag säga att jag är bara en vanlig enkel medlem från Övernaturligt , Tarott, Healing ,Spiritualism i fokus och detta säger jag från min åsikt men tror dom flesta håller med i det jag tycker av medlemmarna men är inget jag kan garantera såklart men tror det i alla fall. Vem vill inte ha en trygg miljö att vara i ?

Ny dag nya möjligheter

padragan
2013-02-10, 17:45
#171

#148

Om distanshealing verkligen fungerar så är dina pengaproblem lösta, för då finns $1 000 000 att hämta ut hos farbror Randi. Den enda liulla detaljen är att du också måste kunna VISA att det fungerar under kontrollerade former. Nu tror du kanske att jag skriver det här på ett hånfullt sätt, men nej, det vore fantastiskt om det fungerade. Tänk vilken resurs för mänskligheten!

Tyvärr är jag tämligen övertygad om att det inte finns någon effekt utöver placebo, och bristen på evidens hjälper inte direkt till. Du är ävl varken först eller sist att säga att healing fungerar?

JoHo
2013-02-10, 18:03
#172

#169

> Så om folk inte blir friska på av Huodi godkända metoder så ska dom förbli sjuka. Att bota med placebo är vidrigt.

Du skojar väl? Du vet väl vad placebo är?

Men jag är glad att du erkänner att healing är inget annat än placebo. Alltid ett steg till verkligheten i a f.

> Hur skall man göra med pat. i kontrollgrupper som blir bättre av placebo? Skjuta dom?

Idiotiskt påstående. Placeboeffekten fungerar MEN det är inget man kan garantera.

Att lura folk att tro att de kan prata med döda anhöriga är vidrigt.

Att låta sjuka få "healing" (placebo i BÄSTA fall) i stället för att de använder riktig vård är helt enkelt kriminellt. En charlatanverksamhet.

Men på ditt hetsiga svar och ditt byggande av årets största halmgubbe visar det att du, Jaerven, är så övertygad själv att healing bara är bluff och att du vet mycket väl om detta.

ru4real
2013-02-10, 18:42
#173

#170 TL;DR

J-Artur-K
2013-02-10, 19:23
#174

#171 se denna länk , finns studier men kan ju inte tolkas som rena bevis men tro vad du vill så tro jag vad jag vill , jag har inte sagt att ni måste tro som jag. Bara att ni kan prata det ni vill har på skepticism o inte använda eran attityd i våra forum är ju det jag vill få fram. Och jag har ju även bett om ursäkt om någon tåg åt sig av det jag skrev men vill att vi ska respektera varandra för dom vi är att tänka på alla mäniskor har olika åsikter och vad dom tro på. Om flera av oss har sagt att vi inte vill att ni ska skriva så det blir dålig stämning i våra forum så kan man väll uppträda så att man respektera det och inte göra det ? Om ni vill att jag inte skulle skriva något mera här så skulle jag respektera det och inte fortsätta? Jag menar inte att alla här har gjort det men ni som gjort det vet nog mycket väll vilka ni är.

Länk till en forskning om healing :

http://www.rindstam.se/a31df4c3-ee00-46ad-bebb-9c413f1660be-29.html

Länk Till Forskning / studier om Andlighet av en hjärnkirurg

http://www.wellnessguide.se/Nyheter/medvetandet-grunden-for-allt?Comment=True

Ny dag nya möjligheter

JoHo
2013-02-10, 19:57
#175

Milky88 Lustigt att du klagar på att folk skriver i forum där de inte "hör hemma", enligt dig. Och ÄNDÅ skriver du en massa dravel i den här tråden på ett forum DU inte hör hemma i. Skillnaden är väl att du är välkommen att skriva här. Vad du heller inte förstår är att det kanske finns andra orsaker än vad du tror att man diskuterar på påfågelsforum. Jag struntar fullständigt i sådana som. Dig, Magi-cat, Fjäril och andra som är sektparanormalister för det är i grunden ingen idé. och med det ordet syftar jag på att för er så finns bara hittepåsanningen och det spelar ingen roll. Vad som än sägs så cementerar ni er åsikt. Sådana är ointressanta (möjligen roande då de gör bort sig konstant om och om igen offentligt). För mig då det bara är slöseri med tid. Men det är knuffandet och diskuterandet med sådana påfåglar som gör att jag når in till de jag vill nå. Man måste alltså kämpa sig förbi fotsoldaterna och de ointressanta för att nå de som är intressanta och få ett utbyte med dem. Så har t ex skett på ÖN så därav har ÖN varit mig ovidkommande ett par månader och jag har inte besökt det forumet sedan länge. Nu kom ju Terry Evans vidriga mail emellan. Terry Evans är också egentligen ointressant för mig då han är så usel i sin cold reading (han använder inte ens cold reading i dag då hans följare sväljer allt ändå). Det enda intressanta med Evans är den psykologiska effekten han har över sin sekt som gör att de försvarar honom och t om hans vidriga mail till Gesus t ex. Det var därför jag skrev fyra poster i tråden om Terry Evans på ÖN. Det var för att se hur det skulle hanteras och det hanterades på precis det sätt jag antog. Det var alltså ett beteendevetandeexperiment gällande just starka sektledare som Evans och kuvade fotsoldater som Magi-cat och det svänggänget som uppenbart inte har alla pommes frites på tallriken. Så nu vet du varför jag diskuterar med nobodys. Det är alltså en tidsödande process man måste genomgå för att komma över tröskeln och nå de personer jag vill VERKLIGEN nå. De som inte syns och skriker på ytan som katten, mia, fjäril etc. Det ör DESSA personer som ger mig något och nu har jag fått deras förtroende och har möjlighet att nå in i slutna forum och maillistor för vidare efterforskning. Men man kommer. Inte åt dessa VIKTIGA personer i paranormalistvärlden om man inte tar sig förbi denna yttre sköld av ignorans och cementerade villfarelser. Så nu är min "hemlighet avslöjad".

padragan
2013-02-10, 20:18
#176

#174

Jag vet inte riktigt om slutsatsen

"Generella slutsatser är svårt att dra ur detta material. För att få en bättre grund för det krävs en mer omfattande studie. Det verkar dock inte finnas några påtagligt negativa effekter av healing."

på något sätt skulle antyda att det fungerar. Mig veterligt har det gjorts en hel del studier om healing och de enda där man kunnat påvisa effekt utöver placebo verkar ha varit slarvigt genomförda.

Men nu pratade jag om DIG. Eftersom du skriver att du haft mer än 100 nöjda patienter så innebär ju det att det måste fungera, eller hur? Om så är jag den förste att säga grattis, och samtidigt vill jag tipsa dig om att du har en miljon dollares att hämta in om du kan visa det under kontrollerade former. Helt ärligt så begriper jag inte varför alla med paranormala krafter är så sjukt ointresserade av att testa sig. Hade jag märkt att jag hade någon särskild förmåga så hade jag ju VERKLIGEN velat testa det hela på riktigt. Först själv, sen kanske med hjälp av någon kompis, men om det fortfarande verkade funka så hade jag ju velat testa det med någon neutral testledare och ett dubbelblint testprotokoll. Varför skulle jag INTE vilja göra det?.

Och varför skulle du inte vilja göra det? Det vanligaste motargumentet från "de med förmågor" brukar vara att de inte bryr sig om pengarna, men i ditt fall står det ju helt klart att de skulle komma till användning, eller hur? Och behöver du inte alltihopa så går det utmärkt att skänka bort dem till valfri välgörenhet.

Man kan givetvis dra sina egna slutsatser om varför folk är så ovilliga att låta testa sig, Terry Evans verkar ju livrädd för alla former av kontrollerade tester exempelvis. Då är det lättare att skriva hotbrev till Gesus.

ru4real
2013-02-10, 20:44
#177

Det hela är ju enkelt, de som hävdar att de har "krafter" tror säkerligen själva på det. Men eftersom ingen testar sig eller har bevisat att det inte funkar i den riktiga världen kan de hålla på att lura sig själva och de som nu väljer att tro på tramset.

Om nu ingen hittils har lyckats bevisa ngn av de "krafter" de säger sig ha, så torde det vara så att det inte finns annat än i personens önsketänkande.

Men alla skeptiker skulle ju definitivt bli imponerade om det fungerade. Om man hävdar att man kan ngt, måste man för eller senare upp till bevis, annars är ju ens trovärdighet inte speciellt mycket att ha. Att säga att man inte vill slå mynt av det är mest skitsnack för att då måste man ju faktiskt leverera.

J-Artur-K
2013-02-10, 21:03
#178

# 176

Det är ju inte pengar jag är ute efter och om jag skulle göra det och få dom pengarna skulle jag nog bli känd i mina trakter. Flera av mina vänner vet inte ens om detta om mig på grund av att jag vet att dom inte tror på sådant och man vill öppna ett ämne som kan leda till att en bra relation skadas i olika åsikter. Men mina närmsta vänner är faktiskt öppen i denna fråga på grund av att jag inte vill dölja något för dom om mitt privat liv. Och dom har faktiskt rätt ut sagt till mig på grund av allt jag sagt om det jag varit med om att dom inte kan förneka att det faktiskt kan vara möjligt och om det jag säger stämmer måste det kunna fungera. På grund av att vi känt varandra sedan vi var 6 år gamla och att dom litar på mig. så har dom öppnat upp sig att det kan vara möjligt men är inte att jag slängt fram bevis är bara att vi små pratat om detta som vänner gör emellan. Det är inte pengar och berömmelse jag vill åt är att kunna hjälpa folk. Men ändå kunna ha ett privat liv där jag kan umgås med mina olika vänner där vi respekterar varandra för dom vi är. Om jag från ingen stans skulle få massa pengar och folk vet vem jag är skulle mitt privat liv försvinna förmodligen. Är visa saker i livet som är mer värt än pengar. Och jag håller på att utveckla mig mera för att kunna hjälpa folk ännu bättre och jag vill göra det i en trygg miljö. Är därför jag vill att folk härifrån inte stör min utveckling genom att skriva som jag vill säga respektlösa inlägg i våra trådar som förstör min harmoni i mig själv som sabbar min utveckling men säkert sabbar andras utveckling också. Jag har bara fått bra respons av dom jag har hjälpt. (Men kan ju vara att någon kanske varit besviken och inte lämnat respons det vet jag inte om men om jag inte får respons bruka jag sända ett meddelande och fråga och då bruka jag få respons tillbaka)

Är på grund av detta jag var lite oartig i mina första inlägg här. För att i mina egna studier har jag även fått fram att healing hjälper i olika slags  sammanhang.Men jag respekterar er alla här vill punktera

Och om någon här vill ha healing för att själv prova att se om det kan funka är jag öppen av att erbjuda det om den personer följer det jag själv kräver för att jag ska göra det (Nu menar jag att personen ska ligga ner när jag ska göra det under tiden vi har och sådana saker)

Jag själv skulle aldrig vilja göra något för att försämra en människas liv och om någon människa skull tro det om mig så kan jag bara säga att det är tragiskt att den personen tror det

Ny dag nya möjligheter

JoHo
2013-02-10, 21:19
#179

Milly88 Vad kan du heala för sjukdomar? Allergi? Förkylning? Cancer? MEN du får GÄRNA berätta detta i en separat tråd. DENNA tråd handlar ENBART om Terry Evans hotbrev till Gesus.

[Gesus]
2013-02-10, 21:28
#180

#169 jaerven - det verkar som du totalt missat mitt inlägg #160 - för inte kan det vara så att du bara negligerar det..?

[Gesus]
2013-02-10, 21:29
#181

#170 - Sluta nu gnälla för att folk inte tror på "ert" hittepå.

Om du vill att någon ska ta det det minsta lilla seriöst - VISA BELÄGG FÖR DINA PÅSTÅENDEN!

Verkar vara en mycket vanlig åkomma redan bland yngre woo-woos, att se spöken, men INTE se frågor till dom..!

[Gesus]
2013-02-10, 21:30
#182

Milky88 - Om jag påstår att jag kan säga vad som kommer att ske i framtiden, tror du på mig då. Och skulle du bli impad om jag visade dig att jag kan?

padragan
2013-02-10, 21:31
#183

#178

Du skulle alltså kunna få loss EN MILJON DOLLAR att skänka till vilket välgörande ändamål som helst, men väljer att låta bli?

Du skulle REVOLUTIONERA vår bild av hur världen fungerar, men väljer att låta bli?

Jag är ledsen, men det känns faktiskt som krystade bortförklaringar. Men visst, om jag ändå väljer att tro att du vill förbli anonym, har du någon rationell förklaring varför INGEN ANNAN som säger sig ha dessa förmågor kunnat visa upp dem under kontrollerade former? För mig som skeptiker så låter det ju som om den troligaste förklaringen är att det inte fungerar.

Det dy berättar om dina vänner är anekdoter, förstår du varför sådana inte har något bevisvärde alls? Förstår du vilka fallgropar som finns när man inte gör dubbelblinda tester med objektiv testledare?

Ledsen för detta stickspår, men det känns ju ändå relaterat till Gesus arbete, visst är det konstigt att alla paranormalister verkar vara allergiska mot att testa sig?

J-Artur-K
2013-02-10, 21:40
#184

Sedan har jag aldrig sagt att jag försvarat Terry evans uppträdande. men på sätt o viss gör jag väll det Jag kan säga att jag tror att han är ett bra medium men kan ju inte intyga det själv men det är vad jag själv tror om han. Om hans hans uppträdande det kanske inte har varit rätt heller. Men han gav ju faktiskt chansen till Gesus men han hade krav som jag inte tycker är konstigt att man kan ha.

Om du är ett känt medium och en okänd människa vill träffa dig för en intervju då tycker jag inte det är konstigt om mediumet vill veta vem han är faktiskt. Om han hela tiden skulle ta in okända mäniskor för en intervju skulle han ju inte ha något privat liv kanske? Skulle ni sjäkva låta en okänd människa få komma till dig med öppen famn ?

Gesus matta ju på hela tiden i chatet eller vad man ska kalla det för. Det enda terry krävde var att veta vem han var innan då var han välkomen att träffa han

Terry kan ju ha tänkt på sin egen säkerhet vem vet om Gesus ville något ont?  Ord är ju bara ord menar inte att Gesus ville  komma ditt med onda avsikter men om Terry inte kan få veta vem det är och Gesus var på han ganska mycket och haft den attityden så måste man kanske tänka på att vara försiktig för det finns ju faktiskt psykopater som kan göra vad som helst?  (Ber om ursäkt Gesus att jag tar upp det inget illa menat) Men menar inte att gesus är det bara att man måste ju tänka i den stora bilden att det egentligen inte betyder att han hota han eller att han är en bluff. Om han verkligen kan det han gör så är det ju inte konstigt att han skrev det han gjorde. 

Det är ju olika saker man få tänka på , sedan om det terry sade var sant så är det ju inte hot heller , vi mäniskor tänker ju på olika sätt. Jag själv tänker ju att det är konstigt att Gesus orka lägga ner så mycket tid på bloggen och liknande men jag respekterar det ändå. Men jag själv tycker det är lite konstigt. Men om Terry evans skulle ha rätt skulle det förklara en hel del med. Men är inte att jag påstår att han måste ha det. Men man kan inte säga att det var direkta hot i min åsikt alla människor tolkar saker olika

Ny dag nya möjligheter

[Starman]
2013-02-10, 21:40
#185

#183

Hej och välkommen!

Det är synnerligen anmärkningsvärt att så många paranormalister ofta har bortförklaringar till varför det inte skulle gå att testa deras påstådda förmågor.
Det är anmärkningsvärt att så många av de som har sagt att de ska ställa upp på några enkla test aldrig faktiskt låter sig testas. Ett extremt exempel på detta skulle ju vara Sylvia Browne, som har lyckats smita undan i cirka trettio år trots att hon lovat Randi att ställa upp på ett test.

[Gesus]
2013-02-10, 21:40
#186

Och sist idag, på tal om att det INTE raderas på ÖN

Fick detta från en av mina "anhängare" - fyra inlägg som togs bort och sen en avstängning på det, på ÖN.  Jag kan inte se att h*n bröt mot några regler med dom inläggen, eller..?

(med reservation för att h*n inte är "ärlig" här, men det tror jag inte)

1. Jane är Terry Evans medium eller psychic?
….
2. ett medium har kontakt med andar en psychic har det inte va?

Terry Evans pratar  med andar vad jag kan se och höra eller har jag fel?
….
3. jag läste precis om ett mail som Terry Evans skickat till en skeptiker är det verkligen Terry som skickat det?
….
4. Jane arbetar inte du ihop med Colin Fry han blev avslöjad med att fuska också va?
….

Hej! Du har tilldelats skrivförbud på Övernaturligt iFokus

Det ska varit i tråden om Terry Evans här - http://overnaturligt.ifokus.se/discussions/50fd92f3d3b4fd0ead003862-terry-evans-fran-det-okanda?discussions-1

Hur f-n kan dom påstå att dom INTE raderar allt direkt som tydligen bara behöver vara lite lite besvärligt för dom och deras hittepå!

[Starman]
2013-02-10, 21:43
#187

#184

Alltså, nej, herregud. Alla fattar ju att enda anledningen att Terry ville veta Gesus identitet innan intervjun är så att Terry skulle kunna göra lite detektivarbete på internet innan mötet, för att sedan använda informationen för att försöka imponera på Gesus. Så kallad hot reading. Han har gjort det vid flera tillfällen tidigare!

[Starman]
2013-02-10, 21:49
#188

#186

De sopar sin skit under mattan, så att säga. Precis som sektledare undanhåller de sina underställda all form av kritisk granskning av deras verksamhet.

[Gesus]
2013-02-10, 21:53
#189

Ahhh, det blev inte det sista idag…

#184 Men för helvete! Läser du/ni inte vad jag skriver

JAG HAR ALDRIG NEKAT TILL ATT SÄGA VEM JAG ÄR!

Jag nekade aldrig Terry att visa vem jag är, jag gick med på ALLA hans krav.

Men, så fort han/dom begrep att inte ens dom kunde trixa till det och använda min identitet mot mig, trots att Terry fick reda på den. DÅ var det inte längre intressant med en intervju för deras del! TROTS att det ju tom skulle vara fördelaktigt för honom enligt Terry själv.

LÄS vad det står!

Och med ditt resonemang så, om jag var en psykopat och ville skada Terry så hade det varit OK om jag bara sagt att jag kunde visa ID..?

Jag får nog ta tillbaka vad jag sa om dig innan, att du verkade vara en naiv ung kille bara. Jag lutar nog mer nu åt att du bara är korkad helt enkelt, sorry…

VISA NU BELÄGG FÖR DINA PÅSTÅENDEN!

Skäms du inte när du bara fortsätter härinne utan att göra det..?

J-Artur-K
2013-02-10, 21:56
#190

#183 eller så kan man tolka det som du lever ett tragiskt liv och kan bli köpt för pengar? Medans jag är nöjd som det är och inte vill ha någon berömmelse på grund av att värderar mitt privatliv mera jag är inte ens anonym jag vill bara inte ha berömmelse? ni kan bara kolla på min hemsida se mitt namn jag har skrivit vart jag kommer ifrån så du pekar lite konstigt den enda som är riktigt anonym här är ju Gesus?.

Jag har även erbjudit att ge healing till någon av er för att ni ska få testa själva och ni säger att ni vill ha bevis, Geus tackar nej till en intervju för han vågar inte säga vem han är , ni bara ignorrerar när jag erbjudit healing, ni lever ju i rädsla verkar det som snarare. ?

Är detta jag menar med att flera av er har tunelseende har redan bestämt sin osåkt som inte kan ändras ni lever i förnekelse av vad som kan vara möjligt så kallat tunelseende

Men vi vet ju vart vi har varandra så jag ska inte störa er detta är mitt sista ord adjö

Mvh / Joakim

Ny dag nya möjligheter

JoHo
2013-02-10, 22:02
#191

OK Milky88 ge healing till mig då. MEN, m du bara är här för att lägga en rökridå över Terry Evans med ditt healing så är du fel ute. Skriv om helaingtramset i en egen tråd. Försök inte täcka över Evans hotbrev med trams som inte hör tråden till. HAR DÄRFÖR STARTAT EN NY TRÅD BARA OM DETTA OCH DEN FINNS HÄR http://skepticism.ifokus.se/discussions/51180b73d3b4fd38ea00691b-milky88-ska-bevisa-healing

[Starman]
2013-02-10, 22:05
#192

#190

Jesus Christ On A Stick! Kan "ni paranormalister" sluta göra sådär?
Sluta komma hit för att babbla massa ovidkommande strunt för att flytta fokus och sen bara "Tja då!". Det är jätteirriterande! Kom inte tillbaka om du tänker fortsätta så. Tack!

JoHo
2013-02-10, 22:11
#193

#192 Det är ju deras smutsiga taktik. In och skrik allt du kan, vifta med armaran, kasta skit över varenda skeptiker, svara inte på frågor, kom inte med belägg för det de påstår och sedan fort som fasen smita ut med svansen mellan benen. Det är fegt men det är bara att förvänta av människor som har ett intresse av att skydda bedrägeri, hålla på med bedrägeri, charlatanverksamhet, kvacksalveri där de känner sig hotade. Enda gången den här typen av människor kan "diskutera" är när de har kontrollen och kan censurera och stänga av på sina egna forum. Detta är genomgående hos små, som Magi-cat, mia-58, Fjäril och upp till sådana som Börje Peratt, Henrik Bugge och Torbjörn Sassersson m fl. Påfåglar är vad de är och de är dullt medvetna om att det de håller på med är bedrägeri som skulle avslöjas vid minsta test…som alltid.

[Starman]
2013-02-10, 22:12
#194

#192

Eller ja, jag har ingen rätt att säga åt dig att inte komma hit eftersom det här inte är mitt forum. Men du kan väl försöka ha det i åtanke i alla fall. Det börjar bli väldigt tjatigt, det är ett mönster som går igen i många av "er".

[Starman]
2013-02-10, 22:31
#195

#193

Jag är ofta benägen att tro att det finns en större organisation bakom hela den här branschen, eftersom specifika beteenden så ofta går igen i så väldigt många av dess företrädare.

Men sen så tänker jag, att det kanske är mer som Simon Says. Att alla som beter sig såhär bara tagit efter, förmodligen på väg alldeles för djupt in i sylten för att kunna se varför beteendet är irriterande och omoget.

JoHo
2013-02-10, 22:40
#196

#195 Både och. Mycket av den vinklade och lögnaktiga kritiken mot skeptiker har ju vuxit fram på kafferep/seanser/kurser påfåglarna har. Man måste ha i åtanke att de med sina kurser och trams träffas oftare. Givetvis säger bedragarna saker till sina offer hur "hemska" skeptikerna är då de vet att de är bedräglig verksamhet de håller på med. Om man då kan mobilisera en massa fotsoldat som "tar fajten" genom att bara veva med armarna mot skeptiker så lägger de ut en rökridå för de verkliga bedragarna. Man ser ju t ex inte de "större" påstådda mediumen på dessa forum utan det är ju bara fågelskiten som är här MEN de större håller koll och går att nå när man tagit sig förbi påfågelskiten. Att de inte vill testa sig är ju givet. De vet att ingen klarar en verklig test där de inte kafuska. MEN vi ska ha i åtanke att bland dessa paranormalist finns en hel del hyvens folk. De flesta av dem är helt övertygade att de har paranormala krafter (självbedrägeri). Men de avarter man ser här är till 99% ointressanta påfåglar som inte har något att komma med och bara viftar med armarna och sedafegt springer undan.

[Borttaget]
[Borttaget] 
2013-02-10, 23:59
#197

Inlägget är borttaget

jaerven
2013-02-11, 00:39
#198

#180-160

Jag såg ditt inlägg, men visste inte riktigt hur jag skulle svara, men ok.

Nej, jag brukar inte följa Evans avsnitt helt enkelt därför att jag tycker han är lite tråkig. Sasersson har jag inte haft någon kontakt med sedan han började bli knepig på Soul Travel-tiden. Peratt har jag aldrig intresserat mig för.

Du säger att Evans inte vet vem du är. Vad har han då för möjligheter att bevaka och iaktta dig annat än genom det du skriver på internet under nicket Gesus?

Risken att just du skulle tro på Evans förmågor ser jag som försvinnande liten, men i #151 skrev jag att ett sådant mail inte var försvarbart att skicka till någon.

jaerven
2013-02-11, 01:05
#199

#172

Nej, jag vet ine exakt vad placebo är. Jag har frågat många inne på VoF, och läst alla länkar de har rekommenderat och fått uppfattningen att fenomenet placebo inte är helt kartlagt. Men om du har mer kunskaper om placebo så kan du väl delge dom på lämplig plats.

Nej. Jag tror inte att healing är enbart placebo, däremot tror jag det är möjligt att healing triggar samma processer som placebo gör.

Vem menar du ger healing som enda behandling mot alvarliga sjukdommar? Åtminstonde jag förespråkar healing som komplement till vanlig vård, eller när vården givit upp.

Mitt hetsiga svar beror på att jag flera gånger på VoF föreslagit att någon kompetent skulle forska på placebo och försöka använda effekten i vården, och då kommer du och säger att det är vidrigt att någon blir botad av placebo.

[Starman]
2013-02-11, 01:18
#200

#199

Kan du plocka ut ett citat från John där han ens påstår att människor blir botade av placebo?
Det är bara DU som har gjort det påståendet här. Och det är DU som har hittat på att John tycker det är vidrigt att människor blir botade av placebo.

Lågt.

jaerven
2013-02-11, 01:39
#201

#200

I#168 skrev Huodi: Att påstå att man kan läka och bota med placebo är ett vidrigt sätt att lura sina medmänniskor med.

Och i #172 skriver han: Placeboeffekten fungerar MEN det är inget man kan garantera.

[Gesus]
2013-02-11, 08:59
#202

jaerven

Det är kanske läge för dig att börja läsa på något som du snackar om här, INNAN du tar felaktiga förutfattade uppfattningar (.) om det och uttalar dig, det underlättar att VETA vad man snackar om och så slipper folk förklara för dig hur det är hela tiden…

Tex om, Terry Evans, Sassersson, Peratt och placebo!

Svara sen gärna på hur du skiljer på vilka hot som är hotfulla för olika personer?

Och enligt dig är det alltså INTE så farligt att påstå att man kan se in i framtiden och sen säga att någon ska råka ut för allt det Terry Evans skriver till mig, fantastiskt. Särskilt med tanke på att så fort man bara nämner att man inte tror på dessa bedrägare så är DET mobbing förföljelse kränkningar med mera trams.

"Ni" är helt otroliga…

[Gesus]
2013-02-11, 09:05
#203

milky88

Komma hit och gråta för att "vi" inte tror på ditt hittepå, inte kunna visa det minsta lilla belägg för dina påståenden och i värsta Sasserssonstil hitta på rena lögner

Sen såklart det vanliga fega "nu ska jag inte skriva mer här - för ni är dumma"

Falskt och ohederligt ljuga om mig kan du, men du vågar inte bemöta vad det handlar om…

JoHo
2013-02-11, 09:28
#204

#199

Men Jarven, har du inte ens läst Wiki-artikeln om placebo så du förstår? http://sv.wikipedia.org/wiki/Placeboeffekt

Healing är alltså VERKNINGSLÖST. Det ENDA det kan hjälpa till med är om folk TROR att det fungerar.

Hoemopati är också verkningslöst men folk TROR att det fungerar och då kan bara tron på det göra att folk fokuserar på att de blir frisk.

Ett omvänt exempel är när man är förkyld; om du MÅSTE genomföra ett jobb och man ställer in sig på att man inte är förkyld och struntar i det så klarar man t ex att jobba en dag i stället för att ligga hemma.

När jag var liten stukade jag ena foten hela tiden. Kunde inte gå på foten. Tre gånger åker vi till lasarettet för att röntga foten. Jag var så liten att jag trodde att röntgen var "medicinen" så direkt efter röntgen var tagen så kunde jag stödja på foten.

Placebo används med RIKTIGA läkemedel för att kunna kontrollera medikaments funktioner. Om två grupper får en tablett varav ena gruppen får sockerpiller och den andra det verksamma medikamentet så kan man i slutet se om den gruppen som fått den riktiga medicinen fått bätre resultat än placebogruppen. Är det lika fungerar inte läkemedlet.

Placeboeffekten i dessa fall är så starka att man måste göra det dubbelblint; alltså att både de som ger tabletterna och patienterna inte vet vad som är medicin eller sockerpiller.

Healing jobbar knappt med den effekten. Healing är ett jävla påhitt som lurar folk att in i ett orsak/verkan-samband.

Ett exempel på orsak/verkan: Om du träffar någon som är förkyld och säger att "ta en citron och rulla den på näsan så kommer din förkylning att gå över på en vecka". Då förkylning går över på en vecka (oftast) tar du och citronen uppmärksamheten och personen TROR att denne blivit kurerad med hjälp av att rulla en citron på näsan.

Healing är ju så vidrigt som du också skriver:

> Åtminstonde jag förespråkar healing som komplement till vanlig vård, eller när vården givit upp.

I det första fallet får alltså VERKNINGSLÖS healing cred för vad skolmedicinerna och vården hjälpt till med. I det andra så utnyttjar man sjuka människor där vården inte klarar av det hela längre. I stället för att fortsätta försöka ge RIKTIG medicin vaggas folk in i en "sista chansenbehandling" med hjälp av jävla hittepå som är verkningslöst.

Det finns en ORSAK till att alternativbehandlingar INTE får ges till cancerpatienter t ex. Men sedan sitter en del av er och kör healing för att tjäna pengar på stackrs människor, eller som milky88, för att få sitt eget ego tillfredsställt.

NU tycker jag att det är slut att Jaerven och andra påfåglar kapar denna tråd för att skydda Terry Evans. Jag har lagt upp en tråd där jag även lägger in detta så kan ni bevisa erat hittepåhelaing i följande tråd:

http://skepticism.ifokus.se/discussions/51180b73d3b4fd38ea00691b-milky88-ska-bevisa-healing

Jo, till sist: Om nu healing handlar om "energier" och alla vet att vi alla kommer från stjärnstoft så kan man ju undra varför inte man kör med alternativtrams på bilar?

JoHo
2013-02-11, 09:41
#205

Dubbelpost

[Gesus]
2013-02-11, 10:17
#206
Ming
2013-02-11, 10:34
#207

#O Kan du visa belägg på att det verkligen är Terry som skrivit detta?

Skulle inte hålla som indicium i en domstol…men…. man tror det man vill tro.

JH du är ju stensäker med tanke på rubriken i denna tråd….

[Starman]
2013-02-11, 10:36
#208

#201

Inget av de två citaten du använde stödjer ditt påhitt om att John's uppfattning är att placebo kan bota sjukdomar och att detta skulle vara vidrigt.

Om du läser igen så kanske du ser att John faktiskt menar att placebo inte har förmåga att bota någon sjukdom, och att det vidriga består i att påstå att placebo eller likvärdig behandling (homeopati t.ex.) skulle kunna bota sjukdomar.

Det är bra att ditt inlägg har fått Bra inlägg-tryck också, då det visar tydligt att många från "er" sida inte bemödar sig med att kolla upp fakta innan de "gillar" något.

jaerven
2013-02-11, 10:57
#209

#208

Om du läser #204 så får du se att John över natten, enligt din uppfattning, bytt åsikt om placebos förmåga att bota 

Citat från #204:Placeboeffekten i dessa fall är så starka att man måste göra det dubbelblint; alltså att både de som ger tabletterna och patienterna inte vet vad som är medicin eller sockerpiller.

[Gesus]
2013-02-11, 11:01
#210

#207 Vad är det som gör att du INTE ser att det är skickat från Terry Evans Creative experience epostadress OCH underskrivet av TERRY EVANS själv?

jaerven
2013-02-11, 11:24
#211

#204

Jo. Jsg har läst Wikipediaartikeln, och jag vet att placebo får kroppen att utsöndra dopaminer och andra ämnen. Det jag inte vet är vilka funktioner placebon påverkar för att få kroppen att göra dessa saker. Hur man kan utlösa denna kroppsegna metod till självläkning och hur man kan använda detta till ett biverkningsfritt läkande av människor.

Healing som komplement till sjukvården.

I England ger man healing i samband med eftervården av cancerbehandling. Detta har kortat tiden för eftervården och minskat besvären för patienterna.

När sjukvården givit upp.

många pat. får beskedet att sjukvården inte kan göra mer, och att de får lära sig leva med sin smärta. Här kan healing minska smärtan utan att pat. behöver drogas ner.

[Starman]
2013-02-11, 11:29
#212

#209

Säg inte åt mig hur jag uppfattar saker och ting. Den endes uppfattning du kan tala om med säkerhet är din egen. Och det är DIN uppfattning att John ändrat sig angående placebo.

Åter igen; John gör INTE påståendet att placebo skulle kunna bota någon sjukdom. Däremot påpekar han att placeboeffekten är stark. Den är så stark att den som upplever den UPPLEVER att den blivit botad - även fast denne inte har det.

Om du inte tar tag i saken nu och pluggar på lite vad placebo och placeboeffekten är och hur dessa används inom medicinsk forskning så kan du sluta svara. Det skapar irritation när du fortsätter som om du tror att du har rätt när du egentligen har fel.

[Starman]
2013-02-11, 11:33
#213

#211

Hur kan du få placeboeffekten till att vara en metod för påskyndad självläkning? Hur kunde du ens tolka wikiartikeln på det sättet?

Det är din egen tolkning och den stämmer inte överens med studier som genomförts kring ämnet placebo. Du har helt enkelt rakt igenom missat vad placebo är och vad det används till.

"I England ger man healing i samband med eftervården av cancerbehandling. Detta har kortat tiden för eftervården och minskat besvären för patienterna."

Ge gärna en källa till detta väldigt fantastiska påstående.

ru4real
2013-02-11, 11:43
#214

#211 En enklare och i mitt tycke rimligare förklaring till hur healing funkar inom eftervård är inte några fantastiska krafter, utan meditation/fokusering på att tänka bort smärtan. Idrottsmän gör så hela tiden.

JoHo
2013-02-11, 11:48
#215

#207

Klart det är Terry ELLER så har Terry gett OK att skicka det. Precis som Gesus skriver så kommer mailet från Terrys företag, är underskrivet av honom och INGEN, VARKEN TERY ELLER NÅGON FRÅN HANS FÖRETAG, HAR SAGT NÅGOT ANNAT (och givetvis läser Terry och hans svänggäng denna tråd).

Här är förresten en skärmdump Gesus sände mig som jag la upp på Humanistbloggen:

http://1.bp.blogspot.com/-xFQTuhOVSBM/URFmcdv6-_I/AAAAAAAADds/DQXUcPoqxbQ/s1600/terrysmail.png

Lägger bilden här också.

Men OERHÖRT intressant av dig Ming att du ifrågasätter och försvarar Evans…

[Gesus]
2013-02-11, 14:33
#216

Ja var det inte ett litet försök från Ming att ge John en känga..?

"man tror vad man vill tro"

Vissa är så snabba att hoppa på, särskilt när dom tror att dom kan klistra på sitt "troendebeteende" på andra

Men om Ming, som alla andra woo-woos hade lagt ner minimalt med energi på att kolla upp vad dom snackar om INNAN dom biter sig i rumpan. Så hade hon kanske orkat klikcka på länken i TS/#0 som detta handlar om och där sett mailet…

Men det har h*n kanske gjort, behöver nog inte hindra det inlägget från henne ändå. Vad vet jag..!

PS - Ming, läs gärna på länken jag la upp om Jennie/Fjäril här ovan.

Jag tror HON ångrar sig att hon tvunget skulle försöka göra sig lustig på någon annans bekostnad ;-]

JoHo
2013-02-11, 14:55
#217

#209

Jaerven; nu försöker du dig på oärlighet också. Jag har alltid haft samma åsikt gällande placebo.

Är det så att du nu vill erkänna att healing är bara placebo?

#216

Klart det var en känga åt mig.

Klart att hon INTE ångrar sig. Det är ju "ljus och kärlek".

jaerven
2013-02-11, 15:19
#218

#217

Jag ger upp den här tråden nu. Den löjliga diskussionen mellan mig och Starman är vem som uppfattat din åsikt om placebo korrekt. Som jag nu blivit tillsagd att inte yttra mig vidare i tråden innan jag skaffat mig ordentlig information om placebo och medecinsk forskning om detta, så Tackar jag för mig.

P.s. Nej. Jag anser att healing är mer än bara placebo. D.s.

JoHo
2013-02-11, 15:24
#219

#218

Bra att du lämnar tråden. Har ju STARTAT EN NY TRÅD om detta med healing men det kan du visst inte respektera. DENNA tråd handlar om Terry Evans.

Men glid ivägdu och gör som alla andra woos gör när de börjar få problem med beläggen…

[Starman]
2013-02-11, 15:25
#220

#218

Den enda som gör situationen löjlig är ju du själv, i det att du genomgående häver ur dig felaktigheter men vägrar erkänna detta när det påpekas för dig att du har fel.

Hur kan du ha en åsikt om vad som är placebo när du uppenbarligen inte har någon koll på vad placebo är? Helt otroligt!

Zidizen
2013-02-11, 15:30
#221

#82 JohnHoudi

Att du fortfarande orkar hålla på….

"Du för en oärlig och ful debatt. Glad för din skull att du smiter iväg med svansen mellan benen när dina "belägg" visar hur oärligt du för diskussioner. Du är pinsam och gör bort dig och för DET tycker jag lite synd om dig."

Önsketänkande. Jag skrev att jag skulle ta en paus från dig, och så gjorde jag. Till skillnad från dina pauser som bara varar några minuter. Eller gillar du fortfarande att argumentera även under dina pauser? :)

"Personliga påhopp var det slut med, Zidizen, om du läser olakas post ovan."

Ännu ett tecken på hur instängd din syn är som bara ser numrena på blogginläggen och inte tiden de lades in.
Det som modererades bort var heller inget personligt påhopp. Ingen aning hur Per fick för sig det men låter dina personliga påhopp vara kvar. Dock är jag inte förvånad.

"Med ditt "belägg" gör du bara bort dig och visar bara på din oärlighet när du försöker förvränga mitt min text "Om han skulle erkänna…" - som är ett påstående och ett scenario - som inte är i närheten av ditt  "Det var tydligen JohnHoudi som nämnde att Terry skulle erkänna" som du ville skulle tolkas som något helt annat. Fult och oärligt att ens försöka."

Ja, vem är det som försöker förvränga och göra bort sig hela tiden egentligen… När jag skrev att du nämnde det så menade jag att du nämnde att Terry skulle erkänna och inget annat. Det var inte ens till dig jag först skrev det till. Det spelar ingen roll om du hade OM framför eller om det skulle vara något annat ord. Att Terry Evans skulle erkänna var fortfarande något som du nämnde. Varför du anstränger dig till att tro jag ville tolka det som något helt annat är väldigt fascinerande hur din tankeverksamhet fungerar :)
Du har verkligen så svårt att förstå meningar?
Det kanske förklarar din attityd :)

"Och belägg för att skeptiker "trakasserat" Terry Evans kan du inte heller uppvisa, men käften går."

Jag har hela tiden ställt frågan till dig som var inne på Terrys facebooksida om vad hans sida exakt hette och om du var en av hans vänner. Något som du än idag inte har svarat på.

…istället svarade du så här #78…. Ett lååångt svar på en Ja eller Nej fråga med en bortförklaring….

"Det kommer jag inte ihåg att du gjort, förvisso var jag moderator hela dagen i går på en konferens i Umeå. Men jag ska visa dig hur enbkelt det är att svara på frågor så kanske du lär dig hur man gör:

Tror att det är få som är på den sidan som kan räkna sig som vänner till Terry Evans direkt. Vill du påstå att alla som är där och hejar på Terry är personliga vänner till Terry? Du är bar befängd och naiv och söker billiga poäng. Det var en ÖPPEN FB-sida och jag gick dit för att kunna nå Evans då han inte svarade på mail där jag bjöd in honom att han skulle få berätta sin sida av storyn i Skeptikerpodden.

Motfråga: Detta är ett skeptiskt forum. Är du skeptiker? ANser du att du har rätt att vara på ett skeptiskt, öppet forum? Ett forum som du förvisso måste trycka på "gå med" för att kunna skriva. Alltså LIIITE mer låst än vad Terry Evans Vänners FB-sida var på Facebook."

Det var tydligen inte så enkelt som du ville få det verka som, JohnHoudi?
Du tror det är få som räknar sig vara en av Terrys vänner på den sidan. Det var inget svar. Jag söker ett Ja eller Nej svar och inga bortförklaringar. Detta är viktigt innan jag går vidare.

Din motfråga: Måste jag vara en skeptiker på ett speciellt sätt kanske?

---vidare från #78---

"Då et du hur det känns att ställa frågor och nte få svar. Så som de frågor vi ställer till dig som du ignorerar."

Vad har jag ignorerat och inte svarat på?

"Bullshit. Jag har inte gjort något personangrepp på dig mer än kallat dig troll. Det är knappast att göra personangrepp. Inte heller att kalla dig arrogant. Du ÄR ett troll och du ÄR arrogant. Yagga ner lite, va? Detär inte synd om dig."

Åh jo, det har du allt. Fast jag kan ge dig ett enkelt bevis på att jag inte är ett troll, då när du skrev: -"Ingen tvekan att zidizen är ett troll. Ignorera zidizen. Troll ska inte matas."

Så vad gör du nu inte om matar mig som du kallar troll? Så antingen är jag inget troll eller så visar du ett tecken på att vara en hycklare.

"Hur jämför du då hot med avstängning på ÖN om man skriver kritiskt på ett annat forum om ÖN?"

Du skapar nya frågor som inte berör mig och det jag har diskuterat om tidigare här inne. Jag ställer också kritiska frågor till er, främst till Gesus här inne då men du var tvungen att lägga dig emellan och du kallar mig för troll bl.a. och försöker nedvärdera mig. Det ser jag som ett slags hot att försöka trycka ned mig för att inte fortsätta våga skriva här inne…. lite av en härskarteknik skulle jag vilja påstå.

"Nja, skulle du bemöta mig som jag bemöter dig hade du inga problem. Däremot att du bemöter andra med ett trollbeteende, är arrogant, listande, kör med härskarteknik och gör allt för att trasa sönder tråden för att skydda Terry Evans… DET är en annan sak."

Så jag ska bemöta dig med en likadan attityd och arrogant ton? Om inte, så måste jag ju hålla med dig och Gesus i allt vad ni skriver. För annars blir det just sådant negativt enligt dig när jag ifrågasätter, för det är vad jag gör - ifrågasätter, ställer frågor jag önskar svar på.  Därav mina frågor till Gesus - Frågor som du anser trasa sönder tråden för att skydda Terry, vara arrogant, oärlig, ful… plus allt annat som har fläkt ur dig… mycket märkligt

"Återigen; det ÄR inte synd om dig och med tanke på din arroganta attityd, ditt trollbeteende och vägran att komma med belägg skulle lätt ha genererat en avstängning för länge sedan på ÖN eller Spiritualism eller annan påfågelsajt."

Men nu är jag här och inte på någon annan sida.
Nu är du på med min arroganta attityd igen. Kan du visa var jag uppvisar en arrogant attityd som speciellt har startat en negativ stämning på diskussionen?

När ska JohnHoudi och Gesus sluta undvika svara på mina frågor tro?

JoHo
2013-02-11, 16:00
#222

#221

All right! Wall of text…

Zidizen är lite kränkt. Stackarn. Låt mig bara få svara på några av hans påståenden. Skippar de värsta påhoppen och halmgubbarna:

> Att du fortfarande orkar hålla på….

Du med, onekligen. Det är ganska roande att se sådana som dig tappa brallorna om och om igen.

> Eller gillar du fortfarande att argumentera även under dina pauser? :)

Har jag tid argumenterar jag när jag vill. Vad har du med det att göra (förutom att det kanske svider för dig).

> Ännu ett tecken på hur instängd din syn är som bara ser numrena på blogginläggen och inte tiden de lades in. 

Spelar ingen roll. Dina personliga påhopp på mig syns och är kvar vad jag vet.

> Det som modererades bort var heller inget personligt påhopp. 

"Heller inte"? Lever du på en annan planet? De andra påhoppen då?

> Ingen aning hur Per fick för sig det men låter dina personliga påhopp vara kvar. Dock är jag inte förvånad.

Kanske för att det inte klassas som personliga påhopp. Se verkligheten någon gång.

> Ja, vem är det som försöker förvränga och göra bort sig hela tiden egentligen… 

Vet inte vem det är men han går under namnet Zidizen. Missade du det? Nu vet du.

> Jag har hela tiden ställt frågan till dig som var inne på Terrys facebooksida om vad hans sida exakt hette och om du var en av hans vänner. Något som du än idag inte har svarat på.

**…istället svarade du så här #78…. Ett lååångt svar på en Ja eller Nej fråga med en bortförklaring….
**

Läs #78 ordentligt. Det ÄR ett klart och tydligt svar.

Kan du verkligen påstå att alla de som är med på Terry Evans vänner är nära vänner till honom? Belägg för det tack.

> Det var tydligen inte så enkelt som du ville få det verka som, JohnHoudi?

Det var busenkelt. Ett rakt och klart svar. 

> Du tror det är få som räknar sig vara en av Terrys vänner på den sidan. 

Ganska säker på att de flesta där inte ens träffat Terry och får knappast julkort från honom (om det inte är reklam för att köpa en dyr kurs).

> Det var inget svar. Jag söker ett Ja eller Nej svar och inga bortförklaringar. Detta är viktigt innan jag går vidare.

Du har fått svar. Du kan be någon läsa det för dig mon du inte riktigt förstod.

> Vad har jag ignorerat och inte svarat på?

De frågor som är ställda. Leta och du ska finna.

> Åh jo, det har du allt. Fast jag kan ge dig ett enkelt bevis på att jag inte är ett troll, då när du skrev: -"Ingen tvekan att zidizen är ett troll. Ignorera zidizen. Troll ska inte matas."

Detta är ÅTERIGEN ett konstaterande. Kolla bara på denna wall of text du kommer med. Du kör med trollbeteende rakt av för det mesta.

> Så vad gör du nu inte om matar mig som du kallar troll? Så antingen är jag inget troll eller så visar du ett tecken på att vara en hycklare.

Troll är du och jag matar dig. Det är roande och se dig så frustrerad som du blir. Ta emot. Gapa och svälj.

> Du skapar nya frågor som inte berör mig och det jag har diskuterat om tidigare här inne. 

Nej, det har visst med Terry Evans att göra då detta sker just i en tråd om..Terry Evans.

> Jag ställer också kritiska frågor till er, främst till Gesus här inne 

Inte direkt "kritiska". Subjektiva frågor.

> men du var tvungen att lägga dig emellan och du kallar mig för troll bl.a. och försöker nedvärdera mig. 

Eh, det gjorde jag för att du för ett trollbeteende i dina "diskussioner". Nedvärdera dig själv gör du så bra utan min hjälp. Carry on.

> Det ser jag som ett slags hot att försöka trycka ned mig för att inte fortsätta våga skriva här inne…. lite av en härskarteknik skulle jag vilja påstå.

Nej, inte alls. Ett konstaterande. Det fick dig att börja skriva vettigare poster som inte var lika trollbetonade.

> Därav mina frågor till Gesus - Frågor som du anser trasa sönder tråden för att skydda Terry, vara arrogant, oärlig, ful… plus allt annat som har fläkt ur dig… mycket märkligt

Det ÄR inte så märkligt om du behagade se dina poster objektivt. Att du har den debattstil du har ska väl knappast jag och Gesus straffas för. Prata med din mamma i stället.

> Men nu är jag här och inte på någon annan sida.

Varför går du inte till Terry Evans Vänner på FB? Ni verkar ju vara nära vänner och bundisar. Eller hur?

Varför tar du annars Terry i sådant stort försvar? Tror snarare att du har samma domän i mejladressen som Evans har som du fäktar med armarna…

> Nu är du på med min arroganta attityd igen. Kan du visa var jag uppvisar en arrogant attityd som speciellt har startat en negativ stämning på diskussionen?

Sök på Zidizen i denna tråd.

> När ska JohnHoudi och Gesus sluta undvika svara på mina frågor tro?

När du ställt nya frågor. De övriga påhoppsfrågorna du ställer är ju redan besvarade.

[Gesus]
2013-02-11, 16:51
#223

zitizen

Vi kan prova såhär, och ta det från start.

Börja med att visa belägg för ditt påstående i #7 vilket du skrev för sex dagar sen, men ännu inte kunnat göra. INNAN du börjar gapa efter svar på frågor som inte finns!

Gör det, och endast det, till att börja med så kan vi se sen om jag kan vara intresserad av att tjafsa med dig om du tvunget vill.

Jag repeterar, (trots att jag tvivlar starkt på att det går in)

Gör det, och endast det! 

Ref #48 + #51

Zidizen
2013-02-11, 17:25
#224

Gesus

Ref #48 som i sin tur refererar till #37 besvarade jag i #50

Där skriver du även att Terry sa nej till din intervju, inte ens det hittar jag någonstans i brevutväxlingen. Så visst har jag läst ditt #48 inlägg, flera gånger.

I ditt ref #51 så verkade du inte förstå när jag skrev om mina tänkta orsaker om varför Terry känner sig trakasserad samt vad jag skrev om mitt exempel med trakassering där jag försökte förklara i #50, men som du bara viftade bort.

Du vill så gärna att jag ska svara på dina frågor, vilket jag tycker ha gjort och även försökt förklarat i det ni tydligen missuppfattar.
Men ändå vägrar du svara på mina frågor och jag har fortfarande inte sett dig kommentera mitt inlägg #47, samt besvarat mina frågor

blombuketten
2013-02-11, 17:32
#225

#207. "#O Kan du visa belägg på att det verkligen är Terry som skrivit detta?"

Men Ming, det ser du väl på mailadressen, samt det faktum att det är Terry som liksom skrivit under? Det behöver ju för den skull inte nödvändigtvis vara han för det, utan någon annan fast med Terrrys goda vilja.  

"Skulle inte hålla som indicium i en domstol…men…. man tror det man vill tro."

Tja, säg inte det. Om det nu skulle vara någon annan än Terry som skrivit, i Terrys namn och Terry skulle blåneka till att han själv har fört den här mailkommunikationen med Gesus och/eller varit medveten om att någon använt hans mailadress och hans namn för att vara hotfull….Vad kan det kallas tro?

blombuketten
2013-02-11, 17:42
#226

#224. Ser att du liksom undvikit att ta med ditt inlägg 7 som Gesus också refererar till. För att friska upp dig lite

Varför? Jag kan tänka mig ett par orsaker

"Terry är ofta trakasserad av "skeptiker" och vet således hur det kommer urarta sig."

Den meningen har du undvikit att belägga. Du påstår att han "ofta är trakasserad av "skeptiker"" och det är det Gesus bett dig belägga om och om igen (så även Houdi). Du hoppas tydligen att allt annat surr du skriver ska dölja det faktum att du hitills, och nu är vi på inlägg 226 med detta mitt inlägg, inte ens försökt belägga ditt påstående. 

Istället har du fört en lång typ av nonsensskrivande, bl a med mig, om att mobbing är samma sak som att ifrågasätta något som någon påstår.

JoHo
2013-02-11, 17:47
#227

#226 Bra Blombuketten. Detta visar ett beteende av Zidizen som inte annat kan klassas som trollbeteende. Trött man blir på dessa dingelidonger.

Zidizen
2013-02-11, 18:00
#228

#222 JohnHoudi

All right, Wall of chit chat

Ännu fler personpåhopp från dig. Olaka skrev ju att vi skulle lägga av med det, gäller även dig.

"Du med, onekligen. Det är ganska roande att se sådana som dig tappa brallorna om och om igen."

Varför skriver du så? Det närmaste du kan se någon tappa brallorna är i så fall genom spegelreflektionen

"Har jag tid argumenterar jag när jag vill. Vad har du med det att göra (förutom att det kanske svider för dig)."

Varför skriver du då att du ska ta en paus och varför ens ens nämna det i överhuvud taget när du inte ens ska göra det? Men det hindrar inte dig för att anklaga andra som återkom en kort tid efter som sade sig ta en paus. Eller så förväxlar jag dig med Piotrr. Era attityder är nästan slående i fas.  :)

"Nej, det har visst med Terry Evans att göra då detta sker just i en tråd om..Terry Evans."

Ok, men vad som sker på ÖN berör fortfarande inte mig som jag inte heller har diskuterat om. Jag diskuterar om mailkonversationen, helst, även när ni försöker få mig på andra spår.

"Inte direkt "kritiska". Subjektiva frågor."

Minst lika kritiska som "era kritiska frågor" vill jag gärna påstå.

"Eh, det gjorde jag för att du för ett trollbeteende i dina "diskussioner". Nedvärdera dig själv gör du så bra utan min hjälp. Carry on."

Hehe, ja, ett önsketänkande från dig  :) Känns mer som att du kallar andra för troll som ifrågasätter och inte medhåller era tyckanden.

"Nej, inte alls. Ett konstaterande. Det fick dig att börja skriva vettigare poster som inte var lika trollbetonade."

Tycker mig inte ha avvikit så mycket från mina tidigare inlägg, bortsett från era anklagelser som jag också bemöter och den sidospår som ni försöker placera mig på.

"Det ÄR inte så märkligt om du behagade se dina poster objektivt. Att du har den debattstil du har ska väl knappast jag och Gesus straffas för. Prata med din mamma i stället."

Nej, men på det sättet varför ni tolkar, vrider och vänder samt anklagar mig för en massa saker kan du gärna prata med din mamma för istället.  ;)

"Varför går du inte till Terry Evans Vänner på FB? Ni verkar ju vara nära vänner och bundisar. Eller hur?"

Nix, men frågan är varför någon som du var på Terry Evans vänner sida på FB. Än har du inte svarat om du anser dig vara hans vän, eller inte. Tydligen alldeles för svårt, utan att behöva skriva en wall of text och bortförklaringar.

"Varför tar du annars Terry i sådant stort försvar? Tror snarare att du har samma domän i mejladressen som Evans har som du fäktar med armarna…"

Att ifrågasätta Gesus mailkonversation och era tolkningar kring det är inte att försvara någon specifik person. Samma domänadress, fäktar med armarna? Igen hittar du på en massa med vilda gissningar. Fast underhållande är det :)

"Sök på Zidizen i denna tråd."

Men visa, så kan jag därefter visa ett par exempel på din arroganta attityd. 

"När du ställt nya frågor. De övriga påhoppsfrågorna du ställer är ju redan besvarade."

Påhoppsfrågor? Jag tycker inte alls de är besvarade ens, nästan likt som du tycker att dina/era är besvarade.

JoHo
2013-02-11, 18:06
#229

Zidizen du är bara tragisk. Bemödar mig inte med att besvara ditt tramsiga inlägg. Det har nämligen INGENTING med trådens ämne. Det och att det blir så jobbigt att sänka mig ner på din nivå där du bara vinner på erfarenhet. Du är ett troll. Ett otrevligt troll som diskuterar oärligt och vägrar svara på frågor utan du är bara här för att tjafsa och trasa sönder tråden så att Terry Evans skyddas.

Zidizen
2013-02-11, 18:14
#230

JohnHoudi

Jag fick faktiskt sänka mig en aning till din nivå med att bemöta alla dina påhopp, vilda gissningar, feltolkanden m.m. m.m. 

Hade du inte börjat avvika så stort från ämnet än det jag faktiskt diskuterade om så hade det mesta kunnat förhindrats. Men du ville inte det, och nu inser du att du har inget mer att komma med så nu vill du inte längre bemöta mina "tramsiga" inlägg, som under mina senaste inlägg faktiskt inte är tramsigare än dina egna.

Jag kom in med frågor och ifrågasatte era tolkningar. Det är inte något som ett otrevligt troll gör, men du kallar mig för det eftersom jag diskuterade med dig nästan på din låga nivå.

Ming
2013-02-11, 18:26
#231

Likt skvallerkärringar går drevet mot Terry och beviset att han hotar gesus är en skärmdump….Tror katten det ska ifrågasättas och om JH inte tål det så är det hans problem.Terry är inte samma person som Sassersson el Peratt.Jag tycker dessutom att brevet var oförskämt.

Var det inte så JH att ngn skrivit ett taskigt inlägg från din dator….du menade att det var ngn annan än du….så….varför kan inte detsamma vara fallet här?

[Gesus]
2013-02-11, 18:39
#232

#224

Tja, vilken högoddsare…

Exakt vilken del eller vilket är det du INTE förstår av nedan..?

Börja med att visa belägg för ditt påstående där i #7 vilket du skrev för sex dagar sen men ännu inte kunnat göra, INNAN du börjar gapa efter svar på frågor som inte finns eller annat!

Gör det, och endast det, så kan vi se sen om jag kan vara intresserad av att tjafsa med dig om du tvunget vill

Jag tar bort refsen här, så det inte ställer till det i ditt så öppna sinne..!

PS: LÄS nu vad det står i inlägget, särskilt:Gör det, och endast det!

JoHo
2013-02-11, 18:44
#233

#230 Ett troll beter sig som du gör och vägrar komma med belägg för påståenden de skriver. Sedan: att du också som annan påfågel i tråden gör och faller in i dagisretoriken är bara beklämmande. Du är så stött din stackare att jag lider med dig. Tagga ner och var inte så frustrerad. Diskutera nu Terry Evans mail till Gesus och inte att du är stött för att du få mothugg du inte klarar av att kommentera om. Bara dina woowookompisar som sitt i hörnet och suger på tummen med dig och gråter. Tillbaka till ämnet, tack. Även du. TROLL!

[granbacke]
2013-02-11, 18:45
#234

Förfärligt !

Trodde mig finna ett forum för mig som skeptisk men allt jag ser är enbart hån mot andra.

Jag delar naturligtvis inte troendes uppfattning om en annan existens men att med all kraft slå ner på andra människor är en tragisk syn att beskåda.

Nu önskar naturligvis ni att jag som skeptiker ska se dom hot ni säger att Evans gjort, allt jag kan se är en man som inte kan Svenska språket fullt ut och använder sig av andra ordval än dom ni förväntat er. Jag är dyslektiker och vet ord kan bli fel och förvirdas både i handikapp eller översättning av språk.

JohnHoudi är Ni den man som jag tror Ni är ? då borde Ni vara betydligt mer rädd om den publik Ni har än att nedlåta Er till dessa låga diskussioners nivå.

Jag tackar för mig och skäms för att vara en skeptiker för behandlar skeptiker andra människor så här illa är jag inte intresserad av att delta i någon som helst diskussion.

Det här var förfärligt att läsa jag blir bekymmrad ,var finns medmänsklighet och förstående för andra människors livsval även om dom inte stämmer överens med ens egna.

Att slå på, anklaga,hot hit och dit. Hur kan sajtanvariga låta detta få stå kvar ?

mvh Pontus/ som ber om ursäkt för att han inte kan skriva på ett sätt som är uppskattat här, jag är bara en enkel dyslektiker som kämpat för att få detta rätt.

Klass
2013-02-11, 18:51
#235

#231 Ming

Du har rätt i att det är omöjligt att med säkerhet bevisa att det verkligen var Terry som skrev denna psykoanalys av Gesus. Det är till och med troligt att det inte var Terry, eftersom han inte verkar kunna hantera svenska språket särskilt så bra. 

Den riktiga frågan är om han står bakom det som skrevs eller inte.
Om inte, så borde han vid det här laget ha tagit avstånd och dementerat, om han nu inte verkligen är helt ovetande om detta spektakel, förstås.

Jag menar att det är en såpass allvarlig sak att det vore väldigt konstigt om han inte är medveten om vad som hänt.

JoHo
2013-02-11, 18:51
#236

#231 Det är väl inget drev om det är Terry som goofat och skrivit ett hotbrev till Gesus? Gesus har all information och dessa mail går att spåra. Det kommer, vad jag förstår, från Evans företags domän. Varför är du så oerhört frustrerad och måste skydda Evans på detta odrägliga vis? Ja, förutom det uppenbara då, givetvis. Det kan mycket väl vara någon annan som skrivit. Förmodligen är det Sasser eller Peratt som skrivit för Evans kan ju knappt svenska. Men har du sett någon från Evans organisation eller Evans själv gå ut och dementera något? De är SÅ medvetna om att mailet ligger ute men de kan bara inte ifrågasätta mailet då de vet att IP-adresser och alla servervägar samt domän-ID etc finns i mailet. Så varför tror du inte att Evans dementerat det?

olaka
2013-02-11, 18:53
#237

[Sluta för h¤%&e upp att kalla varandra en massa saker, släpp tramsiga inlägg istället för att svara så blir det mera fruktbart. Jag vet att det kan vara frustrerande, men försök.]

Medarbetare på Skepticism.

Finns på Twitter som @Ola_i_Lyckan. Medlem i VoF, Vänsterpartiet samt GAST Spelförening.

JoHo
2013-02-11, 18:57
#238

#234 Tror knappast du är skeptiker, men det låter bättre att kunna häva ur dig skit och personpåhopp genom att låta så. Att skaffa ett alias bara för att skriva detta och sedan avsluta kontot är knappast seriöst på något sätt. Lite tragiskt och inte ens ett bra försök. Tänk att Terry Evans kan mobilisera så många fotsoldater för att skydda sin verksamhet. Fantastiskt.

Zidizen
2013-02-11, 19:06
#239

[granbacke]

Tack för ditt inlägg som beskriver din neutrala syn på vad som försigår här inne. Det behövs :)
Men du inte behöver inte skämmas att vara skeptiker, det är jag också. Men många medlemmar här inne visar mer av en extrem skepticism som går mest mot folk som tror på det paranormala.

#233 JohnHoudi

"Diskutera nu Terry Evans mail till Gesus och inte att du är stött för att du få mothugg du inte klarar av att kommentera om."

Det var det jag gjorde också, jag ville diskutera och ifrågasatte faktiskt er tolkning på mailkonversationen. Än idag har Gesus inte bemött mitt inlägg #47 som beskriver min bild av hela mailkonversationen och att Gesus faktiskt hade flera chanser till sin exklusiva intervju som han lyckades tjata bort sig med fortsatt provokation.

Jag bortser resten av ditt inlägg som bara är personpåhopp och vilda farelser. Jag har faktiskt kommenterat och bemött dina mothugg, det visade sig sedan att du bara ville fortsätta och gräva ner dig ännu djupare.

JoHo
2013-02-11, 19:11
#240

#237 Helt rätt. Försöker få in Zidizen till att diskutera Evans. Han vill bara trasa sönder tråden för att skydda Evans.

[Redigerat /Jonas]

Ming
2013-02-11, 19:12
#241

Kärnfrågan är om det är ok att skriva: "Terry Evans hotar Gesus" när det inte är belagt utom rimligt tvivel att Terry skrivit mejlet.

Det räcker med ja el nej.

Någon som vågar??

JoHo
2013-02-11, 19:16
#242

#241 Ja, det är ingen tvivel om att mailet kommer från Terry Evans företags domän. Terry Evans eller hans företag (inte ens Sasser som har access här) har dementerat det och vi vet alla att Evans och svänggänget vet om detta.

Ming
2013-02-11, 19:18
#243

så….att svara ja el nej kan du inte??

JoHo
2013-02-11, 19:21
#244

Ja

Klass
2013-02-11, 19:21
#245

#241 Ming

Med den information som för närvarande finns att tillgå så verkar det stämma att det är vad Terry gör.

Ming
2013-02-11, 19:25
#246

#245 Ja el nej?

jaerven
2013-02-11, 19:27
#247

#241

#151

[Starman]
2013-02-11, 19:32
#248

#241

Ser du inte att mailet kommer från Creative Experiences? Det är Terry's bolag. Kolla igen.

Det är självklart helt rätt titel på tråden.

Har du polisanmält det här, Gesus?

JoHo
2013-02-11, 19:34
#249

#248

Ska vi gissa att det är lite det som Evans vill. Att det ska polisanmälas. Evans är en slingrig kille ochg han vet att det kommer läggas ner och inget kommer ske polisiärt.

MEN med en polisanmälan kommer Evans att få tillgång till Gesus riktiga identitet och det är ju DEN identiteten som just nu verkar vara det viktigaste för trojkan Evans/Peratt/Sassersson

Zidizen
2013-02-11, 19:36
#250

Jag tycker den rätta ärliga titel vore snarare

"Terry Evans hotar Gesus efter provokation"

Sedan borde det nämnas redan i första inlägget att Gesus hade flera chanser att ta emot inbjudan till intervjun men valde istället att provocera fram till en vad som uppfattas som hot

JoHo
2013-02-11, 19:41
#251

#250

Så du tycker alltså att det är RÄTT av Terry Evans att hota någon om Terry blir provocerad?

Jag smäller av. Vilket härligt sätt att visa vad du går för, vilken människosyn du har och vad du är för människa. DET förklarar ju allt och i synnerhet varför du frustrerat frustar runt här för att skydda Evans till vilket pris som helst.

Pinsamt Zidizen. Pinsamt.

Ming
2013-02-11, 19:43
#252

#248 **Ser du inte att mailet kommer från Creative Experiences? Det är Terry's bolag. Kolla igen.
**

Har sett det.

Mitt svar på min fråga är: Nej

Zidizen
2013-02-11, 19:47
#253

#251 JohnHoudi

Pinsamt är snarare att jag faktiskt har svarat min inställning gentemot "Terry Evans" senaste svar i mailkonversationen. Och det är att inte hålla med det som skrivits.

Så du smäller av från något du bara inbillar dig självt.

Pinsamt JohnHoudi, mycket pinsamt

JoHo
2013-02-11, 19:52
#254

#253

Det går inte "inbilla sig" vad du skrev i #250

Läs för sjutton vad du skriver i #250. Det går inte att tolka på annat sätt än det jag skrev i #251 i synnerhet med tanke på dina fula slängar på Gesus (som har förklarat detta OM OCH OM IGEN).

Zidizen
2013-02-11, 19:56
#255

#254 JohnHoudi

Jag vet mycket väl vad jag själv skrev. Och Jo, det går att tolka på rätt sätt. Dina tolkningar däremot har du visat stora brister på redan  ;)

Era förklaringar har inte direkt svarat på mina frågor. Visa i så fall. Kanske har missat

Klass
2013-02-11, 20:00
#256

Du har rätt, Ming - det skulle nog inte hålla i en rättegång. Men med den information som finns är det nog OK att sätta en sådan rubrik.

JoHo
2013-02-11, 20:11
#257

#255

Och du har inte svarat på våra frågor och kommer väl aldrig göra det. 

Men du är så frustrerad att det är löjligt. Tagga ner. Du kommer inget längre på att försöka käfta mot mig. Det enda du vinner är fler "Bra inlägg-klick" från dina woo-vänner och inget mer.

Nu slutar jag att diskutera med dig då det är omöjligt. Ska vi gissa att du har lite personangrepp på lager? Det brukar de som snart ska sova med gråten i halsen ha…

JoHo
2013-02-11, 20:14
#258

#256

> Du har rätt, Ming - det skulle nog inte hålla i en rättegång.

Ming har helt rätt där. Det skulle inte ens gå till rättegång. Det skulle läggas ner direkt anmälan är inne. Detta vet Evans så väl om. Men, som jag skriver ovan, Evans skulle älska att få en polisanmälan för då blir Gesus identitet serverat på ett fat och det är ju bara den identiteten Evans vill ha av Gesus. Inget annat.

Zidizen
2013-02-11, 20:20
#259

#257 JohnHoudi

Jag käftar inte mot dig, däremot besvarar jag dina argument som ofta visar sig vara felaktiga.

Du har påpekat många gånger att du ska sluta diskutera med mig, (om man kan kalla det för diskutera), Men än dock fortsätter du. Först skrev du att man inte ska mata trollen. Efter jag påpekade det skrev du att du tycker det är roande att se mig frusterad och bara ta emot, gapa och svälj. Nu skriver du att du slutar att diskutera vidare med mig.

Mycket upp och ned där…

Så vi kan lika gärna fortsätta.
Jag tycker vi ska gå i den ordningen som frågorna ställdes och besvara dem därefter. Är det någon fråga jag har missat före mina frågor som jag inte har besvarat?

JoHo
2013-02-11, 20:28
#260

#259

> Jag käftar inte mot dig, 

Nej, du försöker bara.

> däremot besvarar jag dina argument, som ofta visar sig vara felaktiga.

Ja, det är ju de beläggen vi alla eftersöker men som du aldrig får ur dig.

> Du har påpekat många gånger att du ska sluta diskutera med mig, (om man kan kalla det för diskutera), Men än dock fortsätter du. 

Ja, det är lite roligt att se hur du frustar och pustar och får panik ;-)

Jag VET att du önskar att jag slutade ifrågasätta dig så att du skulle få fältet fritt, men tyvärr. Man har rätt att ändra sig.

> Först skrev du att man inte ska mata trollen. 

Nej, det ska man inte. Kolla allt dravel du skriver. Så blir det när man matar trollen.

Efter jag påpekade det skrev du att du tycker det är roande att se mig frusterad och bara ta emot, gapa och svälj. Nu skriver du att du slutar att diskutera vidare med mig. 

Ja, det roar mig inte längre. Men jag tyckte det kan vara kul att argumentera mot troll då de blir så hysteriska.

> Så vi kan lika gärna fortsätta.

Nej, tack. Det roar mig inte längre och det tar faktiskt för mycket tid från vettiga saker. Men det är kul att kunna visa upp hur frustrerad du blir och hur woos och troll argumenterar för de som inte visste.

Jag tycker vi ska gå i den ordningen som frågorna ställdes och besvara dem därefter. Är det någon fråga jag har missat före mina frågor som jag inte har besvarat?

Du vet vilken fråga som är den initiala frågan. Svara på den du. Men nu skiter jag högaktningsfullt i dig. Troll.

Zidizen
2013-02-11, 20:49
#261

#260 JohnHoudi

"Nej, du försöker bara."

Försöker bara bemöta dina argument som ofta visar sig var felaktiga

"Ja, det är ju de beläggen vi alla eftersöker men som du aldrig får ur dig."

Vilka belägg saknar du? Och bara för att du vill ha belägg på något jag inte riktigt har påstått utan istället skrivit som exempel, vilket jag också har förklarat som du bara viftar bort, räknas inte direkt som prioriterande över mina frågor.

"Ja, det är lite roligt att se hur du frustar och pustar och får panik ;-) Jag VET att du önskar att jag slutade ifrågasätta dig så att du skulle få fältet fritt, men tyvärr. Man har rätt att ändra sig."

Är det roligt för dig? Detta definierar dig vara ett troll som bara vill trasa sönder tråden, försöka få mig frusterad och få panik. Är dessa dina mål, hellre än att bemöta sakligt på mina frågor?
Intressant att du säger dig veta saker. Kan du läsa mina tankar? Är du synsk?

"Nej, det ska man inte. Kolla allt dravel du skriver. Så blir det när man matar trollen."

Ja du fortsätter att påstå det. Blir inte mer korrekt bara för att du repeterar det hela tiden

"Ja, det roar mig inte längre. Men jag tyckte det kan vara kul att argumentera mot troll då de blir så hysteriska."

Så nu roar det dig inte längre? Många svängningar på dig inom ett och samma inlägg. Då är du ju ett troll själv om du bara tycker det är kul att argumentera mot ett?

"Nej, tack. Det roar mig inte längre och det tar faktiskt för mycket tid från vettiga saker. Men det är kul att kunna visa upp hur frustrerad du blir och hur woos och troll argumenterar för de som inte visste."

Vettiga saker som vadå? Att fortsätta "argumentera" mot Milky88, som du även skapade en egen tråd för?

"Du vet vilken fråga som är den initiala frågan. Svara på den du. Men nu skiter jag högaktningsfullt i dig. Troll."

Så du kan fortfarande argumentera om oväsentliga saker än få dig mödan till att faktiskt visa det sakliga? Du kommer aldrig sluta. Fast hoppas ändå att jag har fel så vi kan återgå till de sakliga frågorna

JonasDuregard
2013-02-11, 20:49
#262

Oavsett om sign. "granbacke" är skeptiker eller inte så är jag benägen att hålla med honom om att den här tråden inte visar skepticismen från dess bästa sida.

Jag har inte lusläst tråden eftersom jag är så otroligt ointresserad av ämnet (spydig mailväxling mellan gesus och olika mer eller mindre megalomaniska gubbar?). Men oavsett vem som spårade ur den här tråden från början så kan det väl inte finnas någon rimlig anledning för vuxna människor att sjunka till en sådan här nivå av meningslöst tjafs?

Nu får alla en chans att skriva ett avslutande inlägg, samla ihop era respektive värdigheter och sedan låses den här tråden och så får vi hjälpas åt att snabbt förpassa den till trådkyrkogården i "Äldre inlägg".

/Jonas

JoHo
2013-02-11, 21:04
#263

#262

Möjligt har du rätt men det beror på vilken skepticism man är ute efter. Vill man gulla med påfåglarna så är det en sak och då gillar man givetvis inte att man går i clinch med paranormalisterna med lite tuffare tag. Gulla på du, Jonas. Det blir säkert "bättre skepticism" av att ge dem den uppmärksamheten och normalisera dem..

Det enda du nu gör är ju att ge trollen och de som vill trasa sönder tråden, för att skydda Terry Evans, möjlighet att få den "snabbt förpassa till trådkyrkogården" som var deras mål från början. 

Du går deras ärende. Grattis.

Zidizen
2013-02-11, 21:15
#264

Jag tycker JohnHoudis svar #263 på en neutral påpekande från JonasDurengard kan vara den avslutande pläderingen.

Som klockrent visar JohnHoudis riktiga agenda och varför attityden tydligen är som den är.

Vill också inflika att mitt inlägg #47 som beskriver min insyn på mailkonversationen har fortfarande inte kommenterats av Gesus

JoHo
2013-02-11, 21:47
#265

#264

Till sist då, trollet: Vad är DIN orsak till otrevliga, arrogant, mästrande, griniga, martyrlika, halmgubbebyggande attityd? Förutom din enorma frustration att du alltid kommer till korta, då?

Du missar att skeptikerrörelsen är uppbyggd av två sidor. En rörelse som inte rör sig alls och en som rör sig vagt. Den som inte rör sig alls är den som gullar med patetiska troll som du så de tror att de får någon legitimitet och därvid normaliserar deras hittepå och tosserier.

Nu ska du få sista ordet, trollet. Ska vi gissa att det blir ytterligare ett platt försök att göra taffligt försök till personangrepp på mig?

Gäsp.

Zidizen
2013-02-11, 22:15
#266

JohnHoudi

Jag nöjer mig med dina två senaste #263 & 265

JoHo
2013-02-11, 22:33
#267

#266 Ja, sanningen kan man bli till slut bli nöjd att höra när man väl förstår vad verklighet och inte hittepå är. Kunde inte låta bli. Straff och målvakten är uppe på läktaren. Fan i mig självmål. BTW; Använder du ofta dessa smileys på dagiset också? Lite gulligt och naivt. Jösses, nu har jag roat mig en hel dag på dig. Tack för underhållningen. Bit inte för hårt i täcket nu. Frustrationen går över med tiden, trollet. TÄNK vad svårt det är för dig att diskutera tråden?

ru4real
2013-02-11, 22:38
#268

Vet inte om jag har kommenterat själva grundfrågan i detta, det försvann ev i det allmänna tjafset tyvärr. Och bägge sidor har visat sina sämsta tycker jag nog.

Men, ämnet: Personligen tycker jag det är för jävligt, så skriver man inte till en person, oberoende av om man är ett företag, kändis eller annat. Särskilt inte som kändis. Nu tror jag ju inte att det är Hr Evans själv som skrivit det, en engelsmans meningsbyggnad skulle se annorlunda ut. Han må ha varit med och författat det, eller, vilket är ännu mer skrämmande: Ngn har skrivit det i hans namn och han har ingen som helst aning om hur slutresultatet blev.

Men jag tror nog mer på att det är de goda vapendragarna Svassersson och Debatt som slagit sina huvuden ihop…

Zidizen
2013-02-11, 22:41
#269

JohnHoudi

Ja, tänk va svårt det var. Du som var så felfri, perfekt som visade ett gott föredöme till andra skeptiker - Bra kämpat

ru4real
2013-02-11, 22:43
#270

Du

ru4real
2013-02-11, 22:43
#271

kan

ru4real
2013-02-11, 22:43
#272

verkligen

ru4real
2013-02-11, 22:43
#273

inte

ru4real
2013-02-11, 22:44
#274

låta

ru4real
2013-02-11, 22:44
#275

någon

ru4real
2013-02-11, 22:44
#276

ru4real
2013-02-11, 22:45