Annons:

Nyfiket välkommen till Skepticism

Vi är alla skeptiska. Inför nya saker, inför förändring, inför varandra och ibland är vi till och med skeptiska till vilka vi är, varför vi är här, vad vi vill med våra liv. För att diskutera vår inställning till livet och saker som har väckt vår nyfikenhet eller skepticism ville jag lansera en sajt för just skeptiska frågor. Det går att vara skeptisk till väldigt många olika påståenden, så frågor och svar kommer naturligtvis att vara väldigt öppna här, med endast de viktigaste reglerna för ett respektfullt samtal.

Jag som står som värd för sajten heter Per Edman. Jag är liberal, har lång erfarenhet av nätverk, forum och föreningar och jag älskar att ställa frågan "Varför?".

Sajten är till för nyfikenhet och frågvishet, om ifrågasättande och vilt skilda åsikter som mår bra av att mötas med alla sina argument på båda sidor. Därför vill jag inte att någon skall vara rädd för att ställa frågor till andra, eller starta en ny fråga, eller ens bryta loss en ny fråga från en gammal tråd. Kör hårt, men var snälla och försök att förstå varandra rätt.

 

Ta gärna en titt under skrivreglerna om du har några funderingar, eller skicka mig ett meddelande. Det är alltid välkommet!

Välkommen!

 

Läs mer:

Om Vetenskaplig Skepticism på Wikipedia