Konspirationer

MKULTRA / mind control

2015-01-05 23:35 #0 av: Huygens

MKULTRA / mind control

Frågan är hur skeptiker ser på myndigheternas metoder för mentalkontroll?

.

I början av 1900-talet gjordes dom första försöken att påverka och kontrollera människor under mer systematiskt vetenskapliga former. Under 1940-talet var det kanske nazisterna som kommit längst med en blandning av propaganda, skräckmetoder och mediciner.

Efter andra världskriget fördes en rad ledande nazistforskare över till USA i det som hette Operation Paperclip. Nazisterna gavs nya amerikanska pass och startade flera olika forskningsprojekt.

Ett sådant nazistforskningsprojekt kallades MKULTRA av det nystartade CIA. Dom två första bokstäverna (MK) var CIAs tysta hyllning till nazisterna och står för nazityskans Mentale Kontrolle - mentalkontroll. ULTRA är CIAs beteckning på projekt som har anknytning till aliens.

MKULTRA fick tre huvuduppgifter, hitta metoder för att:

* Styra och kontrollera det amerikanska folkets tankar.
* Tillhandahålla sexlslavar till makthavare, politiker, religiösa ledare m fl.
* Utforma effektivare förhörsmetoder för militär och underrättelsetjänst.

.

På 1950-talet uppgick kostnaden av MKULTRA till 36 % av CIAs budget (officiella siffror hävdar endast 6 %). På 1970-talet, i samband med Watergateaffären, flera senatskommissionsutredningar och en maktkamp inom Illuminati, fördes MKULTRAs verksamhet över till andra projket eller bytte helt enkelt namn. Officiellt sett återstår idag endast en stor låda med CIA-dokumentation hos US National Archive, då CIA påstås ha förstört all (99, 98% ?) annan dokumentation kring MKULTRA och liknande projekt.

Officiellt var MKULTRA bara ett delprojekt och det fanns andra liknande projekt som MKCHICKWIT, CHATTER, ARTICHOKE, BLUEBIRD m fl. Ändå har MKULTRA blivit sinnesbilden av det amerikansk mentalkontrollprogrammet som fortlever till våra dagar och fick ökade resurser efter falskflagga 911. Uppgifterna varierar och idag utgör MKULTRA allt mellan 1 - 15 % av USAs totala militär- och underrättelsebudget. En hård budgetmässig internkonkurrent till MKULTRA är NSAs kostsamma övervakningmetoder.

Vi vet idag att MKULTRA utvecklade två typer av mentalkontroll. Den ena kallas trauma-based mind control, som innebär att offret utsätts för psykiska trauman, ibland i tidig ålder. Offret får då olika personlighetsdelar som ibland kallas multiple-personality-disorder, men som alla är olika aspekter på samma person. Dock har dom olika aspekterna dålig kunskap om varandras existens, ända till offret lyckas bryta programmeringen, mentalkontrollen.

Ett exempel är t ex Britney Spears som försökt bryta sej ur genom att klippa sitt hår och på så sätt få en aspekt medveten om andra delar av hennes personlighet. Ofta slutar det illa för dessa Hollywoodstjärnor om dom bryter sin programmeringen; Elvis Presley, Michael Jackson, Whitney Houston osv.

Många MKULTRA-offer har en sk handler, en "agent" som fungerar som hanterar av offret. Agenten styr mind control-offret med handsignaler eller genom att visa upp Illuminatisymboler, smycken m m.

Den andra MKULTRA-metoden kallas psychic driving, som är ett slags hjärntvätt med upprepningar och påverkan av droger på offret som kan bli helt sinnesjukt.

Idag har antagligen MKULTRAs metoder blivit mycket mer avancerade. Vi har exemplen på att i stort sett alla amerikanska skolskjutningar, t ex Columbine High och en av dom senaste, skjutningen i Maryville av MKULTRA-offret Jaylen Fryberg är MKULTRA-kontrollerade.

Det vore intressant att höra lite hur skeptiker ser på MKULTRA?

T ex om ni förnekar existensen av 1970-talets efterföljare inom mind control av befolkningen och enskilda offer?

.

Vissa metoder relaterade till mentalkontroll kan ha sitt ursprung väldigt långt tillbaks i tiden, före dom egyptiska faraonernas era. För andra frågor kring Illuminati-rymdödlor lägger jag ev kommentarer i tråden om Reptilians.


Anmäl
2015-01-05 23:58 #1 av: Klass

På vilket sätt har detta med vetenskaplig skepticism att göra?

Anmäl
2015-01-06 14:53 #2 av: piotrr

Sådant här trams brukade jag läsa på den tiden när jag också läste om hur Tesla byggde UFOn. Väldigt spännande, men nonsens. 

Anmäl
2015-01-08 18:10 #3 av: Liberate

 #2 Varför är detta nonsens? MKULTRA är ju officiellt erkänt ju? Tesla var ju en känd vetenskapsman och arbetade med fri energi och blev nedstängd av JP Morgan om jag inte missminner mig. Dock har jag aldrig hört att han byggde UFON... det är jag också skeptisk till :P

Allt gott

Anmäl
2015-01-08 19:00 #4 av: Klass

Har Skepticism iFokus förvandlats till Konspirationsteorier iFokus, eller vad har jag missat?

Anmäl
2015-01-08 19:08 #5 av: ru4real

Tror det mest handlar om att Huygens spammar forumet. Vilket är lite jobbigt. Önskar att det fanns en huygens-filter faktiskt.

Anmäl
2015-01-08 21:25 #6 av: piotrr

Liberate: Det var en elektromagnetisk triangel, minsann. 

Anmäl
2015-10-14 20:28 #7 av: Huygens

En variant på MKULTRA mind control skymtar emellanåt fram i samband med Guantanamobasens tortyr.

Två amerikanska psykologer som använt metoder som sägs utvecklats på hundar under 1960-talet, har hjälpt CIA med "rådgivning". CIA har sedan torterat misstänkta "terrorister" medan psykologerna varit närvarande och utvärderat tortyren.

Tanken är att genom att CIA använt metoder liknande MKULTRAs trauma based mind control, skulle CIA bryta ner "terroristerna" med plågsam tortyr tills dom började erkänna sin skuld. Genom att utsätta offren för övergrepp och tortyr skulle dom bli oförmögna att undanhålla information till CIA.

.

Så långt den officiella historien. Men dom 2 psykologerna har också fått konsultarvode på 660 miljoner kr, så något mer måste det handla om.

Ett syfte med att inkludera psykologerna har varit att ge CIAs tortyr en mer rumsren och vetenskaplig fasad.


Anmäl
2015-10-15 13:14 #8 av: piotrr

Detta är fortfarande fullständigt nonsens. 

Anmäl
2015-10-18 16:15 #9 av: Huygens

#8 Är det viktigt för dej att mörklägga Pentagons brott mot mänskligheten?

USAs Kongress har i offentliga kongressförhör ställt frågor till CIA om MKULTRA och delar av CIAs dokumentation av MKULTRA är offentliggjord och kan kopieras från US National Archive.

.

I efterhand kan man konstatera att CIA försökte lägga delar av skulden på säkerhetsverksamhet i Kanada, bl a på läkaren Donald Ewen Cameron. Du kanske vill bidra till den mörkläggningen?

Trots dom grova brotten som USA utförde genom verksamheten i MKULTRA, har ingen av USAs militärchefer ställts inför rätta och dömts för sina kriminella gärningar.

.

Det finns åtskilliga offer för MKULTRA, många är idag döda, skadade eller så mentalt sjuka att dom ej kan avlägga vittnesmål. Men det fanns ett antal personer som berättat att dom överlevt MKULTRA-tortyr.

Videoklippen nedan är åldrade och har låg kvalitet, speciellt början på det första klippet. Inspelningarna gjordes under 1990-talet och det är därför MKULTRA-offren vädjar till president Bill Clinton att starta en utredning.

MKULTRA group 1
MKULTRA group 2
MKULTRA group 3

I dom två senare MKULTRA group-klippen framträder även läkare och psykologer som kräver en fullständig utredning av vad som hände i MKULTRA-programmet och exakt vad MKULTRA-offren utsattes för.

Tyvärr var Bill Clinton själv MKULTRA-programmerad, så han kunde inte hjälpa någon. Dessutom är det högst troligt att Clinton stod under reptilian kontroll.

Vi har detta korta 1 min videoklipp på Bill Clinton.

.

Ingen offentlig brottsutredning har någonsin gjorts av MKULTRA, så vi kan vara rätt säkra på att CIAs MKULTRAprogram fortsatt i det tysta.

Tankekontroll av människor.


Anmäl
2015-10-18 18:58 #10 av: Em_

Hur skeptiker ser på detta? I och med att VARENDA tänkbart motbevis eller motargument  kan avfärdas som propaganda från staten, aliens eller fan och hans moster går det inte att föra en veteskaplig diskussion kring ämnet.

Anmäl
2015-10-18 19:28 #11 av: Huygens

#10 Det är svårt att förstå vad du menar. Vem avfärdar vad?


Anmäl
2015-10-19 07:21 #12 av: JonasDuregard

#11 Du avfärdar invändningar mot dina övertygelser. 

Det är det klassiska problemet med konspirationsteorier. Det kan sammanfattas så här: Om några indicier dyker upp för att du skulle kunna ha rätt så ser du det som bergsfasta bevis. Men om det skulle dyka upp bevis på att du har fel från samma källa så skulle du se det som bevis på att konspirationen försöker täcka sina spår. 

Med andra ord så kommer du fortsätta vara övertygad om att du har rätt, helt oavsett vad som händer i världen. Det gör det ganska meningslöst att diskutera. 

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2015-10-19 10:12 #13 av: Huygens

#12 Du talar i gåtor. Vad har avfärdats i denna tråd rörande MKULTRA?


Anmäl
2015-10-19 13:15 #14 av: vallhund

#13 Sen jag började ha en vitlöksklyfta under kudden när jag sover så har jag inte sett en enda vampyr.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2015-10-19 14:32 #15 av: ru4real

#14 bra tips. Måste testa, så jobbigt när alla dessa vampyrer inte kan ta ett vanligt nej utan fortsätter tjata om att insläppta hela tiden. Kan ju inte sova i lugn och ro :D

Anmäl
2015-10-19 14:34 #16 av: ru4real

#13 hade ju förhoppningen att ditt tramsande i alla dessa trådar hade avfärdats. Men icke.

Anmäl
2015-10-20 11:04 #17 av: JoHo

Huygens

Du undviker att svara på mina frågor:

Repeterar: 
TROR du verkligen på allt det här?

Tror du på dina villfarelser själv?

Om ja: Hur påverkar detta ditt liv?

Anmäl
2015-10-20 13:30 #18 av: vallhund

Existerade begreppet "reptilians" innan serien "V" började sändas på TV?

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2015-10-20 14:41 #19 av: JonasDuregard

#18 Det är väl därifrån foliehattarna inspireras, men de var inte allra först med iden verkar det som. 

Robert E. Howard skrev redan 1929 om ett fiktivt folkslag av ödleliknande människor som åtminstone då och då förklädde sig till människor: https://en.wikipedia.org/wiki/Serpent_Men

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2015-10-20 15:14 #20 av: Huygens

USAs myndigheter har erkänt existensen av MKULTRA. Och CIA har i MKULTRA ägnat sej åt otillåtna och ofrivilliga människoexperiment där offren utsatts för metoder mot sin vilja, vilket i förlängningen innebär att myndigheterna gjort fel.

Vad är det som gör att skeptiker nekar till existensen av MKULTRA och kallar existensen av MKULTRA för "trams" och "fullständigt nonsens"?

Är det eran rädsla att erkänna att dom amerikanska myndigheterna har gjort fel mot hjälplösa människor under MKULTRA?


Anmäl
2015-10-20 15:23 #21 av: vallhund

#19 Måste erkänna att jag blandar ihop herrarna Robert E. Howard, L. Ron Hubbard  o Robert A. Heinlein. En av dem skrev en fantastisk rymdodysé som kom gavs ut på svenska med titeln stjärnornas son eller liknande. Tegelsten, 700 + sidor.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2015-10-20 15:25 #22 av: Joppo

#20 Jag lovar att svara ärligt på din fråga om du svarar på JoHos frågor som han ställt typ en miljon gånger.

Anmäl
2015-10-20 18:23 #23 av: JonasDuregard

#21 Robert är annars känd för att ha skrivit Conan Barbaren. Kanske kunde vara nästa grej för konspiracisterna att haka på?

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2015-10-20 19:02 #24 av: vallhund

#23 Absolut! Eller en tråd ur feministisk synpunkt om alla dessa sexiga krigarprinsessor som grasserar i diverse TV spel nu förtiden?

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2015-10-20 23:36 #25 av: JoHo

#20

Huygens

Du undviker att svara på mina frågor:

Repeterar: 
TROR du verkligen på allt det här?

Om ja: Hur påverkar detta ditt liv?

Anmäl
2015-10-24 09:40 #26 av: Marr

Har inte den minsta lust att hålla med barnsligt tjafs! Men....tror ni verkligen att detta MKULTRA är hittepå?

Eller kan det vara så att bara för Huygens talar om "rymdödlorna" som det är så svårt för er att acceptera att detta har förekommit? Varför är ni inte mer skeptiska över sådan här skit man utsatt människor för?

Är övertygad om att denna hjärnpåverkan har utvecklats sen dess början. I dag finns alla möjliga sätt att ta kontroll över människors beteenden & hur lätt som helst över elektronik. Media t.ex. är ju ett av de mest bästa sätten att övertyga människor...Vad som än sen är orsaken till att det är helt urballat i världen...spelar roll eller? För helt åt helv... är det, å här i Sverige sitter vi och skrattar åt allt, eller?

Läst tidningar, tittat tvnyheter, lyssnat radio sen 40 år, blir lessen och bestört vad som sker över vår jord. Överleva och kämpa för att få fortsätta ha tak över huvet & lite mat på bordet. I andra länder råder ständigt krig & övergrepp. Blir deprimerad behöver medicin, du blir helkonstig avstängd och trampar på som en robot, går till jobbet ändå och är lydig. Mår ingenting, men du utför halvhjärtat det som krävs av dig, som "staten" sagt.

Tittar teve, ser levande boskap hänga i länk i ett ben, som vrålar av smärta & skräck och åka vidare till slakten. Jag suckar orkar ej byta kanal ens. Utan medicin hade en vänt uppåner på halva lägenheten. Man orkar ej bry sig. Tar inte ett piller mer i hela mitt liv. Vänder hellre uppåner på hela världen! Slutade med denna värdelösa medicinering för min del...för över 15 år sedan. Numera är jag för egen del vaken och ser allt från en helt annan vinkel. Då är man inte så lydig längre...

Tänker att för er egen del i vad ni har anammat i er skeptiska voffvärld, så har ni fastnat ordentligt tänker jag. Önskar ni någon gång vaknar till lite i Er sk. skeptisism. 

Menar inget hahahaha vad var det jag sa, det ska ni veta! Vill att fler människor på jorden reagerar över all skit som sker och att vi som socialistiska medkännande medborgare känner ödmjukhet!! Fast nu är det ju lite sämre med demokratin och medkänslan för andra som har det svårt som t.ex. måste fly sina länder för att djävlarna får hålla på!!

Detta är mitt 2:a inlägg här hos Er. Sist fick jag komma in och meddela när Starman krävde adresser till mina läkare för att jag blivit så frisk, för att kunna anmäla dom! Fy för f*n så missunnsamt och äckligt elakt av en skeptiker. Ni sabbar ju för er själva på sådan skit!

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-10-24 10:24 #27 av: Huygens

Mitt intryck har alltmer blivit att skeptiker tror att MKULTRA är hittepå.

Varför skulle annars skeptiker neka till existensen av MKULTRA och kalla existensen av MKULTRA för "trams" och "fullständigt nonsens"?


Anmäl
2015-10-24 16:42 #28 av: JoHo

Huygens

Du undviker att svara på mina frågor:

Repeterar: 
TROR du verkligen på allt det här?

Om ja: Hur påverkar detta ditt liv?

Anmäl
2015-10-24 17:49 #29 av: JonasDuregard

#26 "Men....tror ni verkligen att detta MKULTRA är hittepå?"

Det fanns ett hemligt CIA-projekt som hette MKUltra. Ingen förnekar det. Det finns en hel del känt om vad det gick ut på och en hel del mer eller mindre stolliga konspirationsteorier utöver det. 

Huygens sjuka fantasier om att människor användes som sexslavar till rymdödlor är hittepå. 

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2015-10-24 18:40 #30 av: Huygens

Se där.

Där kom dom igen.

Dom värdeladdade nedlåtande uttrycken; "stolliga", "sjuka fantasier". Hur var det nu med illa dolda personangrepp på Skepticism? Tillåtet, men bara för vissa?


Anmäl
2015-10-24 19:21 #31 av: JonasDuregard

#30 Ledsen, men om man skriver långa haranger om att perversa utomjordingar styr Britney Spears med handrörelser så får man stå ut med att ens fantasier kallas sjuka.

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2015-10-24 19:42 #32 av: Joppo

#31 Var återfinns citatet som du åsyftar? Det låter onekligen som en spännande historia Skrattar

Anmäl
2015-10-28 20:46 #34 av: piotrr

Det finns till och med ett system som heter HAARP, men det betyder inte att de vansinniga konspirationsteorierna om DET skulle vara sanna. 

https://en.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program

Och det FINNS föremål som flugit utan att vi har kunnat identifiera dem, utan att det betyder att aliensarna finns på riktigt. 

Skall jag fortsätta? 

Anmäl
2015-10-29 00:43 #35 av: ru4real

Undrar när trollet blir mätt?

Anmäl
2015-10-29 11:10 #36 av: Em_

#35 När SVT sänder V som en dokumentär? Skrattar

Anmäl
2015-11-02 13:20 #37 av: Huygens

Om vi återgår till MKULTRAs sexslavar som du nämnde i #29, förkastar du dom fd sexslavarnas vittnesmål?

Ifall du missat MKULTRA-offrens vittnesmål, har jag gett exempel i #9.

.

Förkastar du Cathy O'Briens vittnesmål att hon är en av dom överlevande MKULTRA-offren som utnyttjades som sexslav? O'Brien utnyttjades av flera av USAs toppolitiker, Gerald Ford, George HW Bush ("fadern") mfl.

Du har även vittnesmålen från dom sk witness A, B och C, och dom led fortfarande av sviterna när dom vittnade under förhör i den sk Presidents Advisory Commission on Human Radiation Experiments 1994 - 1995.

Förhören handlade mest om att ta reda på vem som tagit skador av människoexperiment där offren utsattes för risker och ådragit sej skador av radioaktiva ämnen som USAs militär injicerat i ofrivilliga försökspersoner. Många dog, fick cancer eller blev handikappade fysiskt och mentalt.

Men även MKULTRA-offer tilläts tala och berätta hur dom utsatts för sexuellt utnyttjande via olika varianter på mind control (MKULTRA och andra projekt).

.

Cathy O'Brien, en lite kortare video, ca 17 minuter
Cathy O'Brien, en av hennes föreläsningar, +1 timme

MKULTRA vittne B, vittnesmål under "Kommissionsförhör", 6 minuter

.

Du hittar även MKULTRA offer A och C om du letar lite, men deras vittnesmål är lite svårare att lyssna till. Jag tror att A- och C-sexslavarna är mer mentalt skadade och alla tre verkar ha nedsatt förmåga att tala inför politikerna och läser i stort sett upp vittnesmål från papper, som är juridiskt bindande under ed.

.

Var står du när det gäller alla dom MKULTRA-sexslavar som avgett vittnesmål under ed inför "Kommissionsförhör" i USA?

Min fråga till dej JD, tror du på existens av MKULTRA-sexslavar som utnyttjades av olika maktfullkomliga politiker i USA, ända upp till den översta toppen, inklusive presidenter?

Eller förnekar du existensen av MKULTRA-sexslavar?

Eller erkänner du MKULTRA-sexslavarnas vittnesmål till viss del, men du förkastar sexslavarnas vittnesmål när kvinnorna berättar att dom utnyttjats sexuellt av olika toppolitiker, inklusive en del fd presidenter och vice-presidenter?


Anmäl
2015-11-02 15:49 #38 av: JonasDuregard

#37 "Om vi återgår till MKULTRAs sexslavar som du nämnde i #29, förkastar du dom fd sexslavarnas vittnesmål?"

Jag följer i regel inte länkar till videoklipp, eftersom trollfaktorn är så hög (och varje visning gör saken värre). Jag har alltså inte ens tagit del av några vittnesmål. Om du har tid och ork kan du kanske förklara i text det bästa beviset som framförs. 

"O'Brien utnyttjades av flera av USAs toppolitiker, Gerald Ford, George HW Bush ("fadern") mfl."

Påstår hon. Jag hävdar att hon saknar bevis utöver sitt eget vittnesmål. Eftersom det är en ganska allvarlig anklagelse så krävs det mer än att hon påstår det för att jag ska tro på det. 

Alternativet, att tro på allt som alla säger, fungerar inte så bra. Det du verkar göra är att tro på allt som alla säger - så länge de säger sådant du redan tror på. I övrigt tror du allt är lögn. Hur fungerar det tycker du?

"Min fråga till dej JD, tror du på existens av MKULTRA-sexslavar som utnyttjades av olika maktfullkomliga politiker i USA, ända upp till den översta toppen, inklusive presidenter?"

Nej. Jag ser det inte ens som en trosfråga. 

"Eller förnekar du existensen av MKULTRA-sexslavar?"

Jag förnekar existensen av bevis för det. I vilken utsträckning det innebär att det inte existerar är en filosofisk fråga som är lite för bred för den här tråden. 

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2015-11-02 16:52 #39 av: Huygens

Jag kan göra ett referat på kvinnan som kallades witness B i det 6 minuter långa videoklippet från "Kommissionsförhöret".

Hon är född 1962 och började utsättas för experiment med mind control och radioaktiv strålning mellan 1966 - 1976 av en Dr Green. I likhet med andra mind control offer, var hennes far (ibland både far och mor) anställd av USAs militär, vilket underlättade rekryteringen till människoexperiment.

Witness B var allstå 4 år gammal när experimenten började.

Under 1970 utsattes Witness B för strålningsexperiment i halsen och bröstkorgen. 1972 - 1975 utsattes hon för strålningsexperiment i bröstkorgen och i livmodern.

I samband med strålningsexperimenten utsattes hon även för kemiska preparat och mind control-tekniker i Tuscon, Arizona.

Mellan 1966 - 1973 utsattes hon för huvudparten av mind control-experiment, där Dr Green hade ett långsiktigt syfte att få kontroll över Witness B:s tankeförmåga och med ett framtida syfte att använda henne som spion och lönnmördare.

.

Det första minnet som hon har är från 1966, Kansas City Universitet då hon förs till en experimentsal där det finns andra barn. Witness B spänns fast på en hög "sjukhussäng" och och elektroder fästs vid hennes huvud och kropp.

Dr Green gav Witness B något slags drog (intravenöst?), som gjorde att Witness B tydligt kände sej märkbart påverkad av drogen.

Olika bilder visades för henne på något slags projektor medan ett rött ljus blinkade kraftigt. Syftet var att begrava minnet av bilderna i Witness B:s medvetande.

Mellan varje sekvenser av bilder gav Dr Green elektriska stötar i kroppen till Witness B (troligen som del av trauma based mind control).

(Troligen användes någon form av hypos.) Dr Green uppmanade Witness B att sjunka djupare och djupare ner i medvetandenivå och göra sitt bästa för att bevara minnesbilderna av dom visade projektorfotona. Witness B åtlydde Dr Greens befallningar.

Dr Green gav även olika andra uppmaningar till Witness B, under hypnosliknande förhållanden, som upprepat gavs droger.

Witness B var 4 år gammal vid första tillfället.

.

Witness B tränades även i att memorera en rad andra saker. Dr Green tillhandahöll människoliknande dockor och Witness B tvingades (en gång?) att sticka vassa föremål i dockorna.

Hon fick även fungera som försökskanin för radioaktiva ämnen som smordes på huden i omgångar.

I takt med att Witness B blev äldre, vägrade hon utföra dom olika handlingar som Dr Green krävde av henne. Dr Green försökte bryta ner Witness B med hypnos, smärta, psykisk tortyr, inlåsning och droger, vilket gjorde Witness B alltmer självmordsbenägen men också mer motsträvig.

Till slut ansågs hon vara ett mindre lyckat experiment med mentala problem.

.

Jag gör inget referat av O'Brien, hennes vittnesmål är mycket längre. Du får titta själv om du bryr dej.

.

Det som slår mej med dina svar är att du inte är beredd att inhämta info från externa källor, t ex om det är vittnesuppgifter. Det är som om du avvaktar och väntar på vad myndigheterna ska säga åt dej att tänka.

Det innebär också att din enda källan till MKULTRA, är myndigheterna själva.

Det som är positivt är att du lämnar dörren öppen för möjligheten att brott och kriminella gärningar existerar som myndigheterna inte erkännt (och troligen aldrig kommer erkänna) i samband med MKULTRA och efterföljande tankekontrollprojekt.


Anmäl
2015-11-02 18:22 #40 av: JonasDuregard

#39 Du missförstod mig, jag bad dig inte att rabbla olika anklagelser utan att presentera det du tycker är det bästa beviset. Är det vittnenas påståenden?

Du verkar leva i en fantasivärld vars främsta drag är att den är helt genomsyrad av lögner, men ändå verkar du främmande inför tanken på att de här vittnena inte talar sanning. Hur går det ihop?

"Det som slår mej med dina svar är att du inte är beredd att inhämta info från externa källor, t ex om det är vittnesuppgifter.

Så är det inte. Men just Youtube undviker jag helst. 

Jag kikade däremot i O'Briens bok. Högst förvirrat måste jag säga. Def förvånar mig inte att det hon skriver tilltalar dig, det påminner en del om det du skriver. 

"Det innebär också att din enda källan till MKULTRA, är myndigheterna själva."

Jag har inte citerat någon myndighet vad jag kan minnas och mitt resonemang är helt oberoende av vad "myndigheterna" ägnar sig åt.

Så du har helt fel. Igen. 

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2015-11-02 18:48 #41 av: Huygens

Vittnesmål under ed används i rättegångar som bevis.

Men MKULTRA-offrens vittnesmål under ed är ju inte från myndigheterna och då räknar du det inte som bevis? Är du kapabel att fundera på om beviset ändå kan ha ett informationsvärde kring MKULTRA?


Anmäl
2015-11-02 19:01 #42 av: JonasDuregard

#41 "Vittnesmål under ed används i rättegångar som bevis."

Men man antar inte automatiskt att allt som sägs är sant. I så fall hade det blivit korta rättegångar. 

"Men MKULTRA-offrens vittnesmål under ed är ju inte från myndigheterna och då räknar du det inte som bevis?"

Sluta hitta på trams. 

Jag trodde till och med att du talade om vittnesmål som någon myndighet samlat in. 

"Är du kapabel att fundera på om beviset ändå kan ha ett informationsvärde kring MKULTRA?"

Ja det har jag gjort. Det är du som verkar oförmögen att analysera det hela bortom "jag har sett det på YT alltså är det sant". 

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2015-11-02 19:15 #43 av: Huygens

Men om du inte lyssnar på MKULTRA-vittnesmålet pga att det är på youtube, hur kan du då utvärdera MKULTRA-vittnesmålet?


Anmäl
2015-11-02 20:36 #44 av: JonasDuregard

#43 Vad menar du? På vilket sätt har jag utvärderat det?

För att besvara din fråga: Det finns så klart flera olika sätt, helst skulle jag läsa en transkribering men jag kan också tänka mig att se filmerna om de ligger på en sida som inte så tydligt uppmuntrar till trollning.  Jag provade också att be dig berätta vad det bästa beviset var, men det fungerade inte. 

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2015-11-02 21:27 #45 av: Huygens

Låt mej förstå dej rätt.

Du har alltså förkastat "kommissionsförhörens", under ed, avgivna MKULTRA-vittnesmål som bevis?

Du betraktar inte dom edsvurna MKULTRA-vittnesmålen som bevis?

Är det så?


Anmäl
2015-11-04 07:10 #46 av: JoHo

Huygens

Du undviker att svara på mina frågor:

Repeterar:
TROR du verkligen på allt det här?

Om ja: Hur påverkar detta ditt liv?

Anmäl
2015-11-04 17:41 #47 av: ru4real

#45 innan du begär svar av andra kanske du kunde bemöda dig med att svara på deras först?

Anmäl
2015-11-07 16:58 #48 av: piotrr

> "Om vi återgår till MKULTRAs sexslavar som du nämnde i #29," 

Som vi tidigare redan slagit fast läser du inte vad andra skriver. 

Anmäl
2015-11-28 00:34 #49 av: moonlights

Puff

Anmäl
2015-12-04 19:09 #50 av: Huygens

Vi ser antagligen en blandning av MKULTRA mind control-offer och sk crisis actors bland NATO-IS frontfigurer.

Det senaste exemplet på hur långt MKULTRA mind control kommit är fallet med den ryske NATO-IS-soldaten som påstås begå en halsskärning på en rysk landsman.

Chockvärdet för Pentagon att låta den ryska befolkningen tro att egna ryssar radikaliseras på löpande band utan någon egentlig förklaring, kan inte underskattas i den internationella krigföring mot mänskligheten som Illuminati genomför och där MKULTRA-programmering blivit en allt viktigare del.

.

Anatoly Zemlyanka beskrivs som en troligtvis kristen person som inte var speciellt bra i skolan. Han snarast underpresterade än blev godkänd. Lägg märke till Saturnussymbolen på skolfotot.

Lärarna säger att Zemlyanka "var inte en huligan", snarast var han lugn och dämpad. Hans kampssportränare säger att Zemlyanka var inte speciellt mentalt stark. Om Zemlyanka förlorade en match drog han sej tillbaka istället för att försöka hårdare nästa gång.

"Han saknade en slagskämpes karaktär", säger kampsportstränaren.

.

Troligen är Zemlyanka ett offer för MULTRA-programmering. Som NATO-IS-soldat är han inte särskilt övertygande och verkar snarast påverkad av situationen där han står i sina fina nya kläder som troligen aldrig varit i strid, utan fungerar som filmrekvisita.


Anmäl
2015-12-04 21:58 #51 av: Joppo

" Lägg märke till Saturnussymbolen på skolfotot."

Jag har lagt märke till den. Jag delar dock inte din fascination för den. Visst, själva tröjan är väl lite ironiskt fulsnygg, men i övrigt är den väl inte så jäkla spännande. Du kanske kan utveckla lite varför du tycker att den är värd att lägga märke till? 

Anmäl
2016-01-14 00:00 #52 av: Huygens

Derren Brown har gjort en nya show som gett honom massor av kritik. Han har med mind control fått personer att knuffa en man ned från kanten på ett högt hus.

Brown vill visa att det är möjligt att styra andra människor med hypnos, grupptryck och övertalningsmetoder, likt dom omstridda psykologiska experimenten gjorde på 1960-talet.


Anmäl
2016-02-05 18:03 #53 av: Huygens

Det kan vara av värde att titta på bakgrunden till MKULTRA.

År 1892 beslutade Illuminati att alla amerikanska skolbarn skulle svära trohet åt Flaggan och utföra en Bellamyhälsning. När sedan Rockefellers storbanker började finansiera Hitler, övertalades nazisternas ledare att låta sina anhängare utföra samma Bellamyhälsning, då hälsningen effektivt skapade masshysteri och lydnad.

Bellaymyhälsningen kom senare att kallas Hitlerhälsningen. Vi kan se exempel på Hitlerhälsningen utföras år 1915 av amerikanska skolbarn. Illuminati hade insett hur viktigt det var med indoktrinering i tidig ålder, vilket även fortsatt är ett kännemärke för MKULTRA.

På 1920-talet drev Tavistockkliniken i London på föregångaren till MKULTRA och vi vet alla vad som sedan hände mellan åren 1933 - 1945.


Anmäl
2016-02-05 21:43 #54 av: vallhund

Ingenting du skriver här har något av värde, när skall du inse det?

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2016-02-05 21:57 #55 av: Joppo

#54 Jag tycker faktiskt att det mesta som Huygens skriver har ett visst mått av omedveten humor i sig. Dessutom tycker jag det är fascinerande att någon lägger så mycket tid på att skapa en sån här tvärtomvärld runtomkring sig. Det verkar bokstavligen döljas en konspiration(eller rymdödla) bakom varje gathörn på planeten som Huygens vandrar runt på.

Anmäl
2016-02-05 22:01 #56 av: vallhund

#55 Där fick du mig att le, världen har inte gått under (än).

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2016-03-18 16:43 #57 av: Huygens

Det finns flera olika redogörelser för hur underhållningsindustrin är kontrollerad av USAs militär genom MKULTRA-programmering.

En minidokumentär gjord (15 min) av Black Child Production handlar om Miss Universum 2015. Det finns säkert mycket mer att säga, så minidokumentären skrapar bara på ytan.

.

Vi minns att Miss Universum 2015 hade ett underligt slut. Ritualiserad traumabased mind control, både för deltagarna och för publiken. Ritualiserad förnedring.

Alla Miss-kandidaterna måste stå på "toppen" av en pyramid, framför ögat av Frimurarnas All-Seeing-Eye-kult. Dokumentären visar även männens Frimurarkram och referensen till We Omegas, en undergrupp inom Illuminati, där bl a MKULTRA-hanterare återfinns.

Kandidatmissen från USA gör horntecknet intill Frimurarpelarna och kan ha genomgått Beta Monark-programmering.

Donald Trump ägde Miss Universum och hela historien med hans diskvalificering av två kandidataer, där den ena kvinnan sedan återkom och utsågs till Miss Universum är Rök och Speglar.

Miss Universumtävlingen är så mycket tankekontroll och tvära svängar att det är svårt att veta vad som pågår.

På slutet tar minidokumentären även upp dom underliga fallen med MKULTRA-programmerade kvinnor i USA, som kör rakt in i fotgängare. Polischefen använder dom rätta orden: Dissociation (MKULTRA) car crash.

Minidokumentären är värd att spendera 15 minuter på, även om du inte håller med i alla delar.

.

Och följande korta analys (6 min) tar upp den trauma based MKULTRA mind control enligt Dr Sidney Gottliebs recept, som Miley Cyrus utsätts för. Cyrus tvingas sjunga sånger om sina avlidna husdjur, vilket var något hon först vägrade, men tvingades till. Traumat upprepas tills MKULTRA-offret kopplar bort en del av sin personlighet.

Cyrus tvingades sjunga inför bilder av sina döda husdjur. Resultatet blev att Cyrus började gråta och bröt ihop, precis som hennes handler ville, så att programmeringen kunde fördjupas.

CIA leds av några riktigt sjuka personer.

Ritualistisk psykisk misshandel.


Anmäl
2016-03-19 23:34 #58 av: Neutralis

#57

Dispatch 1035

Anmäl
2016-03-19 23:35 #59 av: Kryddis

ICD-10 F22.0

Anmäl
2016-03-29 21:24 #60 av: Huygens

The Vigilant Christian har gjort en dokumentäranalys som visar hur den teckande serien Family Guy används som en sorts MKULTRA-programmering på tittarna. Dokumentären är kort, 17 min, men lyckas fånga ett stort antal exempel där tankekontroll utövas via media.

Innehållet har en viss religiös prägel, men analysen är ändå påfallande pricksäker, väl värd att se.


Anmäl
2016-03-29 23:41 #61 av: JonasDuregard

#60 Är du säker på att det inte är ett skämt?

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl
2016-03-30 15:59 #62 av: Huygens

Vi har tidigare sett hur president Bil Clinton verkar vara under MKULTRA-programmering. Men hur är det med andra USA-presidenter?

Nuvarande president Barack Obama verkar inte ens kunna minnas (2 min) sin egen födelsedag. Inofficiellt skylls "glömskan" på att han är född utanför USA och vill dölja den saken.

Men borde det inte vara lätt för Obama att bestämma en ny födelsedag och sedan hålla sej till den dagen. Tydligen är det inte så lätt och det kan vara exempel på att MKULTRA-programmeringen har defekter.

.

Det kan även vara intressant att söka information om Obamas stora ärr på bakhuvudet, där någon slags implantat kan ha opererats in i huvudet.


Anmäl
2016-03-30 21:23 #63 av: Kallaterrier

#62

"Det kan även vara intressant att söka information om Obamas stora ärr på bakhuvudet, där någon slags implantat kan ha opererats in i huvudet."

Eller har han bara trillat och slagit sig. Jag vet vilket alternativ jag tycker är troligast.

Anmäl
2016-04-09 17:49 #64 av: Huygens

En mycket underlig Illuminati MKULTRA mind control ritual utspelade sej med huvudpersonerna Lady Gaga och USAs vice president Joe Biden.

Precis som i fallet med Miley Cyrus (se #57) kan vi inte känna till den fulla vidden av vad som sker. Kanske rör det sej om att Gaga får en ny "handler" eller kanske är ceremonin ett uttryck för att Frimurarna och det privatägda företaget Council on Foreign Relations ger henne en mer upphöjd position inom sällskapen.

Allt enligt principen in plain sight.


Anmäl
2016-04-09 18:37 #65 av: vallhund

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2016-04-09 21:21 #66 av: JonasDuregard

#64 Dina osammanhängande fantasier är lika ointressanta som någonsin. Men artikeln du länkar till understryker några av brittisk tabloidpress sämsta sidor, när de på fullt allvar rapporterar om ett framträdande på en manifestation mot sexuella övergrepp genom att skriva långa recensioner av hennes utseendeIllamående

Jag måste fråga, varför har du valt just daily mail som din bibel?

En rolig sång från en annan gång när de gjorde samma sak (aningens NSFW): 
Dear daily mail

Medarbetare på Skepticism, Vetenskap och Andlig Skepticism

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.