Nyheter

Har ni inga horoskop?! Varför inte det?

2016-01-28 22:55 #0 av: JoHo

Heder till Göteborgsposten som motverkar människors vidskepelser.
När förljer andra tidningar som vill vara seriösa och visa att det är 2016.

Väldigt umderhållande skrivet.

http://m.gp.se/nyheter/goteborg/1.2970820--har-ni-inga-horoskop-varfor-inte-det-?utm_source=gp.se&utm_medium=referral&utm_campaign=redirect

Om du säger så har du aldrig träffat en riktig astrolog. Tro mig, det finns många bluffmakare därute, till exempel såna där som skriver om, som det kallas, ”astro” i veckopressen. Det är bara båg: oseriöst. Nej, det ska vara seriösa horoskop. Astrologin kan lära oss mycket. Jag är till exempel ett lejon. Det som utmärker oss lejon är att vi är storslagna och viljestarka. Det stämmer faktiskt precis. Vilket stjärntecken hör du själv till, förresten?
– Jag är vattuman. Det som utmärker oss vattumän är att vi inte tror på horoskop. Ja, det stämmer faktiskt precis.
– Det där var inte särskilt lustigt. Du borde vara mer rädd om betalande prenumeranter. Jag ska mejla till chefredaktören och påtala hur otrevligt du bemötte mig.
– Jag tror inte att det behövs. Jag börjar få en känsla av att hon kommer att få reda på det ändå. Men okej: jag ber om ursäkt. Och med tanke på vilken riktning det här samtalet är på väg att få kan vi nog vinna lite tid om jag redan nu förklarar att jag inte heller tror på helande kristaller, slagrutor, kolloidalt silver, Loch Ness-odjuret, homeopati, elallergi, tomten eller tandfen. En tidning som har en fyr – upplysningens symbol – i logotypen kan nog inte ha horoskop.
- See more at: http://m.gp.se/nyheter/goteborg/1.2970820--har-ni-inga-horoskop-varfor-inte-det-?utm_source=gp.se&utm_medium=referral&utm_campaign=redirect#sthash.kyk1Zl5s.dpuf

2016-02-13 01:10 #1 av: orraklett

Horoskop är skit. Varför har tidningar det? Bara för att tjäna pengar?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.