Konspirationer

Epicytgenen

2016-03-23 19:13 #0 av: Huygens

Epicytgenen (eng. epicyte gene) presenterades av ett frontföretag för DARPA. Patentet för epicytgenen togs sedan över av Monsanto och DuPont. Epicytgenen nämns här på David Ickes vetenskapsföreläsning år 2015.

Forskarna såg till att genetiskt manipulera GMO-majs så att epicytgenen blev en del av majskornen.

Om man äter majs som innehåller epicytgenen, börjar immunförsvaret tillverka antikroppar som angriper sädesceller. Varför i hela friden vill någon genmodifiera majs, så att majsens DNA innehåller epicyt?

Män som äter majs med epicytgenen blir sterila och kvinnor som äter GMO-majs får antikroppar mot sädeceller och kan inte bli gravida, för antikropparna angriper friska sädesceller. Användandet av epicytgenen ingår antagligen som del av Illuminatis befolkningskontroll, troligen vid någon variant av Agenda 21 / Agenda 2030.

.

Så inte nog med att världen drabbas av DARPAs manipulerade ebola- och zikavirus, nu finns det även GMO-majs som kan göra mänskligheten steril och drastiskt minska befolkningen.

Ickemänskliga entiteter kan välja mellan att låta Illuminati drastiskt reducera befolkning eller helt ersätta människan med en annan alienvarelse.

Ni som har den vetenskapliga kunskapen, hur kan ni ignorera vad som pågår?


2016-03-23 19:24 #1 av: Neutralis

#0

Ni som har den vetenskapliga kunskapen, hur kan ni ignorera vad som pågår?

Du vet alltså inte om att du är den enda mänskliga kvarlevan på jorden? Vi rymdödlor bryr oss inte om sådana här petitesser.

Anmäl
2016-06-07 18:46 #2 av: Grävlingen

Fyfan vad hemskt att bli steril utav att äta majs. Jag som älskar majs. 

Anmäl
2016-06-08 08:40 #3 av: Davbjo

Detta är dock rakt av en lögn, som spridits som sanning av "alternativmedia" i ca 15 år nu. Trams är vad det är.

Kvackyou.se | Imsoevil.com | @davbjo | OmVardagsmat | Viktoperation
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

Anmäl
2016-06-08 10:51 #4 av: JonasDuregard

#2 Huygens har livlig fantasi, men om du inte vill äta majs kan du så klart byta till morötter eller något. För alla vet att morötter är ofarliga.

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2016-06-12 00:44 #5 av: Em_

Icke manipulerade, friska, normala immunförsvar angriper spermier. Både hos män och kvinnor. Hur tar sig antikropparna igenom blod-testis barriären hos män? Och hur kringgås estradiolets effekt på immunförsvaret vid ägglossning? Och framför allt, varför göra sig besvär med att plantera gener för antigen i majs när spermier redan är täckta av sina egna antigen? 

Och när vi ändå leker med tanken, borde majsen i sig trigga en allergisk reaktion som vid födoämnesallergi? 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.